Velikonoce jsou tradičním svátkem, ke kterému se pojí řada svátečních pokrmů, jejich receptury sahají až do dávné minulosti. I když už dnes kuchařky a hospodyňky nechodí do kostela nechat si posvětit čerstvě upečený mazanec, tradiční jídla jsou v oblibě dodnes. Pro řadu z nás by Velikonoce nebyly pravým svátkem, pokud by se na svátečním stole neobjevila nádivka, mazanec nebo beránek. Je ale mnoho dalších oblíbených pochoutek, které jistě nebudou na svátečním stole chybět. Zajímá nás, na jaké se chystáte.

hnízdo

O tom chceme s vámi diskutovat, co budete letos péct? Něco tradičního jako je beránek nebo mazanec nebo raději bábovku nebo štrůdl?

Zapojte se do naší diskuse a vyhrajte dárek.

beránek

Chceme s vámi diskutovat na tato témata:

  • Máte nějaké rodinné recepty na velikonoční pokrmy?
  • Jakého pečete beránka? Dáváte na něj polevu?
  • Pečete mazanec nebo ho kupujete?
  • Dáváte do nádivky kopřivy?
  • Jak připravujete uzené maso?
  • Zkoušíte nové recepty?
  • Jaké sladké pečení chystáte?

 Zapojte se do diskuse a vyhrajte

foto

Zapojte se do diskuse a získejte dárky

Partnerem naší diskuse je rostlinný tuk Hera Máslová a stránky www.pecenijeradost.cz . Značka Hera věnovala do této diskuse tři balíčky, kde najdete formy na malé bábovky, ty určitě rádi využijete pro jarní pečení.

Těšíme se na vaše příspěvky a na vaše tipy na velikonoční pečení.

Reklama