Reklama

dort

Česká značka Pâté du Chef je na trhu od roku 2008 a za toto období nasbírala již celou řadu ocenění. Posuzovali ji odborníci i spotřebitelé. Vždy získala přední místa v žebříčku hodnocených výrobků, ať už se jednalo o jejich chuť či kvalitu. Značka paštik Pâté du Chef si zakládá nejen na kvalitě, ale i na širokém portfoliu chutí a balení. V roce 2009 získaly paštiky Pâté du Chef ocenění „Spotřebitelský výrobek roku 2009", konkrétně za plátek bruselské paštiky s brusinkami, pomerančem, za kachní paštiku s portským vínem a za kachní paštiku se šampaňským. Rok 2010 přinesl prvenství na 13. mezinárodním nápojovém veletrhu Víno & Destiláty, kde získala značka všechna tři první místa a čtenářskou výhru časopisu Apetit za bruselskou paštiku s brusinkami. O úspěchu a oblíbenosti značky svědčí i otevření obchodu v centru Prahy s názvem „Pâté du Chef Delicatessen“, který nabízí řadu lahůdek, od paštik, sýrů až po vína a olivy. Velkým pokrokem a důkazem kvality je pro tuto značku také účast plátkových paštik na prestižní soutěži největšího food veletrhu na světě SIAL d´Or.

pastiky

„Jsme potěšeni, že se náš záměr vyrábět kvalitní paštiky za dostupné ceny povedl, a že se mezi českými spotřebiteli těší takové oblibě,“ říká Tereza Nováková, brand manager značky Pâté du Chef. „Českému trhu chyběl kvalitní výrobek tohoto typu. Lidé měli paštiky zafixované jako produkt, ve kterém je zamícháno prakticky vše. Tento fakt se stále snažíme vyvracet, proto jsou všechny suroviny pečlivě vybírány a certifikovány. Kvalitu a výbornou chuť dokazuje řada ocenění naší nejúspěšnější paštiky - bruselské s brusinkami,“ dodává Tereza Nováková.

pastiky


Výrobna paštik Pâté du Chef je dnes situována nedaleko Prahy v Dobřejovicích, kde vzrostla v roce 2004 moderní výrobna s kapacitou 6000 tun chlazených paštik ročně a zaměstnává 100 zaměstnanců. Výroba paštik Pâté du Chef je držitelem evropských standardů (BRC, IFS aj.) a pochlubit se může též certifikátem BRC levelu A, který získala již podruhé za sebou. Tým vývojářů vede specialista na paštiky pocházející z Belgie. Velký úspěch společnost Alimpex - Maso, s.r.o. zaznamenala v roce 2006, kdy se kromě dodávek na tuzemském trhu podařilo začít i exportovat. Dnes vyváží do 15 zemí EU a Ruska, kdy export tvoří více než polovinu realizované produkce. Mezi nejnovější exportní země v roce 2009 patří Dánsko, Velká Británie, Německo, Polsko, Španělsko, Slovinsko, Slovensko, Rakousko, Maďarsko, Litva, Bulharsko, Rumunsko a dalších.

pastika

Vedle nové značky Pâté du Chef jsou na trhu již delší dobu značky Torus, Krajanka a Danela. Pro každou značku je charakteristické jak její balení a receptura, tak i její cenová relace. Výroba pokrývá celkovou škálu pasterovaných, čili čerstvých paštik. Během posledních deseti let si všechny naše značky našli svoji širokou klientelu a s roční výrobou okolo 2500 tun pro tuzemský i zahraniční trh se výrobna řadí mezi největší v ČR.