Chcete ozvláštnit oběd nebo večeři o chutný předkrm a hledáte inspiraci? Připravili jsme pro vás recepty ve spolupráci s Bonduelle! Přečtěte si recept na dokonalý předkrm, kterým oslníte každého strávníka - žampiony v masovém županu s parmazánem!

Předkrm pro 5 lidížampiony v masovém županu s parmazánem

  • 314 ml žampionu ve slaném nálevu Bonduelle
  • 250 g mletého masa
  • 50 g parmazánu
  • 50 g strouhanky
  • pepř
  • sůl
  • olej na smažení

Postup:

  • Mleté maso smícháme s parmazánem, dle potřeby se strouhankou a dochutíme.
  • Žampiony osušíme a obalujeme vzniklou masovou směsí.
  • Na závěr lehce obalíme ve strouhance.
  • Smažíme ve fritéze nebo zprudka pečeme v troubě.
  • Místo žampionů ve slanéme nálevu můžeme použít marinované, získáme tak pikantnější variantu.

Více inspirace naleznete na stránkách www.bonduelle.cz

Reklama