Vaření

Zapékané špagety

 

1 balení špaget ( 500 g )
1 vepřová konzerva ( 450 g )
200 g  tvrdý sýr eidam
Kečup
Sůl

Do pekáče dáme vepřové maso, které nakrájíme na menší kousky, přidáme sladký kečup asi 150 g a 100 g strouhaného sýru. Dále si uvaříme ve slané vodě špagety a poté je dáme do pekáče, vše se důkladně zamíchá a posype se zbylým nastrouhaným sýrem. Dá se zapéct do trouby, až sýr bude mít zlatou barvu, bude hotovo. Podáváme se zeleninou.

Přeji dobrou chuť!

– Jana

Soutěž Kuchařinky, kuchařky...

Vzhledem k tomu, že receptů přišlo velké množství, nestihli jsme je dnes uveřejnit do plánovaných 10.30 hodin. Proto jsme se rozhodli soutěž prodloužit do zítřka 15.00 hodin! 

Výhru, stylovou keramickou mističku Knorr, HERA Kuchařku, dietní čaj Wellness, balíček 30 ks žvýkačkových dražé Mentos a kávové bonbony Alpenliebe tedy získá soutěžící, pod jehož receptem (novinkou) bude v úterý 21. 10. 2008 v 15.00 hodin nejvíce diskusních příspěvků.

Přejeme dobrou chuť a hodně štěstí při soutěžení!

   
20.10.2008 - Těstoviny a rýže - autor: Jakub D. Kočí

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [44] jithule [*]

    dělám

    superkarma: 0 25.12.2012, 20:37:54
  2. avatar
    [43] arminka [*]

    klasická rychlovka Sml16

    superkarma: 0 16.11.2012, 23:57:00
  3. avatar
    [42] hubajda [*]

    veprovku bych nekoupila brrrr

    superkarma: 0 13.11.2012, 20:17:01
  4. avatar
    [41] xx-b [*]

    špagety už jsme dlouho neměli, tak to zkusím - třeba doma zachutnají, takhle jsme je ještě nedělali Sml16

    superkarma: 0 07.11.2012, 19:42:19
  5. avatar
    [40] Jindriska8 [*]

    Zapečené špagety s vepřovou konzervou jsem nezkoušela.Vepřovku mám vlastní,tak taky vyzkouším.Sml22

    superkarma: 0 23.09.2012, 01:50:08
  6. [39] bles [*]

    Vyzkoušela jsem a moc děkuji za tip. Kečup jsem dala pikantní Hellmanns a bylo to moc dobré.

    superkarma: 0 06.12.2011, 19:53:18
  7. [38] Mishak [*]

    to je dobrý tip, hledám něco rychlého na večeře Sml67

    superkarma: 0 21.12.2009, 21:44:17
  8. [37] jananinananana [*]

    Sml79dobrá večere i když lepší je to uděláne s masem

    superkarma: 0 13.12.2009, 19:16:50
  9. [36] orangutan [*]

    konzervy mě manžel nechceSml68

    superkarma: 0 23.07.2009, 22:29:58
  10. [35] mrowiecova [*]

    Mmmmm,zase jedna rychlovkaSml24Sml24

    superkarma: 0 22.07.2009, 07:38:59
  11. [34] madam [*]

    Vepřové konzervy nekupuji. Místo toho dám buď mleté maso nebo na kostičky nakrájenou uzeninu.Přidávám taky vejce.Sml16

    superkarma: 0 19.07.2009, 11:19:50
  12. [33] orangutan [*]

    Sml67

    superkarma: 0 28.06.2009, 23:06:40
  13. [32] matuszyk [*]

    to dělamé často.Sml8

    superkarma: 0 31.05.2009, 18:33:44

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [31] Babovka [*]

    Určitě voňavé a chutné.  Sml16

    superkarma: 0 29.05.2009, 20:07:14
  2. avatar
    [30] andilek.cumacek [*]

    I mě.

    superkarma: 0 29.05.2009, 17:31:48
  3. [29] kamilka86 [*]

    to by mi taky chutnalo

    superkarma: 0 27.05.2009, 22:18:25
  4. [28] kattula55 [*]

    přítel by si mohl pochutnat.

    superkarma: 0 26.05.2009, 10:46:59
  5. [27] smo107 [*]

    Vypadá to velmi dobře.

    superkarma: 0 25.05.2009, 16:43:11
  6. avatar
    [26] Myškomedvídek [*]

    lepší je to s mletýmSml75

    superkarma: 0 28.04.2009, 10:43:40
  7. [25] doginka [*]

    Já dělám zapečené špagety s mletým masem. Je to taky rychlé a dobré. Konzervu bych volila někde na dovolené

    superkarma: 0 22.04.2009, 16:03:05
  8. [24] 000444 [*]

    špagety moc nemusím,ale toto jídlo bych i snědla s těmi špagetami.

    superkarma: 0 22.04.2009, 13:49:33
  9. [23] lelaba [*]

     

    Jenže ty dnešní konzervy nestojí za nic, takže musíš vědět, které jsou opravdu dobré.

    superkarma: 0 20.04.2009, 16:55:32
  10. avatar
    [22] Clerenc [*]

    omlouvám se za dubl.

    superkarma: 0 22.10.2008, 14:21:35
  11. avatar
    [21] Clerenc [*]

    O konzervě jsem ochotna uvažovat ve všední den, ale k nedělnímu obědu?

    superkarma: 0 22.10.2008, 14:20:59
  12. avatar
    [20] Clerenc [*]

    O konzervě jsem ochotna uvažovat ve všední den, ale k nedělnímu obědu?

    superkarma: 0 22.10.2008, 14:20:04
  13. avatar
    [19] Boženka [*]

    Tenhle recept znám přes 50 let, ale pod konzervu se muselo dát spoustu osmažené cibule a maso se kořenilo paprikou a pepřem. Dobré!

    superkarma: 0 21.10.2008, 12:55:15
  14. [18] Krisie [*]

    Ještě podotýkám hovězí maso ve vlastní šťávě ne hovězí konzervu. To je šlichta.

    superkarma: 0 21.10.2008, 11:14:47
  15. [17] Krisie [*]

    Nejdříve rozpustit špek, na to hodně cibule, do cibule podusit hovězí konzervu, přidat lečo, provařit, zahustit trochou kečupu, sůl pepř podle chuti. Uvařené špagety rozprostřít na plech, polít hotovou majdou a zasypat horou sýra. Zapéct do zlatova a potom dobrou chuť.

    superkarma: 0 21.10.2008, 11:13:37
  16. avatar
    [16] idiska [*]

    hmm, já se těšila na nějaké dobré jídlo, protože zapékané těstoviny mám ráda na téměř jakýkoli způsob, ale tohle ...no nevím

    superkarma: 0 20.10.2008, 17:19:23
  17. avatar
    [15] shb [*]

    no tak to je velmi jednoduchý

    superkarma: 0 20.10.2008, 15:43:17
  18. [14] tetička25 [*]

    toto se mě moc líbí, vepřové si sama zavařuji do skleniček, tak jako rychlá večeře super, díky za receptík

    superkarma: 0 20.10.2008, 14:57:00
  19. avatar
    [13] *modrá [*]

    by se tam mohlo prdnout i vejce

    superkarma: 0 20.10.2008, 14:23:55
  20. avatar
    [12] gerda [*]

    Potvory, kdybyste měly hlad, ještě byste se olizovaly!

    superkarma: 0 20.10.2008, 14:15:53
  21. avatar
    [11] petul [*]

    Tak jídlo z konzervy teda opravdu ne

    superkarma: 0 20.10.2008, 14:05:38
  22. avatar
    [10] mmarianne [*]

    Kočičí konzervy taky dobře voní a obsah bude asi stejný jako ty vepřový. Neskutečně mě ničí tyhle barevný ubrusy. Pamatuju éru kanafasu asi před 20 lety-každý musel mít všude kostky aby byl in.

    superkarma: 0 20.10.2008, 13:56:59
  23. avatar
    [9] *modrá [*]

    Aja: konzervy jsou různý, chce to koupit nějakou s větším podílem masa anebo se určo dá použí i normálka vepřový masíčko na nudličky trochu oprančený na cibulce.. (omlouvám se autorce za variantu)

    superkarma: 0 20.10.2008, 13:45:27
  24. avatar
    [8] Aja [*]

    Vepřová konzerva je jedlá? Asi patnáct let jsem neměla ani odvahu ji koupit...četli jste někdo, co v tom je?

    superkarma: 0 20.10.2008, 13:35:39
  25. avatar
    [7] Věrulinka [*]

    Z konzervy?

    superkarma: 0 20.10.2008, 13:31:59
  26. avatar
    [6] *modrá [*]

    Mánička: no jo vlastně, místo hrášku je tam kukuřice (pro zvýraznění mdlé barvy) Máš pravdu co se týče výživových hodnot je to na nule, každopádně jako hmotu do žaludku bych to nezatracovala

    superkarma: 0 20.10.2008, 13:01:05
  27. avatar
    [5] Mánička [*]

    *modra: rozčiluje... obzvlášť, když jsem pak ten hrášek na fotce nenašla Nicméně vepřová konzerva, kečup a eidam třicítka mají u mě nula bodů

    superkarma: 0 20.10.2008, 12:52:08
  28. avatar
    [4] *modrá [*]

    ? a konzerva tuňáka a konzerva hrášku vyplknutá na těstoviny vás nerozčiluje ?

    superkarma: 0 20.10.2008, 12:48:55
  29. avatar
    [2] *modrá [*]

    je to rychlé a levné, klidně třeba na chalupu nebo když je nouze, proč ne ?

    superkarma: 0 20.10.2008, 12:20:51
  30. [1] Pavla_b [*]

    tak nevím, konzerva, kečup, sýr, špagety...pokud je autorce méně než 14 let, tak chválím

    superkarma: 0 20.10.2008, 12:15:50

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme