Reklama

S teplým počasím a prodlužujícími se dny začíná sezóna venkovních oslav, ke kterým neodmyslitelně patří i grilování. Potraviny s ním získají nezaměnitelnou chuť, pokud navíc sáhnete po správných ingrediencích, povýšíte vaší grilovací party na jedinečný zážitek. V obchodních řetězcích Albert vždy naleznete pestrou nabídku potravin, které budou z grilu chutnat výtečně.

Grilování symbolem léta  

AlbertGrilování patří mezi nejoblíbenější aktivity českých rodin, většina z nich si prostě léto bez voňavého grilovaného masa nedokáže představit. Není divu, grilování je v letních měsících tou nejlepší úpravou, jakou můžete masu či zelenině dopřát.

V obchodním řetězci Albert mohou zákazníci vybírat z široké škály kvalitních surovin, které jsou pro grilovací sezónu jako dělané. Mezi ně patří například nejrůznější druhy mas i zeleniny. Zákazníci si také mohou vybrat z pestré nabídky předem marinovaných a ochucených mas, s jejichž přípravou nebudou mít vůbec žádné starosti a které zaručí skvělou chuť a bezchybné grilování. V poslední době jsou také stále více oblíbené typické české špekáčky, které jsou v obchodním řetězci Albert k dostání z Masokombinátu Polička, lokálního dodavatele, který zaručuje čerstvost i kvalitní složení s 85 % masa.

Albert„Na sezónu grilování jsme v Albertu připraveni, protože víme, jak moc mají naši zákazníci rádi toto období. Proto se u nás lidé mohou těšit na kvalitní výběr masa i dalších potravin vhodných ke grilování. Vedle toho u nás na pultech najdou i spoustu lahodných marinád a koření, které dodá masu i dalším surovinám skvělou chuť,“ říká Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodního řetězce Albert.

Pochutnejte si na burgerech i Veggie potravinách  

Kromě klasických steaků a grilované zeleniny je velmi populární i příprava burgerů na všechny možné způsoby. Na pultech obchodního řetězce Albert zákazníci najdou čerstvou nabídku mletého masa, stejně jako oblíbené předpřivené maso do burgerů, které už jen stačí dát na gril a poté vložit do housek.

Zákazníci v prodejnách Albert také najdou velký výběr koření a dalších přísad, které dokážou podpořit chuť potravin. Ke grilování se výborně hodí voňavé bylinky, marinády i maso úžasně zvýrazní například čerstvý tymián.

Pokud dáváte přednost bezmasým pokrmům nebo chcete čas od času odlehčit svému jídelníčku, sáhněte po speciální řadě Veggie produktů. Zkuste třeba lahodné bio pomázánky, které budou skvěle chutnat v kombinaci s opečeným pečivem nebo grilovanou zeleninou. Nebo vyzkoušejte náš lehký recept na grilované lilkové kapsy s výbornými piniovými oříšky.

Lilkové kapsy

  •     2 velké dlouhé lilky
  •     250 g mozzarelly
  •     2 rajčata
  •     snítka bazalky
  •     hrst piniových oříšků
  •     olivový olej
  •     sůl a pepř podle chuti

Lilek nakrájený na tenké plátky osolíme, opeříme, pokapeme olivovým olejem a ogrilujeme. Poté vezmeme dva plátky lilku a položíme je přes sebe křížem, do středu dáme tenké plátky rajčete, mozzarelly, lístek bazalky a piniové oříšky. Konce spodního lilku přeložíme přes náplň, s druhým plátkem lilku zopakujeme totéž. Zabalené kapsy dáme prohřát na gril a navrh posyme čerstvou bazalkou a piniovými oříšky.

www.albert.cz