Reklama

VÝHERCI SE STÁVAJÍ:

- ivettaa

- Paolo

- Lufra

- uuu

- krokodylice

- Annicka

- catcat

- pepuka

- mastna

- Kateřina Janovská

Jedním z hlavních důvodů, proč se do VAPIANO lidi vracejí, jsou těstoviny. Dejte si exkurzi po prostoru restaurace a v místní manufaktuře uvidíte, jak tady od základu vznikají. Těsto z vody a semolinové mouky z tvrdé pšenice nebo z celozrnné špaldové mouky zpracovává obrovský stroj do různých tvarů. Na vás už je pak volba, kterou jen před několika hodinami vyrobenou verzi zvolíte. Můžete jít rovnou na jistotu a vybrat si svoji pastu z VAPIANO menu anebo s vaším osobním vapianistou rozjedete tvůrčí kulinářskou hru. Ať už jste milovník masa a mořských plodů, vegan či vegetarián, upřednostňujete něco lehkého anebo naopak potřebujete pocit výrazné sytosti, společnou řeč najdete vždycky. Určitě vás potěší, že všechny ingredience, ze kterých budete svoji pastu sestavovat jsou z lokálních surovin a úplně „čerstvé“.

Na VAPIANO je skvělé to, že jste tady „free“. Můžete se pohybovat a sedět, kde chcete, nečekáte, než si vás všimne obsluha a i placení proběhne v ten správný moment – platíte kartou, kterou jste dostali u příchodu na kase, když se rozhodnete odejít. A ty bylinky, co jsou na krásných minimalistických dubových stolech, ty si můžete utrhnout a přidat na talíř.
 
www.vapiano.cz

VAPIANO

Mezinárodní síť restaurací VAPIANO se specializací na italskou kuchyni vznikla v roce 2002 v Hamburku. Svým inovativním konceptem „Fresh Casual Dining“ tehdy značka odstartovala novou kategorii gastronomických služeb. Dnes má VAPIANO 191 restaurací ve 32 zemích na 5 kontinentech.