Styl

Vyhodnocení VVS

 

Dnešek měl být pro některé z Vás velmi významným dnem. Dnem, kdy budou vyhlášeni vítězové Velké vánoční soutěže.

Tuto soutěž jsem osobně připravovala tak, aby byla lepší než ta letní. Aby nedocházelo k výpadkům serveru a abych omezila další „vedlejší účinky" VVS. Naše marketingové oddělení pro Vás připravilo zajímavé ceny. To se snad podařilo.

Co se zatím moc nedaří, je vyhodnocení. Nechtěla jsem být moc osobní a taky jsme se dohodli, že sem dnes napíši, že máme technické problémy. Jenže jsem za prvé vzteky bez sebe a za druhé se mi to takhle psát nechce. Tak mi snad prominete ten osobnější tón.

Někdy je na obchodech v době třeba Velikonoc napsáno - z technických důvodů zavřeno. A majitelé se přitom válejí na chalupě nebo je podnik v konkurzu a technické potíže pak znějí lépe, a tak nějak dočasně. Nechtěla jsem mlžit a tak říkám - za těmito technickými problémy stojí člověk.

V současné době prostě ještě NENÍ vyhodnocení u konce. Vyhlášení výsledků se tedy prozatím odkládá. Je nám to líto a věříme, že se dočkáte třeba už příští týden :-).

Děkujeme všem za podporu a za pochopení.

   
19.01.2007 - Krása - autor: Markéta Breníková

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [61] _zelvicka_ [*]

    Bóbika:

    superkarma: 0 22.01.2007, 15:06:42
  2. avatar
    [57] _zelvicka_ [*]

    jak to dopadne, už je vedlejší. Horší je, že se ze mně stal "závislák" a chodím sem za holkama, které jsem tu od loňského léta poznala. Je to fajn a dík redakci

    superkarma: 0 21.01.2007, 17:45:00
  3. avatar
    [56] francoias [*]

    Děkujeme za vysvětlení a jak se říká, kdo si počká , ten se dočká , možná...

    superkarma: 0 21.01.2007, 16:19:41
  4. avatar
    [55] lenagirl [*]

    stějně nevyhraju ale snažím se soutěžit

    superkarma: 0 21.01.2007, 14:58:27
  5. avatar
    [54] holcicka 69 [*]

    jsem tip soutěživý ,jak jsem si o sobě přečetla ve věštírně,asi to ani nepopírám ,ale ,že bych si kvůli nějakým bodům rvala žíly ,to teda ne ,a takových tu máte jistě plno ,Tak klídek,na všechno je třeba čas jen žádný nerváčky pa pa

    superkarma: 0 20.01.2007, 16:03:14
  6. avatar
    [53] Jakanovka [*]

    NO jo,chybička se vloudila,ale když nejde o život.....tak si počkáme.Vždyť je to jen hra.

    superkarma: 0 20.01.2007, 13:56:19
  7. [52] bruna [*]

    Mno, souhlasim s muzem-mimo....myslim, ze naky osobni sarvatky ve firme by se nemely ventilovat pred zakazniky. Takovyho kolegu bych teda taky nechtela. Ale mozna je to marketingove docela dobra strategie: pravdomluvne redaktorky vzteky bez sebe, neco jako reality show, vsichni cterani mohou nahlednout pod poklicku a do zakulisi

    superkarma: 0 20.01.2007, 13:30:06
  8. avatar
    [51] _zelvicka_ [*]

    borovsky: ty jsi toho napovídal před soutěží, během soutěže - to jsi sbíral samé "bonusy" a po soutěži taky nedáš pokoj

    superkarma: 0 20.01.2007, 13:01:37
  9. avatar
    [50] _zelvicka_ [*]

    borovsky: za to může ten, kdo nemůže, ty to nechápeš?

    superkarma: 0 20.01.2007, 12:56:37
  10. [49] MartinaC [*]

    klidne pockame kdyz kazdy do 50 dostane malej darek:o)

    superkarma: 0 20.01.2007, 11:10:14
  11. avatar
    [48] domeček2 [*]

    To je v pohodě, my počkáme

    superkarma: 0 20.01.2007, 10:05:08
  12. avatar
    [47] edith1975 [*]

    Myslím, že to pochopíme. Ne všechny, ale většina ano

    superkarma: 0 20.01.2007, 08:27:02
  13. avatar
    [46] Korina 1 [*]

    vůbec mi to nevadí protože jsem musela soutěž přerušit protože jsem šla ležet do nemocnice.

    superkarma: 0 19.01.2007, 21:28:36
  14. avatar
    [45] Cinderela [*]

    marketa.brenikova:Neva.Stejně nic nevyhraju,přišla jsem na soutěž pozdě,ale jsem vděčná za to,co jsem se dozvěděla zajímavých věcí,s nimiž "machruji".A čtu každý den dál.

    superkarma: 0 19.01.2007, 21:05:50
  15. avatar
    [44] lumpik [*]

    Markéto vážím si Vaší upřímnosti!!! Nejde o život, ale je fakt, že díky selhání se soutěž malinko pokazila. Mě to nevadí, to jen tak na okraj Nechodím sem kvůli VVS či VLS a třeba VJS a nebo VPS Poznala jsem zde hodně příjemných, pohodových, přejících lidiček a to je mnohem víc, než nějaké takové soutěže. Každopádně mě mrzí, že vaše snaha byla narušena. Přeji krásný a pokud možno klidný víkend

    superkarma: 0 19.01.2007, 19:59:43
  16. avatar
    [41] Prskoletka [*]

    Kdo si počká,ten se dočká,jsme lidi v pohodě

    superkarma: 0 19.01.2007, 17:18:37
  17. avatar
    [40] Babovka [*]

    Už toho dost pamatuji a vzpomínám si na velmi častou větu z let před rokem sametky "ZEPTEJTE SE PŘÍŠTÍ TÝDEN ". Tak jo, že by platilo "kupředu ni krok?" Asi měla být pořádná kontrola už během hry,kdy vázlo vyhodnocování. Tak sem s další soutěží,ať se máme na co těšit.

    superkarma: 0 19.01.2007, 17:01:55
  18. avatar
    [39] bokul [*]

    Urcite je pravda, ze souteze jako tato nas motivuji sem chodit casteji... a kdyz ta soutez nejaky ten patek trva, nekdo zapomene, ze uz se nesoutezi a pokracuje v aktivite dal - coz si myslim, je super. Me se tedy nejvice zatim libila ta soutez jak se objevovali body a z nich se skladala postupne veta - nemela jsme sice tehda sanci, ale libilo se mi to vice nez toto, protoze je pravdou, ze se tu objevuji z cista jasna hracky jen kvuli bodum a nam pak zbyvaji nedohrane hry... a pak to clovek musi rusit, protoze ho nebavi se furt koukat na to, jak nekdo treba rok nehraje...

    superkarma: 0 19.01.2007, 14:56:49
  19. avatar
    [38] Kekka [*]

    Jednání na rovinu se vždycky cení.

    superkarma: 0 19.01.2007, 14:05:32
  20. avatar
    [37] marketa.brenikova [*]

    borovsky: bude, si myslim . Ohledně dalších dotazů - tak takhle až osobní nebudu, ale někde jsem to psala v diskuzi VVS... někteří tedy vědí.

    superkarma: 0 19.01.2007, 14:04:33
  21. avatar
    [36] man-mimo [*]

    borovsky: ještě mi nebyly přičteny mimořádné bonusy

    superkarma: 0 19.01.2007, 13:59:50
  22. avatar
    [35] Dux [*]

    marketa.brenikova: a jen tak mezi reci > Bude nekdy to vyhlaseni? V cem je problem? Kdo za to muze?

    superkarma: 0 19.01.2007, 13:53:08
  23. avatar
    [34] marketa.brenikova [*]

    borovsky: no já vim , taky jsem dneska napsala Ivaně K. mail, kde jsem použila slovo vychřice a chuděra mi ještě volala, jak to teda je, úplně jsem jí zmátla

    superkarma: 0 19.01.2007, 13:46:00

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [33] japa [*]

    marketa.brenikova: i když stejně nevyhraju,naděje je krásná a vy si v redakci přes víkend odpočinete a my se budeme těšit....

    superkarma: 0 19.01.2007, 13:27:12
  2. avatar
    [32] Dux [*]

    nerikal jsem to jeste pred soutezi?



    marketa.brenikova: mmch, moc zajimavej web http://www.pravidla.cz/hledej.php?SID=920asbflt0sg5fan73orj1r3b4&qr=lyn%E8ovat

    superkarma: 0 19.01.2007, 13:26:35
  3. avatar
    [31] barkl2 [*]

    Markéta Breníková: Nevím co ten jeden člověk nechce, nebo nemůže udělat, ale tak to nechte plavat, a výherce prostě losujte. Pokud načítání nefungovalo tak jak má, tak i když se vám někdo objeví jako první,tak stejně nemáte jistotu, že doopravdu první byl.
    Mě je to celkem jedno, jen je mi vás líto. Mě by to taky naštvalo, něco chystat, promyslet, a pak mi to někdo zkazí a jako "hňup" bych vypadala já:-(((
    Ale z něčeho mám velkou radost, po bezprostředním skončení VVS si se mnou někteří uživatelé přestali hrát hry:-(((
    Ale teď vidím, že ne všichni jsou lovci bodů, a s některými hraji dál:-)))

    superkarma: 0 19.01.2007, 13:15:14
  4. avatar
    [30] Meander [*]

    Netřeba být osobní. Drapněte ho za flígr a vyhoďte ho na vichřici, třeba ho odnese, paňára jednoho.
    Markéto, klid. Čert vem soutěže, stejně lákají klikačky a kachny. Úroveň článků jde hore, tak jaképak stesky? Good luck!

    superkarma: 0 19.01.2007, 12:57:24
  5. avatar
    [28] honuska [*]

    jojo lidský faktor.

    superkarma: 0 19.01.2007, 12:19:13
  6. avatar
    [27] aiša [*]

    já stejně nevyhraju,tak mě to nevadí no a aspon se mají na co těšit

    superkarma: 0 19.01.2007, 12:12:57
  7. avatar
    [26] ALISKA [*]

    marketa.brenikova :moc hezky napsáno,/jsi snad první, kdo veřejně nelže!to už hooodně dlouho nikde nebylo/ pravda je lepší než nějaké vytáčky --- vydržíme pa

    superkarma: 0 19.01.2007, 11:53:03
  8. avatar
    [25] AnoliV [*]

    ne učit ale těšit

    superkarma: 0 19.01.2007, 11:23:26
  9. avatar
    [24] AnoliV [*]

    hlavně klííííd oni ty výsledky počkaj, alespoň se budeme víc učit .....

    superkarma: 0 19.01.2007, 11:23:13
  10. avatar
    [23] MEK [*]

    bere se na vědomí,neva

    superkarma: 0 19.01.2007, 10:07:42
  11. avatar
    [22] kulena [*]

    marketa.brenikova: dkd - já také ouvej

    superkarma: 0 19.01.2007, 10:07:07
  12. [21] cody [*]

    Díky - to se málokdy vidí/slyší/ říkat pravdu (což nejlíp vidíme v politice) takže ještě jednou DÍKY

    superkarma: 0 19.01.2007, 10:05:09
  13. avatar
    [20] marketa.brenikova [*]

    dkd: ajaj

    superkarma: 0 19.01.2007, 10:02:15
  14. avatar
    [19] Věrulinka [*]

    marketa.brenikova:zbytečně se neříká,co se vleče neuteče.Co je pro mne důležité,že jste nejlepší server a pro mne denně ranní pohon od svých nářků a bolestí.Byja jsem a jsem ráda,že mám SUPER ženu-in.Řvát budou jenom Ti,co sem chodí málo,jak bylo vidno v diskuzi VVS,kde mne občas svými nejapnými reakcemi rozesmáli,ale občas rozčílili.Přeji hezký víkend všem ženám-in i Vám v redakci

    superkarma: 0 19.01.2007, 10:01:39
  15. [18] dkd [*]

    pokud budete linčovat, tak jste mooooc měkcí, já bych přitvrdila a lynčovala : -))

    superkarma: 0 19.01.2007, 09:30:05
  16. avatar
    [17] xjannickax [*]

    to nevadí přece..

    superkarma: 0 19.01.2007, 09:28:22
  17. avatar
    [16] _zelvicka_ [*]

    marketa.brenikova: tak to mě rozesmálo, lituji redakci

    superkarma: 0 19.01.2007, 09:23:46
  18. avatar
    [14] Kadla [*]

    Markétko, klíííííííd . My sem budeme chodit, i kdyby nakonec žádné vyhodnocení nebylo

    superkarma: 0 19.01.2007, 08:42:28
  19. avatar
    [13] Gabi [*]

    Florencie:

    superkarma: 0 19.01.2007, 08:38:44
  20. [12] simoska [*]

    Jejku, vzdyt nejde o zivot :) Proste si pockame a trebas se dockame :-)A ja dekuju ze jste! :-)

    superkarma: 0 19.01.2007, 08:33:26
  21. avatar
    [11] Florencie [*]

    No, stejně nic nevyhraju, takže jsem úplně klidná a do příštího týdne určitě vydržím

    superkarma: 0 19.01.2007, 08:28:30
  22. avatar
    [10] fialinka [*]

    Myslím, že je lepší to napsat takto, než se za něco ukrývat. Díky.

    superkarma: 0 19.01.2007, 08:25:57
  23. avatar
    [9] verahl [*]

    marketa.brenikova: to chce klid... a pochvalu pro vás, že jste našla odvahu a neschovala se za nic neříkající technické problémy

    superkarma: 0 19.01.2007, 08:10:47
  24. avatar
    [8] Z_U_Z_U [*]

    marketa.brenikova: Milá Markéto..když budou stránky stát za pendrek a soutěže budou v pohodě, bude to průšvih. Buďte ráda že to je obráceně

    superkarma: 0 19.01.2007, 08:06:52
  25. avatar
    [7] kulena [*]

    Markétko, nedělej si vrásky. Soutěž sem soutěž tam, to podstatné se vám daří. Každý den zajímavé a poučné čtení, soutěživci mají také dost šancí. Věřím, že většina z nás vám všem v redakci spíše poděkuje, než že vás bude linčovat

    superkarma: 0 19.01.2007, 07:51:15
  26. avatar
    [6] Bonsai [*]

    Nojo. Jak to udělat, aby to tady bylo chirurgicky profesionální, jak vyžaduje část řvounů, a přitom důvěrné a osobní, jak vyžaduje zbytek. Jo ještě jsem zapomněla na šedomyší střed, který se teď rychle nahrne na prostředek Nesmutněte Markéto!Pomyslete na léto!

    superkarma: 0 19.01.2007, 07:50:16
  27. avatar
    [5] reditelka [*]

    Když nejde o život , jde o ...

    superkarma: 0 19.01.2007, 07:41:22
  28. avatar
    [4] marketa.brenikova [*]

    man-mimo: ano, i takhle je potřeba se na to dívat a pořádně linčovat...

    superkarma: 0 19.01.2007, 07:34:23
  29. avatar
    [2] man-mimo [*]

    Markéta Breníková: správně, naprosto profesionální přístup. "...jsme se dohodli, že sem dnes napíši, že máme technické problémy. Jenže jsem zaprvé vzteky bez sebe a zadruhé se mi to takhle psát nechce." Někoho takového bych nechtěl ani jako občasného obchodního partnera, natož jako kolegu. A jako podřízeného bych se takového člověka rychle zbavil za každou cenu. Klidně zrušením místa, třeba ročním odstupným ... Všechno by se vyplatilo.
    Možná by bylo ještě vhodné specifikovat technickou stránku toho "Tuto soutěž jsem osobně připravovala tak, aby byla lepší než ta letní. Aby nedocházelo k výpadkům serveru a abych omezila další "vedlejší účinky" VVS."

    superkarma: 0 19.01.2007, 03:12:52
  30. avatar
    [1] elfos [*]

    Markéto, vztek hoď za hlavu, vždyť nejde o život. V klidu. Člověka nezabíjej. Nic se neděje - počkáme. Podstatné je, že víme, že na tom pracujete.


    superkarma: 0 19.01.2007, 00:43:34

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa na téma osteoporóza
Anketa na téma: Zubní zdraví

Náš tip

Doporučujeme