Bulvár

Vyhodnocení soutěže o Immune Plus

Milé soutěž-inky,
je tady hodnocení soutěže o potravinový doplněk IMMUNE PLUS od Fytofontany.
Kterápak z vás využila svých znalostí v potravinářské oblasti a posílí si imunitu?
Jako obvykle pro pořádek správné odpovědi:

1 - Gloria, Ostara, Otava jsou odrůdy jablek NE (Jsou to brambory)
2 - Margarín byl vynalezen v 19. století  ANO
3 - Takzvaný topinambur je v podstatě hlíza slunečnice  ANO
4 - Z modrých hroznů nelze vyrobit bílé víno  NE (Lze, pokud se kvasí šťáva bez slupek)
5 - Když chcete čerstvé ústřice, musí být živé  ANO
6 - Pokrm nazývaný florentina se připravuje se sýrem  NE (se špenátem)
7 - Květy lichořeřišnice se jsou jedlé  ANO
8 - Beaujolais se vyrábí z odrůdy Cabernet Sauvignon  NE (z odrůdy GAMAY)

A zde je vylosovaná vítězka i se svými odpověďmi:

margi 1)ne 2)ano 3)ano 4)ne 5)ano 6)ne 7)ano 8)ne
Blahopřejeme!
   
24.10.2006 - Společnost - autor: Dana Svobodová

Komentáře:

  1. avatar
    [26] milili [*]

    gratuluji

    superkarma: 0 24.10.2006, 22:35:41
  2. [25] FAXÍK [*]

    fialinka:taky jsem četla,že florentina je se sýrem,souhlasím s tebou

    superkarma: 0 24.10.2006, 22:24:47
  3. [24] FAXÍK [*]

    blahopřeji,já to měla špatně

    superkarma: 0 24.10.2006, 22:23:38
  4. avatar
    [23] fialinka [*]

    P.S. Jo, je to blbost, ale pokud zabiju hledáním odpovědí nějaký ten čas, pak mne štve, že jsem to neměla správně

    superkarma: 0 24.10.2006, 19:06:38
  5. avatar
    [22] fialinka [*]

    REDAKCE!!! Strašně ráda hraju různé hry, ale to už mne fakt štve. Florentinu sice osobně neznám, ale v mnoha receptech na netu jsem našla, že se do ní dává sýr!!! Nechci se hádat, ale to je pořád dokola, problémy kolem soutěží. A přitom se mi soutěž fakt líbila, ale jak asi ty správné odpovědi tipnout, když si můžu losnout. Chápu, že o konečném vyhodnocení soutěží rozhodujete vy, ale nemohli byste se alespoň někdy vzmužit a vyjádřit se k připomínkám?

    superkarma: 0 24.10.2006, 19:05:44
  6. avatar
    [20] Mopsička [*]

    Gratuluji vítězce

    superkarma: 0 24.10.2006, 14:38:27
  7. avatar
    [19] Alca70 [*]

    gratulace vítězce

    superkarma: 0 24.10.2006, 14:36:50
  8. avatar
    [18] Kadla [*]

    Taky jsem našla recept na Florentinu s parmezánem. A psala jsem do odpovědí, že je to sporné - našla jsem receptů více a každý byl jiný. Otázky by měly být přesné a neměly by mít více správných odpovědí.

    superkarma: 0 24.10.2006, 13:12:56
  9. avatar
    [17] bonda [*]

    Není florentina jako florentina, některá se skutečně s parmezánem dělá a topinambur rozhodně není slunečnice, jakou tady známe z polí,topinambur hlíznatý jen patří do rodu slunečnice. Ale hra je hra, nebyl to přijímací test.

    superkarma: 0 24.10.2006, 12:13:33
  10. avatar
    [16] Láska [*]

    Gratuluji

    superkarma: 0 24.10.2006, 12:10:16
  11. avatar
    [15] lumpik [*]

    arna2005:

    superkarma: 0 24.10.2006, 11:44:24
  12. avatar
    [14] lumpik [*]

    Kytara: jé nevšimla jsem ti odpovědi. Alespoň se potvrzuje, že do tohoto pokrmu se skutečně sýr přidává. Ále hra je hra. Nejde o život

    superkarma: 0 24.10.2006, 11:43:37
  13. avatar
    [13] lumpik [*]

    salare: souhlasím, našla jsem recept kde se přidává 50 g parmezánu. A vítězce moc gratuluji

    superkarma: 0 24.10.2006, 11:42:44
  14. avatar
    [12] Ramiko [*]

    měla jsem vše dobře

    superkarma: 0 24.10.2006, 11:31:08
  15. avatar
    [11] salare [*]

    všude jsem u florentiny našla kromě špenátu i sýr - je to hra, vítězce blahopřeji

    superkarma: 0 24.10.2006, 11:16:33
  16. [10] Kytara [*]

    tecla: já to právě taky našla, že se tam dává parmezán!

    superkarma: 0 24.10.2006, 11:12:50
  17. avatar
    [9] petya [*]

    blahopřeji

    superkarma: 0 24.10.2006, 11:12:17
  18. avatar
    [7] xx-b [*]

    tecla: jojo, je to s parmezánem - také jsem to tam tak napsala - jinak vše dobře - takže kvůli sýru jsem se ani do losování nedostala

    superkarma: 0 24.10.2006, 10:57:46
  19. [6] rajec [*]

    tecla: máš pravdu 6. je sporná.

    superkarma: 0 24.10.2006, 10:53:25
  20. [5] balet.dancer [*]

    Já měla všechno dobře, ale vítězce gratuluji

    superkarma: 0 24.10.2006, 10:48:55
  21. [3] Violeta [*]

    gratulace výherkyni

    superkarma: 0 24.10.2006, 10:42:44
  22. [2] Kytara [*]

    hm, tak já jsem měla špatně asi půlku. a přitom jsem si to našla na netu ! no nic...

    superkarma: 0 24.10.2006, 10:42:29
  23. avatar
    [1] xjannickax [*]

    je tak jsem měla ty brambory špatně,jinak dobře gratuluji vítězce

    superkarma: 0 24.10.2006, 10:38:39

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme