A jak si tyhle ingredience připravit?
Večeře ve dvou se odehrává za sladké zamilované hudby, podáváme sladká nebo alespoň sladkokyselá jídla, tlumené osvětlení dodávají myriády růžových svíček, k jídlu pijeme jako aperitiv nějaký sladký likér, k masu potom sladké víno a na závěr po jídle pořádně oslazenou kávu.

Afrodisiaka, tedy látky podporující milostný vzruch, použijeme k přípravě jednotlivých chodů večeře, nedejme se odradit jejich zdánlivou odpudivostí - z osvědčených afrodisiak doporučujeme: lotos, pepř, zázvor a muškát, vrabčí vejce, pot slonů, med, maso zmije rohaté, kardamon, konopí, rozmělněné paví kosti, ještěrčí maso a šafrán. Jako menu lze tedy doporučit jako předkrm míchaná vrabčí vejce, ještěrčí polévku s noky z mletých pavích kostí, ještěrčí pečeni s omáčkou ze sloního potu, jako moučník pak zmiji rohatou v medu. Celé menu hojně okořeníme všemi druhy doporučeného koření.

Lásku dodáme každý z vlastních zdrojů.

Erotiku volíme pro dnešní noc jemnou až éterickou, jako bychom byli ještě čerstvě zamilovaní a drobně ostýchaví.
Něha a nenápadná ušlechtilost naší lehce skloněné šíje – to je to, co na nás partnera dnes zcela uchvátí.
Tajemně se usmívejte – ženy s tajemstvím jsou pro muže žádoucí.
Napište mu ten nejsladší a nejzamilovanější dopis, jakého jste schopna, pokuste se zapomenout na těch 17 společně prožitých let.
A už přichází NOC a vy se necháváte unášet do ráje…
Reklama