Tématem je dnes zavařování. Anketa se proto nabízí, položím však otázky dvě. Proč? Protože zkušenost mi říká, že se domácí zavařování ne vždy setká s konzumentským úspěchem...

První část dnešní ankety je prostá...

Pokud jste odpověděla kladně, zajímá mě ještě, jestli vaše sklínky strávníci konzumují. Když jsem si kdysi kupovali chatu, čekalo nás po otevření sklepa překvápko v podobě asi metráku různě starých kompotů a marmelád – samozřejmě většina už byla (mírně řečeno) po datu spotřeby. Tková škoda... No, každopádně mě to přivedlo k druhé anketní otázce.

Téma dne 29.7.2013: Zavařování

  • Jak letos zavařujete?
  • Máte bohatou úrodu?
  • Zavařujete v hrnci, v troubě, na sporáku, v pračce nebo nějak docela jinak?
  • Vzpomenete si na svou první zavařeninu – povedla se?
  • Myslíte si, že se dnes vůbec ještě vyplatí dělat domácí marmelády a kompoty?

Své příspěvky zasílejte na e-mailovou adresu redakce (viz níže), a to nejpozději 29.7.2013 do 15.00 hodin. Pokud chcete, aby měl příspěvek větší šanci na uveřejnění, ať je dlouhý alespoň jako tento odstavec textu. Poslat můžete i nějakou tu fotku z vašeho letošního zavařování! Jako dárek za příspěvek od nás jedna ze čtenářek obdrží balíček s knihou Francouzky netloustnou - kuchařka a k ní fruit dessert Extra Jam od Hamé.

francozkye-jam

Reklama