Když se řekne podzim, vybaví se lidem padající a zlátnoucí listí. A nám masožroutům i lahůdky, které jsou ve zbytku roku vidět jen velmi zřídka. Zvěřina!

Jelení gulášek, daňčí ragú, kanec se šípkovou. To mi jen tak prolétlo hlavou, když jsem se zamyslel nad dnešním tématem.

A také to, že jsem letos stáhl z kůže svého prvního kance. Ne, nebojte se, nestal se ze mne nimrod, a tak se nemusíte bát mého zavilého čekajícího obličeje na posedu s puškou v ruce. Jen pár mých kamarádů z dětství se zbláznilo a udělalo myslivecké zkoušky, a tak se přísun čerstvé zvěřiny do naší rodiny o 100 % zvětšil.

Ale než vám položím otázky k tématu ještě, jako vždy upoutám na to, co vás zítra čeká a nemine.

Přesně v osm hodin se můžete těšit na denní soutěž. A doporučuji si procvičit mysliveckou mluvu.

A v poledne přinesu nové informace o dění v redakci. A že se toho zase stalo. Třeba Kubíček nezemřel na nejsmrtelnější chorobu na sedm písmenek a už opět chodí do práce.

A mimoto si budeme celý den číst vaše příspěvky k tématu:


Jaký je váš vztah ke zvěřině a myslivectví…

  • Jaké zvěřinové jídlo máte nejraději?
  • Nebo byste něco takového do pusy nikdy nevzala?
  • Máte nějaký skvělý recept?
  • Kdo vám zvěřinu dodává?
  • Ulovila jste vy někdy něco sama?
  • Umíte vyvrhnout a stáhnout z kůže nějaké zvíře?
  • Vběhla vám pod auto srna, nebo divoké prase?
  • Neb na vás nějaké roztomilé zvířátko zaútočilo?

Na vaše příběhy, recepty, úvahy na výše uvedené téma se budu těšit na redakčním mailu

redakce@zena-in.cz

A jednu z vás za příspěvek odměním. A čím? To bude překvapení!

Krásný den!

Reklama