Zavařovací sezona začíná! Pojďte s námi testovat produkty od Dr. Oetker, které vám pomůžou s přípravou džemů, marmelád a sirupů!
Není nad to, pochutnat si na domácí marmeládě, džemu, želé nebo třeba sirupu. Sezonní ovoce už dozrává, takže neváhejte a pusťte se do práce, i když jste třeba úplný začátečník. S pomocí produktů Dr. Oetker to zvládnete snadno a výsledek bude dokonalý. Stačí mít jen dostatečné množství ovoce, květů, či bylinek, z nichž budete svoje dobroty připravovat. Pak už jen stačí zvolit vhodný produkt z nabídky Dr. Oetker a postupovat podle návodu na obale.
S želírovacími přípravky od Dr. Oetker máte jistotu, že se vám domácí džemy, marmelády a sirupy vždy podaří!
Pojďte se s námi zapojit do testování! Hledáme 20 čtenářek, které s námi budou testovat produkty pro želírování od Dr.Oetker! Co budete s námi testovat? V balíčku najdete po 2 kusech produktů: Pektin, Kyselina citrónová a Želírovací cukr se stévií 3:1. Můžete se s nimi hned pustit do přípravy vašich domácích ovocných džemů, marmelád, sirupů nebo želé. Jako dárek obdržíte také sadu pomůcek na zavařování a Receptář Dr. Oetker skvělých návodů na zpracování ovoce a zeleniny. Pokud vás do testování vybereme a produkty otestujete, poprosíme vás následně o recenze, které zpracujeme do článků. Do testu se zapojí i naše redakce a také spřátelené blogerky. Vyplňte tuto jednoduchou anketu a těště se na případné testování! |
Pektin
Pektiny se přirozeně vyskytuji předevšim ve slupkach ovoce a v buněčnych stěnách rostlin.
K ovocným druhům bohatých na pektin patři hlavně rybíz, angrešt, ale také jablka a citrusove plody. Pektin Dr. Oetker je modernim připravkem pro domácí zavařování džemů a marmelád.
Obsahuje pektiny z citrusovych plodů. Je100 % rostlinného původu a neobsahuje žádné konzervační látky! Díky tomuto jedinečnému přípravku si můžete vytvořit džem podle vlastní chuti. Třtinový nebo řepný cukr? S Pektinem Dr. Oetker si můžete sami vybrat, jaký cukr na přípravu džemu použijete. Zralé sladké meruňky nebo nakyslé višně? Oslaďte si svůj džem podle vlastní preference nebo podle zralosti ovoce. Pro sladké a zralé ovoce použijte méně cukru (0,7 kg cukru na 2 kg ovoce), pro nakyslé nebo meně zralé ovoce pak více cukru (1 kg na 2 kg ovoce). Připravte si i vy džem podle vlastní chuti!
Více ZDE
Kyselina citrónová
Kyselina citrónová Dr. Oetker je jemně krystalická, bez hrudek a veganská. Tohoto všestranného pomocníka v kuchyni i domácnosti využijete:
Na dochucení nápojů, na podporu želírovacího procesu při přípravě džemů, marmelád a želé, na zavařování sirupů, jako náhradu octa při zavařování zeleniny, na okyselení zálivek do salátů a kompotů, na odstraňování vodního kamene např. ve varných konvicích, kávovarech či pračkách.
Více ZDE
Želírovací cukr se stévií 3:1
Připravete si džem s ovocným podílem až 74 % a nižším obsahem kalorií! Vyzkoušejte první želírovací cukr se stévií. Výrobek obsahuje výtažky z exotické rostliny Stevia rebaudiana, která obsahuje přírodní sladivé látky glykozidy steviolu, které jsou o mnoho sladší než cukr a neobsahují skoro žádné kalorie. Džem připravený s Želírovacím cukrem se stévií obsahuje až o 38 % méně kalorií než klasicky připravený džem (ovoce a cukr v poměru 1:1). Jedno balení Želírovacího cukru se stévií 250 g vystačí na 0,7 kg ovoce a vaří se jen 5 minut. Výrobek je vhodný na zpracování všech druhů ovoce.
Více ZDE
Jako dárek získáte tuto sadu pomůcek na zavařování a k tomu Receptář skvělých návodů na zpracování ovoce a zeleniny.