K létu se hodí lehké dezerty. My vám přinášíme recept na Medové cheesecaky s malinami, který je snadný, rychlý a vynikající. Určitě ho vyzkoušejte!

zzzMedové cheesecaky s malinami

Ingredience

Na 2 cheesecaky

  • 200 g Gervais Natur
  • 85 g máslových sušenek
  • plátek másla
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 1 lžíce krupicového cukru
  • 1 plátek želatiny
  • 2 lžíce medu + 1 lžička na ozdobu
  • 125 g malin

Postup

Položte 2 kulaté formičky o průměru 9 cm na dva dezertní talíře. Sušenky dejte do igelitového sáčku a rozlijte je válečkem. Propracujte je s máslem a upěchujte je na dno formiček. V misce promíchejte sýr, smetanu, krupicový cukr, rozpuštěnou želatinu a med. Vyšlehejte elektrickými metlami dokrémova. Směs naneste na sušenkový základ a dejte chladit. Vidličkou rozmačkejte třetinu malin se lžičkou medu a pak přimíchejte zbytek ovoce. Z cheesecaků sundejte formičky a ozdobte je malinami.

Více receptů najdete na http://gervais.cz/

Reklama