Bulvár

Vyhodnocení úklidové soutěže

Konečně je tady dlouho očekávané vyhodnocení „úklidové“soutěže. Ve kterém filmu jde o opravdu drsný úklid? Ve kterém filmu má Uma Thurman neobvyklou image? Ve kterém filmu si zahrál malou, ale dost významnou roli sám režisér?

Nebudu vás dlouho napínat, tento dnes už kultovní film, ve kterém se musí rychle uklidit mrtvola z auta se jmenuje Pulp Fiction (v režii Quentina Tarantina).

Že jde o nebvyklý úklid mrtvoly s rozstřelenou hlavou, je jasné.

Quentin Tarantino si zahrál roli muže, v jehož domě úklid probíhá.

Uma Thurman ve většině filmů vystupuje jako blondýna, tentokrát má černé mikádo

Takže, jak jste na tom?

 

   
03.04.2012 - Společnost - autor: Dana Haklová

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [83] planda0 [*]

    Sml67

    superkarma: 0 20.03.2013, 10:21:30
  2. avatar
    [82] black.bird.third [*]

    Napsala jsem Pupl Fiction. Hurá.

    superkarma: 0 10.04.2012, 09:13:35
  3. [81] Alina [*]

    Bohužel opět nic, film jsem neviděla...........

    superkarma: 0 09.04.2012, 23:21:26
  4. avatar
    [80] monkee [*]

    Dámy, je zbytečné fňukat nad rozlitým mlíkem. Stačilo podívat se na fotky z obou filmů a nezvyklá image přímo bila do očí...

    superkarma: 0 08.04.2012, 18:20:16
  5. avatar
    [79] tajnostii [*]

    zase nicSml30

    superkarma: 0 05.04.2012, 22:38:10
  6. [78] dagis [*]

    Tleskám Sml59. Mám to správně Sml67

    superkarma: 0 04.04.2012, 10:46:16
  7. [77] aniahon [*]

    Sml15 já to mám špatně. Z těch dvou jsem nakonec napsala Kill Bill.

    superkarma: 0 04.04.2012, 06:04:16
  8. [76] jukl [*]

    špatně...:-(

    superkarma: 0 03.04.2012, 22:35:19
  9. [75] onohlo [*]

    tak to mám špatně, bohužel Sml23

    superkarma: 0 03.04.2012, 19:54:07
  10. [74] jerenika [*]

    Deta — #69 ano, tak je to správně Sml67

    superkarma: 0 03.04.2012, 18:28:22
  11. avatar
    [73] Ivásek [*]

    RosaGloriaDei — #71 pravdu máš, kmet to byl Sml16 a to jeho hledání.. když všude jsou jen jeho fotky zamlada a moc toho nenahrál, to se to pak hledá Sml31 Sml24

    superkarma: 0 03.04.2012, 18:05:47
  12. avatar
    [72] LudPa [*]

    Tak tenhle úklidový film neznám.

    superkarma: 0 03.04.2012, 17:39:50
  13. avatar
    [71] RosaGloriaDei [*]

    Ivásek — #68 také mám Adamčíka, vím to ale jen díky tomu, že jsem si řešení nechala v poznámkách :-) kromě csfd chodím i na fdb, tam bývají role hezky rozepsané...a ne "dědek na peci", ale "kmet na peci"...omlouvám se :-)

    http://www.fdb.cz/film/20438-tajemstvi-hradu-v-karpatech.html

    1. na komentář reaguje Ivásek — #73
    superkarma: 0 03.04.2012, 16:42:57
  14. avatar
    [70] daska59 [*]

    Já napsala Kill Bill, protože ten mi přišel teda drsnější Sml15. A úklid to teda byl pořádnej Sml30. Některá otázka má bohužel dvě přijatelné odpovědi. I u těch dnešních si nejsem jistá, je spousta podobných filmů.

    superkarma: 0 03.04.2012, 16:38:52
  15. avatar
    [69] Deta [*]

    napsala jsem Pulp Fiction: Historky z podsvětí

    1. na komentář reaguje jerenika — #74
    superkarma: 0 03.04.2012, 16:32:06
  16. avatar
    [68] Ivásek [*]

    RosaGloriaDei — #63 dědek na peci byl zapeklitej... původně jsem měla jiný tip, ale potom mi ten onen herec neseděl v obsazení... a pak jsem hodila "dědek na peci" a název filmu strejdovi Gůglovi a ten mi vychrlil toho pána, jehož jméno si už teď nepamatuju... Sml52 Samuel Adamčík? Je to možný? Sml80

    1. na komentář reaguje RosaGloriaDei — #71
    superkarma: 0 03.04.2012, 16:25:03
  17. [67] kajinek [*]

    Nesoutěžila jsem, byla jsem na návštěvě.

    superkarma: 0 03.04.2012, 16:11:05
  18. avatar
    [66] Kytinkak [*]

    také jsem měla Kill BillSml80

    superkarma: 0 03.04.2012, 15:55:04
  19. avatar
    [65] Makynka [*]

    mám Sml16

    superkarma: 0 03.04.2012, 15:34:55
  20. [64] elienka13 [*]

    také dobře, myslela jsem, že to nakonec bude kill bill, paráda

    superkarma: 0 03.04.2012, 15:31:26
  21. avatar
    [63] RosaGloriaDei [*]

    Ivásek — #60 i jsem Ti to chtěla zkopírovat, co jsem poslala já, ale pak jsem si říkala, že Tě radši nebudu mást...i když fakt je, že pokud jsem to nevyhledala blbě, tak jsou odpovědi jednoznačně dané...mně dělal největší problém ten dědek na peci, nemohla jsem ho na normální fotce poznat :-)

    1. na komentář reaguje Ivásek — #68
    superkarma: 0 03.04.2012, 15:24:25
  22. avatar
    [62] arminka [*]

    tak já jsem na tom dobře,já měla správně...i když jsem také zvažovala Kill BillaSml16

    superkarma: 0 03.04.2012, 15:22:59
  23. [61] myska1 [*]

    já nesoutěžila a stejně bych nevěděla..........

    superkarma: 0 03.04.2012, 15:19:11

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [60] Ivásek [*]

    RosaGloriaDei — #55 porád tu šmejdím jak divá a čekám a hledám Sml30 tak podle vás, ženy, bych ty hovadný skutky mohla mít dobře! Sml57

    1. na komentář reaguje RosaGloriaDei — #63
    superkarma: 0 03.04.2012, 15:10:35
  2. [59] doginka [*]

    špatně. Já napsala Kill Bill

    superkarma: 0 03.04.2012, 15:07:09
  3. avatar
    [58] denkas [*]

    Já vůbec nesoutěžilaSml80

    superkarma: 0 03.04.2012, 14:56:27
  4. [57] Danulka K. [*]

    Já mám špatně, zase.

    superkarma: 0 03.04.2012, 14:51:00
  5. avatar
    [56] Jindriska8 [*]

    Nepovedlo seSml23

    superkarma: 0 03.04.2012, 14:46:18
  6. avatar
    [55] RosaGloriaDei [*]

    Ivásek — #50 myslím, že ne, jen to, co jsme si tu zkusily odsouhlasit samy

    1. na komentář reaguje Ivásek — #60
    superkarma: 0 03.04.2012, 14:36:46
  7. [54] musilovahana [*]

    Tak špatně. Název mně nic neříká.

    superkarma: 0 03.04.2012, 14:34:12
  8. [53] Bi [*]

    Tak tohle jsem věděla. Ten film miluju.

    superkarma: 0 03.04.2012, 14:23:37
  9. avatar
    [52] Krupová [*]

    tak to jsem byla vedle jak ta jedleSml30

    superkarma: 0 03.04.2012, 14:17:28
  10. [51] Roland [*]

    magic11 — #48 Já se taky přídávám.

    superkarma: 0 03.04.2012, 14:11:49
  11. avatar
    [50] Ivásek [*]

    a "hovadný skutkové" už byli vyhodnocení, či nikolivěk? Sml24

    1. na komentář reaguje RosaGloriaDei — #55
    superkarma: 0 03.04.2012, 13:55:57
  12. avatar
    [49] RosaGloriaDei [*]

    v.poho — #46 Sml52

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:49:06
  13. [48] magic11 [*]

    step1 — #44  Sml22Sml22 tak tak, já se deru za vámi Sml30

    1. na komentář reaguje Roland — #51
    superkarma: 0 03.04.2012, 13:48:44
  14. avatar
    [47] Lukáš Čejka [*]

    v.poho — #46 Sml52

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:45:02
  15. avatar
    [46] v.poho [*]

    Lukáš Čejka — #41 Docela mě láká se podívat znovu, ale protějšek nebude chtít. Od té doby, co jsem mu nakukala, že Lid versus Larry Flint je film o lásce (a je, ne že neníSml16), je už při mém výběru filmů opatrný.  Sml32

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #47
    2. na komentář reaguje RosaGloriaDei — #49
    superkarma: 2 03.04.2012, 13:42:41
  16. avatar
    [45] Lukáš Čejka [*]

    v.poho — #38 ja nesoutezim vubec, ale zajimalo me koho tam hral, protoze jsme si vubec nemohl vybavit, ke tam byl Sml16

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:42:23
  17. [44] step1 [*]

    Pajinka — #39 V tom klubu bude asi tlačenice. Já se přidávám.

    1. na komentář reaguje magic11 — #48
    superkarma: 0 03.04.2012, 13:39:47
  18. avatar
    [43] ladouch [*]

    Hurá mám to dobře.Sml30Sml30Sml30

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:37:13
  19. [42] hlavička [*]

    jooooo Sml67 měla jsem dobře Sml59

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:35:41
  20. avatar
    [41] Lukáš Čejka [*]

    v.poho — #38 podle prispevku niz si ho ani vybavit nemuzem, pry tam hral namaskovany jako jeden z Crazy 88, takze ho asi bylo tezke poznat  Sml80Sml16

    1. na komentář reaguje v.poho — #46
    superkarma: 0 03.04.2012, 13:28:15
  21. avatar
    [40] Lukáš Čejka [*]

    Milea — #35 tak to asi nebude mala ale vyznamna role Sml16Sml80

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:25:46
  22. avatar
    [39] Pajinka [*]

    hlásím se do klubu "Kill Bill" Sml30

    1. na komentář reaguje step1 — #44
    superkarma: 0 03.04.2012, 13:25:41
  23. avatar
    [38] v.poho [*]

    Lukáš Čejka — #30 Že by bylo csfd.cz špatně? No, já nevím. Pokud se na film někdo znovu nepodívá, bude to asi jen tvrzení proti tvrzení.Sml24Všechny filmy jsem viděla před X lety a malé role jsou pro mě už nevybavitelné. Ale Kill Bill byl první, co mě napadlo, když jsem si přečetla zadání.Sml16 Zda tam Tarantino hrál, jsem si jenom ověřovala.

    Ale aby nedošlo k mýlce, zas tak moc to nežeru (soutěž), takže to, že to mám špatně, mi vážně nevadí.Sml16

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #41
    2. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #45
    superkarma: 0 03.04.2012, 13:22:12
  24. avatar
    [37] delfi.na [*]

    Lukáš Čejka — #30 Lukáši  koukni na http://www.csfd.cz/film/43483-kill-bill/ .... a tam je uveden i jako herec a opravdu tam hrál .. jsem to viděla Sml30

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:21:24
  25. avatar
    [36] blesksoft [*]

    našla jsem to správně, ale film jsem neviděla

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:21:20
  26. avatar
    [35] Milea [*]

    Samozřejmě jsem dala taky Kill Bill, a Tarantino tam hrál, i když není v seznamu herců.

    Když stojí Nevěsta nad poraženou skupinou "Crazy 88" je mezi nimi i namaskovaný Tarantino....Sml73

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #40
    superkarma: 0 03.04.2012, 13:20:07
  27. avatar
    [34] hubajda [*]

    dneska jeste nebyla vyhodnocena vcerejsi soutez

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:17:44
  28. avatar
    [33] datura [*]

    Taky jsem dala Kill Billa ach jo Sml80

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:16:57
  29. avatar
    [32] hubajda [*]

    hura mam to dobre

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:16:07
  30. avatar
    [31] delfi.na [*]

    RosaGloriaDei — #5 souhlas ... jak už jsem psala níže, v Kill Billovi se taky pořádně uklízelo a dokonce tam hráli oba zmínění jak Uma tak Quentino

    superkarma: 0 03.04.2012, 13:12:46

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme