Bulvár

Vyhodnocení soutěže: Najdi články o povodních

Povodně se v mém životě staly důležitým mezníkem. Nejen co se přátelství týče. Silné citové zážitky, které ve mně zanechaly, jsem popsala v několika článcích. Vaším úkolem bylo najít tyto články

A vedly jste si moc dobře

1.       Přišli jsme o byt a všechno v něm, ač nebyl zatopen. Dům po odčerpání vody nevydržel a musel být zbourán. Jaké to je, když přihlížíte demolici vlastního domova, jsem popsala v článku.  Dům nám sežral dinosaurus

2.       Už je po všem, po domě ani památky a vy se ocitáte na ulici. Jaké to je, být najednou bez domova? To se dočtete v tomto článku. Přes noc se z nás stali bezdomovci

3.       Říká se, že všechno zlé je k něčemu dobré. Dostali jsme nový byt, ale nová situace paradoxně  uspíšila rozpad našeho manželství. O povodních se dá psát i do rubriky Vztahy.

Voda mi změnila život

4.       Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale všechny velké povodně v Čechách i na Moravě se mě nějakým způsobem osobně dotkly. O tom se dočtete v tomto článku

Mě se povodně dotkly už třikrát.

 

 

 

 

   
21.08.2012 - Společnost - autor: Dana Haklová

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [64] hubajda [*]

    nesoutezila jsem byla jsem mimo

    superkarma: 0 25.08.2012, 12:26:18
  2. [63] beachumbrella [*]

    Nebylo to lehké, ale mám to dobřeSml22

    superkarma: 0 21.08.2012, 21:29:14
  3. [62] Trefa [*]

    Trefa:mam to tedy dobre.

    superkarma: 0 21.08.2012, 20:46:25
  4. avatar
    [61] makahi [*]

    black.bird.third — #47 Taky mi to přišlo divné, ale hlavní je, že to nakonec máme dobře;-)

    superkarma: 0 21.08.2012, 20:44:13

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [60] Roland [*]

    Články o povodních jsem nehledala.

    superkarma: 0 21.08.2012, 18:11:58
  2. avatar
    [59] tajnostii [*]

    Tak jo-dobrý

    superkarma: 0 21.08.2012, 18:05:14
  3. avatar
    [58] daska59 [*]

    Tak to mám celý pomotaný Sml30, zlatý šifry.

    superkarma: 0 21.08.2012, 17:58:20
  4. [57] tetička25 [*]

    Co na tom, že to mám správně, když mezi správně vyhodnocené odpovědi se to stejně nedostalo. Sml52Sml52Sml52

    superkarma: 0 21.08.2012, 17:04:43
  5. avatar
    [56] Kytinkak [*]

    tak to mám dobřeSml59

    superkarma: 0 21.08.2012, 14:56:14
  6. avatar
    [55] Milea [*]

    Nesoutěžila jsem, net na dovči je tak pomalý, že to je děs....tak až asi za týdenSml73

    superkarma: 0 21.08.2012, 14:04:59
  7. [54] magic11 [*]

    za tukana jsem dneska, včera naštěstí ne Sml67

    superkarma: 0 21.08.2012, 14:02:26
  8. avatar
    [53] Jindriska8 [*]

    Mám to dobře,ale nemohla jsem najít prvníSml22

    superkarma: 0 21.08.2012, 13:24:32
  9. avatar
    [52] Věrulinka [*]

    Sml151. mám špatně Sml15

    superkarma: 0 21.08.2012, 13:21:02
  10. avatar
    [51] marianaant [*]

    No nenašla jsem to, nějak nemám štěstí, nebo to asi flákám.Sml31Sml31

    superkarma: 0 21.08.2012, 13:06:58
  11. avatar
    [50] ekleinovka [*]

    Teď nestíhám,snad na podzim

    superkarma: 0 21.08.2012, 13:05:19
  12. [49] doginka [*]

    Já zase našla jen ty první dvě

    superkarma: 0 21.08.2012, 13:04:01
  13. [48] jerenika [*]

    Našla jsem jen poslední dvě, ty zbylé jsem nedohledala, ale vůbec mi to nevadí Sml57

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:59:52
  14. avatar
    [47] black.bird.third [*]

    Našla jsem správně. I když u té trojky jsem váhala. Když mi vylezl článek (nakonec správný) z rubriky Bulvár a v otázce byla narážka o rubrice Vztahy... Ale dala jsem tam ten z Bulváru.

    1. na komentář reaguje makahi — #61
    superkarma: 0 21.08.2012, 12:58:19
  15. avatar
    [46] Hanyna [*]

    Našla jsem jen jeden článek, pak jsem to vzdala..Sml80 Usoudila jsem, že je lepší si hrát se štěňátkem, než sedět u PCSml58

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:56:48
  16. [45] jija [*]

    Našla jsem správně, ale soutěž se mi nelíbila Sml23Sml23

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:53:43
  17. [44] Bi [*]

    Včera jsem to rovnou vzdala.

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:48:38
  18. avatar
    [43] Hanula [*]

    Sml15ten první článek mám špatně.....

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:48:08
  19. [42] dadma [*]

    Já jsem nesoutěžila a dnes to asi taky vzdám.

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:47:53
  20. avatar
    [41] ondrasek74 [*]

    Poslední bodík do sbírky Sml67

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:40:07
  21. avatar
    [40] Krupová [*]

    všechny články jsem našla, ale stejně to mám špatně. Některé události se tam opakovaly, takže nicSml68

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:39:32
  22. avatar
    [39] ladouch [*]

    Takže nic, ale je fakt, že jsem se ani moc nesnažila.Sml23Sml23

    superkarma: 0 21.08.2012, 12:36:06
  23. avatar
    [38] saruz [*]

    Dneska to vypouštím, dorazili jsme domů z celodenního pobytu v  Brně až teď, takže se akorát naložím do vany a pak spát.

    superkarma: 0 20.08.2012, 21:56:41
  24. avatar
    [37] Kytinkak [*]

    tak jsem na zítra zvědavá

    superkarma: 0 20.08.2012, 21:41:27
  25. avatar
    [36] black.bird.third [*]

    black.bird.third — #34 Tak jsem to poslala tak, jak jsem to našla. Uvidí se zítra.

    Ještě mám houbařskou otázku s kotrčem uvedenou v seznamu ještě nevyhodnocených soutěží.

    superkarma: 0 20.08.2012, 21:37:53
  26. [35] lava [*]

    Dnes nesoutěžím, nebyl čas.

    superkarma: 0 20.08.2012, 21:26:36
  27. avatar
    [34] black.bird.third [*]

    Tak mám všechny čtyři. Jen odpověď na tu trojku mám z jiné kategorie než je v otázce. Ale nevím, jestli je to tam schválně nebo na zmatení.

    1. na komentář reaguje black.bird.third — #36
    superkarma: 0 20.08.2012, 21:04:00
  28. [33] musilovahana [*]

    Dnes nestíhám.

    superkarma: 0 20.08.2012, 20:11:17
  29. avatar
    [32] HankaPU [*]

    RosaGloriaDei — #10 No díky za upozornění, je to super. Sml16Sml59Sml16Sml59

    superkarma: 0 20.08.2012, 19:46:17
  30. [31] jija [*]

    no to je zase vypráskaná soutěž Sml31, ta nám teda rozšíří obzory...

    superkarma: 0 20.08.2012, 18:11:23

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme