Také pořád nemůžete pochopit, proč cokoliv, co upečete ve vaší troubě, nesnese ani náhodou porovnání se skvělými koláči, buchtami a bábovkami vaší babičky a přitom používáte úplně stejnou knihu receptů? Nesypte si popel na hlavu, že z vás už dobrá kuchařka nikdy nebude. Nenadávejte na dnešní „ošizené“ suroviny. Možná v tom je jiný háček. Je to nejspíš v troubě!

Ne, nelekejte se, neznamená to, že máte zahodit zástěru a jít do supermarketu pro prefabrikovanou buchtu. Začněte od něčeho docela jiného. Zatímco úžasné kulinářské úspěchy vaší babičky měla možná na svědomí starodávná a léty prověřená kamna na dříví, vy uvažujte způsobem hodným hospodyňky třetího tisíciletí. Vybudujte ve své kuchyni novodobou laboratoř pokušení a hodokvasu. :-) A kdo vám v tom pomůže? Už desítky let se Electrolux snaží ulehčit ženám jejich práci v domácnosti a nabízet jim stále nové a promyšlenější spotřebiče. Jestli už nějaký čas uvažujete o vylepšení vaší kuchyně, zkuste vsadit na vestavné trouby Electrolux a uvidíte, že se vám investice vyplatí.

Co vám dnešní vestavné trouby Electrolux nabízejí? Kromě moderního designu, který vidíte na první pohled, je to především řádka funkcí, jež usnadní a zpříjemní přípravu sladkých i slaných pokrmů, na které jen pomyslíte. Kromě klasického grilu a horkovzdušného vrchního a spodního ohřevu obsahují vestavné trouby Electrolux také teplotní sondu pro dokonalé naprogramování výsledné teploty unvitř pečeného pokrmu, dětskou bezpečnostní pojistku nebo nastavení pro pizzu. Úplně největším hitem zdravé kuchyně je pak využití páry pro tepelné zpracování pokrmů. Profesionální kuchaři využívají páru pro přípravu zdravých, chutných a hodnotných pokrmů už léta, ale Electrolux se rozhodl nabídnout tuto metodu také domácím uživatelům. Kromě toho, že připravované jídlo si v páře zachová svoji barvu, chuť a vůni, má také oproti klasickému pečení nebo vaření vyšší obsahy vitaminů a minerálů.
Reklama