Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem…

Zapojte se do redakční soutěže a získejte kuchařku Česká kuchyně – lehká a elegantní.

Soutěž je pouze pro registrované čtenářky. Pokud nejste registrovaná, učiňte to na této stránce: http://zena-in.cz/profil/registrace. Pokud jste u nás již zaregistrovaná, ale ještě jste se nepřihlásila, nezapomeňte, že musíte znovu potvrdit heslo. Návod jak na to, najdete na této stránce: http://zena-in.cz/clanek/nemuzete-se-prihlasit-navod-zde.