Vaření

Zeleninová polévka

polevka

Suroviny

200 g bílého zelí
100 g mrkve
100 g celeru
100 g petržele
100 g pórku
100 g rajčat
250 g vepřového masa
100 g těstovin
3 stroužky česneku
zelená petrželová nať
sůl a pepř
50 g strouhaného eidamu
olej
1 kostka masoxu

Postup

Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky. Rozehřejeme si v nerezovém hrnci olej, na který vsypeme zeleninu a na kostičky nakrájené maso. Osmahneme a přilijeme trochu vody. Dusíme asi 15 minut.
Přidáme těstoviny, osolíme a ochutíme čerstvě namletým pepřem a česnekem.
Vaříme dalších 10 minut.
Na talíři posypeme nasekanou zelenou petrželkou a nastrouhaným sýrem.

Dobrou chuť přeje Mirka.

   
11.11.2009 - Předkrmy - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [6] hubajda [*]

    karym — #4 to ja nikdy tak nevarim jen kratce

    superkarma: 0 14.11.2012, 00:37:27
  2. [5] jithule [*]

    tak to asi ne

    superkarma: 0 02.04.2012, 17:04:33
  3. [4] karym [*]

    Čím déle s zelenina vaří, tím méně vitamínů v ní zůstane. Fakt nevím, proč bych měla zeleninu vařit stejně dlouho jako maso.

    1. na komentář reaguje hubajda — #6
    superkarma: 0 11.11.2009, 15:53:11
  4. avatar
    [3] Eva_CZ [*]

    Olej NE, testoviny NE.

    superkarma: 0 11.11.2009, 12:54:28
  5. avatar
    [2] Věrulinka [*]

    Sml67 tu můžu, také ji takto vařím Sml22

    superkarma: 0 11.11.2009, 08:31:35
  6. [1] magie [*]

    Jako podzimní večeře to může být dobrotaSml22

    superkarma: 0 11.11.2009, 07:43:37

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?
Anketa pro maminky

Náš tip

Doporučujeme