Domácnost

Už se Vám na tu dobrotu sbíhají sliny? Tyto lanýže ze země rozhodně vykopávat nemusíte...

Suroviny:

100g smetany
100 g krupicového cukru
50 g medu
200 g  bílé čokolády
trochu bílého vína
200 g másla
bílá čokoláda
hoblinky z bílé čokolády

Postup:

Svaříme smetanu s cukrem, přidáme med, bílou čokoládu, rozpustíme, odstavíme, ochutíme bílým vínem a vmícháme máslo.
Uložíme do druhého dne v chladu.

Hmotu vyšleháme, naplníme do sáčku, nastříkáme krátké pásky a necháme ztuhnout v mrazáku.

Ve vodní lázni rozehřejeme bílou čokoládu, pásky v ní namáčíme a obalujeme v hoblinkách z bílé čokolády.
Necháme ztuhnout.

Dobrou chuť přeje berulinka



Pravidla soutěže najdete ZDE.

Soutěžit mohou pouze registrované uživatelky.

   
19.12.2006 - Dům a byt - autor: Markéta Breníková

Komentáře:

  1. [11] Mária [*]

    takove cukrovi nedelam, nemuze byt s ostatnim na taliri v teple

    superkarma: 0 04.12.2007, 08:26:41
  2. avatar
    [8] MEK [*]

    superkarma: 0 30.11.2007, 20:21:20
  3. [7] Majka [*]

    to je zajímavé...

    superkarma: 0 20.12.2006, 15:07:44
  4. avatar
    [6] renata.mi [*]

    když u nás je k mání jen červené ...

    superkarma: 0 19.12.2006, 22:49:10
  5. [5] JanaJedli [*]

    jé, to je zajímavé....

    superkarma: 0 19.12.2006, 20:46:25
  6. avatar
    [4] edith1975 [*]

    příští rok mám zásobu receptů

    superkarma: 0 19.12.2006, 19:56:38
  7. avatar
    [3] carrom [*]

    Docela mě to láká... co takhle místo těch hoblinek strouhaný kokos?

    superkarma: 0 19.12.2006, 19:11:38
  8. avatar
    [2] kouzelnice [*]

    hmm, zajímavý recept

    superkarma: 0 19.12.2006, 17:25:40
  9. [1] Natálka73 [*]

    fakt je tam i víno jo,hmmmm

    superkarma: 0 19.12.2006, 15:08:39

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme