Vaření

Zapečený pórek se šunkou

pórek

Suroviny

2 velké pórky
150-200 g šunky
1 kelímek kysané smetany (250 ml)
2 vejce
sůl a pepř
eidam nebo jiný tvrdý sýr
kousek másla

Postup

Pórky omyjeme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 5 cm. Ty potom podélně rozpůlíme a naskládáme do zapékací mísy vymazané máslem.
Zasypeme šunkou nakrájenou nadrobno. Kysanou smetanu smícháme s vejci, solí a pepřem a nalijeme na pórky. Zasypeme sýrem a několika kousky másla.
Pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C.

Dobrou chuť přeje Lulu.

   
22.10.2009 - Zelenina - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [6] saruz [*]

    Dante Alighieri — #3 kolik soli? podle chuti, takže asi tak přiměřeně, přiměřeně Sml57

    superkarma: 0 21.11.2012, 09:57:53
  2. avatar
    [5] hubajda [*]

    Sml16Sml16Sml16Sml16

    superkarma: 0 13.11.2012, 23:51:54
  3. avatar
    [4] arminka [*]

    Sml16 jo, proč ne, samé dobré suroviny Sml22

    superkarma: 0 04.11.2012, 23:32:09
  4. avatar
    [3] Dante Alighieri [*]

    Nebylo by od věci napsat, KOLIK SOLI. Právě jsem to zkusila a můžu to vyhodit, nedá se to žrát! Sml41

    1. na komentář reaguje saruz — #6
    superkarma: 0 12.02.2010, 21:02:08
  5. [2] veerac [*]

    Nemusí to být špatné, asi to zkusím.

    superkarma: 0 25.10.2009, 17:00:38
  6. [1] Bavela [*]

    Zní to vážně dobře a s vařeným bramborem to bude určitě mňamka Sml59

    superkarma: 0 25.10.2009, 15:50:57

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa na téma osteoporóza
Anketa na téma: Zubní zdraví

Náš tip

Doporučujeme