Vaření

Židovská smaženice

mush

Suroviny

8 vajec
200 g čerstvých hub
200 g vařených brambor
1 cibule
10 stroužků česneku
olej
mletý kmín
mletý pepř
sůl

Postup

Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Uvařené brambory nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno.
Na pánvi rozehřejeme olej, vhodíme cibuli a necháme lehce zesklovatět. Přidáme houby a česnek a chvíli smažíme. Přidáme brambory a pokračujeme v opékání. Okořeníme kmínem a zalijeme rozšlehanými vejci.
Mícháme, dokud nejsou vejce hotová. Potom osolíme a opepříme.
Ihned podáváme s čerstvým chlebem, můžeme posypat pažitkou.

Dobrou chuť přeje Ludvík.

lupa

   
06.08.2010 - Sýr a vejce - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [3] hubajda [*]

    to nemusim

    superkarma: 0 15.11.2012, 23:48:58
  2. [2] musilovahana [*]

    Vypadá to dobře. Dostala jsem hlad.

    superkarma: 0 12.09.2012, 18:53:22
  3. [1] Vajíčko [*]

    Zásadně používám domácí vejce, které objednávám na adr.: jansajindrich@seznam.cz

    superkarma: 0 23.02.2011, 18:17:25

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme