Bulvár

VYHODNOCENÍ soutěže s názvy televizních seriálů

Dlužím vám správnou odpověď včerejší soutěže, která se týkala doslova soutěžení.

A byla to soutěž se vším všudy, včetně vítězů, poražených a dokonce i jedné diskvalifikace. Jako ve sportu :)
Ovšem my nedělaly lehkou atletiku, ale zaobíraly jsme se lehkou soutěží vědomostní. Podle daných indicií jste měly určit názvy televizních soutěží. Jak jedna čtenářka vtipně poznamenala – retro soutěží :)

Zde je správná odpověď. (odpovědi)

Indicie: O stupínek výš – Deset stupňů ke zlaté

Indicie: Bára Basiková – Zpívá celá rodina

Indicie: Co je to za prapodivný předmět? – Kufr

Indicie: Na otázku stejnojmenou s názvem soutěže bychom asi všichni odpověděli: ano chci. – Chcete být milionářem?

Indicie: Sluníčkáři a Hvězdičkáři – Kámen, nůžky, papír

Indicie: Hlavně se dobře trefit míčkem do velkého... ... – Šest ran do klobouku

indicie: Brno – AZ kvíz

Podtrženo, sečteno, v řadě za sebou

Deset stupňů ke zlaté, Zpívá celá rodina, Kufr, Chcete být milionářem?, Kámen, nůžky, papír, Šest ran do klobouku,
AZ kvíz

 

Těm čtenářkám, které odpověděly správně (a byla jich drtivá většina) upřímně gratuluji, dostávají se do závěrečného slosování o kazetu čajů PICKWICK leafs. A těm, kterým to nevyšlo, vzkazuji: nezoufejte, když nejde o život... jde o... dobrý pocit.

pickwicka leafs

Pěkný den
Saša

 

   
28.02.2012 - Blog redakce - autor: Alexandra Stušková

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [66] ita2004 [*]

    Super, mám to všechno. Ale nad tím Kufrem jsem se zapotila. A  s tou dětskou soutěží jsem si taky nebyla jistá. I když jsem ji kdysi s oblibou sledovala.

    superkarma: 0 29.02.2012, 12:54:45
  2. avatar
    [65] yutinkaca [*]

    tak tohle bylo na mě moc Sml15

    superkarma: 0 28.02.2012, 22:55:37
  3. [64] Alina [*]

    Také mám v chybných odpovědích soutěž např. Co to máš na sobě?, přitom jsem měla odpovědi dobře. Nevím jak se  to počítá, ale snažila jsem se soutěžit. Aspoň jsem se zase poučila,něco zase vím. Ale přece jen bych ráda také věděla, jak se to dělá, když je dobrá odpověď proč se objeví v chybných.Třeba to někdo zodpoví. Sml22Sml16

    superkarma: 0 28.02.2012, 18:20:44
  4. [63] Kurka [*]

    Jala — #62 Aha, ja myslel tu operu a tu zed milencu ve Verone, nasel jsem stejny obrazek, jako byl v otazce, psano, ze to bylo losovano, ale vyherce zadny, tak nevim ...

    superkarma: 0 28.02.2012, 17:45:25
  5. [62] Jala [*]

    Kurka — #57 Taky už delší dobu nechápu tento systém zařazování soutěží do první nebo druhé tabulky. Ale konkrétně tu Paříž - tedy Poznej město - museli mít (skoro) všichni správně. Navíc losováno to nebylo, protože je to součástí tady této soutěže, kde má být 7 správných odpovědí, což si myslím, že taky většina má.

    Chápete to někdo?Sml38

    1. na komentář reaguje Kurka — #63
    superkarma: 0 28.02.2012, 17:24:33
  6. avatar
    [61] carmi [*]

    iljanka — #52 Škoda, že sem nekoukne někdo z redakce, aby nám to vysvětlil.

    superkarma: 0 28.02.2012, 16:59:24

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [60] jithule [*]

    mám to dobře

    superkarma: 0 28.02.2012, 16:55:51
  2. avatar
    [59] tajnostii [*]

    zase nic

    superkarma: 0 28.02.2012, 16:53:18
  3. [58] dadma [*]

    Jupííí,mám to správně.

    superkarma: 0 28.02.2012, 16:39:53
  4. [57] Kurka [*]

    carmi — #50 Co jsem koukal, tak to mesto uz bylo vylosovano, ale neni zadny vyherce, tak nekde museli mit chybu oni, zda se mi temer nemozne, ze by nikdo neodpovedel spravne

    1. na komentář reaguje Jala — #62
    superkarma: 0 28.02.2012, 16:12:04
  5. [56] free [*]

    Měla sem to dobřeeee Sml59

    superkarma: 0 28.02.2012, 15:34:06
  6. [55] pinokio [*]

    tak to byla celkem v pohodě soutěž,ta dnešní je pro mě horší,věděla jsem bez nápovědy jen dvě otázkySml16

    superkarma: 0 28.02.2012, 14:31:34
  7. avatar
    [54] tvrdaska [*]

    Mám to dobře.Sml16

    superkarma: 0 28.02.2012, 13:53:34
  8. avatar
    [53] HankaPU [*]

    carmi — #50 Nechápu už delší dobu..., i když si zpětně ověřím, že jsem to měla správně, tak to klidně mám mezi chybnými.

    superkarma: 0 28.02.2012, 13:43:22
  9. avatar
    [52] iljanka [*]

    carmi — #50 u těhle soutěží jsem na tom stejně, taky si myslím, že jsem odpověděla správně a stejně je mám ve špatných. Proto jsem si začala svoje odpovědi ukládat, abych to mohla porovnat.

    1. na komentář reaguje carmi — #61
    superkarma: 0 28.02.2012, 13:34:38
  10. [51] jija [*]

    mám to dobře

    superkarma: 0 28.02.2012, 13:05:20
  11. avatar
    [50] carmi [*]

    iljanka — #37 No já to mám i u soutěží, které už byly vyhodnoceny. Jako třeba město zamilovaných, poznej dům a jiné. Odpověděla jsem správně a mám je zařazené mezi nesprávnými. Sml80

    1. na komentář reaguje iljanka — #52
    2. na komentář reaguje HankaPU — #53
    3. na komentář reaguje Kurka — #57
    superkarma: 0 28.02.2012, 13:01:10
  12. avatar
    [49] tepito [*]

    trefila jsem se...náhodou

    superkarma: 0 28.02.2012, 12:54:59
  13. [48] dtcalounictvi [*]

    Tak do toho jsem se nezapojila ale některé by jsem měla dobřeSml59

    superkarma: 0 28.02.2012, 12:49:01
  14. avatar
    [47] dasena [*]

    tak to mám dobřeSml16

    superkarma: 0 28.02.2012, 12:26:13
  15. [46] czempkova [*]

    nesoutěžila jsem,ale myslim,že i tak už mám 7 správných

    superkarma: 0 28.02.2012, 12:20:46
  16. avatar
    [45] gaba23 [*]

    enka1 — #30 Mám to dobře i bez stáří. Sml30

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:56:03
  17. [44] lava [*]

    Tak jsem měla vše dobře,ještě ty hrníčky do sbírky by se mi hodil alespoň jeden.

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:53:27
  18. [43] IVECO [*]

    ufffSml22

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:39:07
  19. avatar
    [42] ekleinovka [*]

    První mám špatně,no,neva,někdy Sml16Sml16Sml16příště

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:37:31
  20. [41] kajinek [*]

    Šestka se mi tedy nepovedla. Tak příště.

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:36:30
  21. avatar
    [40] ladouch [*]

    Tak jsem neuspěla, no nevadí, zkusím příště.Sml80Sml80

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:34:39
  22. avatar
    [39] iljanka [*]

    zsuzsika — #38 Sml23nebojím,stejně nemám nárok na nějakou výhru, mám málo odpovědí. Jak jsou to "skryté klikací otázky"  (hledání ve starých článcích), tak to vzdávám.

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:22:05
  23. avatar
    [38] zsuzsika [*]

    iljanka — #37 myslím si také,že ještě nebyla vyhodnocena-mám to tam takySml22-neboj

    1. na komentář reaguje iljanka — #39
    superkarma: 0 28.02.2012, 11:17:24
  24. avatar
    [37] iljanka [*]

    zsuzsika — #33 já myslela toto ne:

    Chybné odpovědi

    V této sekci vidíte posledních 100 soutěží, kterých jste se zúčastnila, jsou ukončeny a neopodvěděla správně, popřípadě kde soutěž s napsáním odpovědi ještě nebyla vyhodnocena.

    SoutěžDatumLosováno

    Názvy televizních soutěží

    27.02.2012 14:34:12

    Ne

    Ale jak na to teď koukám, tak to může taky znamenat, že soutěž ještě nebyla hodnocená, tak se nechám překvapitSml16

    1. na komentář reaguje zsuzsika — #38
    2. na komentář reaguje carmi — #50
    superkarma: 0 28.02.2012, 11:13:09
  25. avatar
    [36] ondrasek74 [*]

    nugyna — #29 Já původně taky myslela na soutěž Bubo bubo, kde se trefují do košů a pak ta nápověda , dámy a páni to nosí na hlavě - ty košíky taky mají na hlavě.... Ale pak jsem si tu přečetla, že na to někdo koukal s maminkou jako dítě, tak jsem začala uvažovat jinak, a mám to dobře.

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:10:25
  26. avatar
    [35] ondrasek74 [*]

    nugyna — #29 Já původně taky myslela na soutěž Bubo bubo, kde se trefují do košů a pak ta nápověda , dámy a páni to nosí na hlavě - ty košíky taky mají na hlavě.... Ale pak jsem si tu přečetla, že na to někdo koukal s maminkou jako dítě, tak jsem začala uvažovat jinak, a mám to dobře.

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:10:24
  27. avatar
    [34] RosaGloriaDei [*]

    mám to, ale o soutěži Deset stupňů ke zlaté jsem slyšela poprvé v životě, než jsem to našla, napadlo mě Nejslabší, máte padáka a Fenomén

    superkarma: 0 28.02.2012, 11:06:15
  28. avatar
    [33] zsuzsika [*]

    iljanka — #31 NE -MŮŽE TAKY ZNAMENAT NELOSOVÁNOSml22

    1. na komentář reaguje iljanka — #37
    superkarma: 0 28.02.2012, 11:02:37
  29. avatar
    [32] saruz [*]

    mám to dobře Sml59

    superkarma: 0 28.02.2012, 10:57:13
  30. avatar
    [31] iljanka [*]

    [b]odpověď redakce:

     [b]Deset stupňů ke zlaté, Zpívá celá rodina, Kufr, Chcete být milionářem?, Kámen, nůžky, papír, Šest ran do klobouku,

    AZ kvíz[/b]

    Stalo se mi to už víckrát, tak jsem si odpovědi začala kopírovat, abych to mohla porovnat.

    [/b]

    odpověď moje:

    č.1: Deset stupňů ke zlaté. č.2: Zpívá celá rodina. č.3: Kufr. č.4: Chcete být milionářem? č.5: Kámen nůžky papír. č.6: Šest ran do klobouku. 7. AZ-kvíz.

    Mohl by mi někdo vysvětlit, v čem se tyto odpovědi liší (kromě číslic a čárek mezi Kámen .....), proč mi nebyla uznána jako správná?Sml80

    1. na komentář reaguje zsuzsika — #33
    superkarma: 0 28.02.2012, 10:53:56

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme