.

Vychází nová kuchařka se kterou uvaříte dobré jídlo i za málo peněz a vydává ji studentka Jamieho Olivera

Novinky

Vychází nová kuchařka se kterou uvaříte dobré jídlo i za málo peněz a vydává ji studentka Jamieho Olivera

13. května 2015 vychází knižní novinka pod názvem „Moje rodinná kuchařka“, která se, mimo jiné, věnuje rodinným tipům a trikům šetřícím rozpočet, tudíž získáte hromadu domácích receptů na jídla, k nimž se budete stále a pořád vracet.

jamieoliver

Moje rodinná kuchařka se věnuje receptům pro celou rodinu a její autorka se svými recepty snaží lidi přesvědčit, že i za málo peněz může být hodně muziky. I když si možná myslíte, že neumíte vařit, není to tak těžké – jakmile zvládnete pět receptů z této kuchařky, máte vyhráno... Potom už budete mít dost sebedůvěry na to, abyste si s těmi pěti recepty začali pohrávat, stanou se vašimi vlastními a kdoví, do čeho se pustíte dál.

Autorem Rodinné kuchařky je úžasná, bývalá studentka Jamieho projektu Fifteen Kerryann Dunlop. Kerryann vždycky milovala vaření. Vyrostla na domácím vaření a byla to máma a babička, které ji ukázaly, že je bezpochyby možné uvařit dobré jídlo i za málo peněz.

„Protože Kerryann je máma s utaženým rozpočtem, jsou její recepty vždycky o jídle, které jako by vás přijalo do své teplé náruče, ať už to jsou báječné domácí večeře, snadné snídaně nebo chytré nápady, jak uvařit ve velkých dávkách nebo jak vychytat vtipné laskominy.” – Jamie Oliver

Lidi mají mylnou představu, že k dobrému jídlu potřebujete spoustu peněz. Nepotřebujete – musíte to mít akorát v hlavě srovnané a nakupovat a vařit chytře.“ – Kerryann Dunlop.

Překladu českého vydání se ujala zkušená autorka kuchařek a novinářka píšící o jídle Jitka Rákosníková.

Kniha má 128 stran a obsahuje  50  receptů Doporučená cena knihy je 267 Kč vč. DPH.

Zdroj: tisková zpráva

   
29.04.2015 - Redakční novinky - autor: Kristina Vodičková

Komentáře:

  1. avatar
    [14] rumcajs.tm [*]

    gerda — #12 Sml30Tož teda ni! Jednu mám vlevo na nože a .., a tu druhou vpravo, mám na leštění talířů,a misek.!Sml52Sml52

    superkarma: 0 29.04.2015, 13:03:29
  2. avatar
    [13] rumcajs.tm [*]

    gerda — #12 Sml52Sml52Sml52Sml52

    superkarma: 0 29.04.2015, 13:00:38
  3. avatar
    [12] gerda [*]

    rumcajs.tm — #10chlapi si většinou vystačí s utěrkou, zastrčenou kolem dokola za gumu od trenýrekSml39

    1. na komentář reaguje rumcajs.tm — #13
    2. na komentář reaguje rumcajs.tm — #14
    superkarma: 0 29.04.2015, 12:59:46
  4. avatar
    [11] rumcajs.tm [*]

    gerda — #9Zapoměl sem dodat, že nevím jak sa tu na lopatě sedí. su tady ELÉV,teprv 15 rokůSml52

    superkarma: 0 29.04.2015, 12:57:09
  5. avatar
    [10] rumcajs.tm [*]

    gerda — #9Máš pravdu. Neuvěříš.! byl sem včera v obchodě(COOP),a u něho stálo nějaké auto. tož sa idu juknou,a chtěl sem zástěru.ukazoval mi teho moc,a já mu pravím já to chcu pro sebe. Čuměl namně jak puk, a já mu pravím a to ste eště neviděl chlapa vařit??Kolik stojí ta bez laclů? "150Kč. tož to si synku moc drahý.!! nakonec sem došel dom, a ta moja stála 179 v Albertu.Sml52Sml52Sml52

    1. na komentář reaguje gerda — #12
    superkarma: 0 29.04.2015, 12:23:13
  6. avatar
    [9] gerda [*]

    rumcajs.tm — #8Milý Rumcajsi, jsi bezva chlap, když se takhle stavíš k vaření, podle řeči jsi Moravák anebo Valach - tak jsi mi připomněl Lidovou stravu na Valašsku, jak to vyšlo i s přílohou receptů, to je četba jako víno, Muž v zástěře je taky velice vtipné čtení, krom vaření se člověk i zasměje, prostě mám velkou zásobu knížek na téma vaření ze starších dob a nové nekupuju, protože je to úplně zbytečné.

    1. na komentář reaguje rumcajs.tm — #10
    2. na komentář reaguje rumcajs.tm — #11
    superkarma: 0 29.04.2015, 12:15:15
  7. avatar
    [8] rumcajs.tm [*]

    gerda — #7Plně souhlasím.Tady nejde vůbec o kuchařky.Já jich mám víc, a starších.To sem sa chtěl jen "UKÁZAT" že sem o tom něco slyšel. Děvucho, 100 kuchařů, 100krát uvaří stejné zelí,a je 100krát jiné. sto gulášů, a každý je jiný.A to nejsem kuchař,enem sa musím včilka starat o rodinu, tak k temu něco píšu.

    1. na komentář reaguje gerda — #9
    superkarma: 0 29.04.2015, 12:03:09
  8. avatar
    [7] gerda [*]

    rumcajs.tm — #6Podle mě je nejlepší Úlehlová-Tilschová, napsala mj. knížku Česká strava lidová nebo Rok v české kuchyni, je to i pěkné čtení. Módní rychlokvašené kuchařky jsou tak leda na efekt pro někoho, kdo se chce blýsknout.

    1. na komentář reaguje rumcajs.tm — #8
    superkarma: 0 29.04.2015, 11:50:19
  9. avatar
    [6] rumcajs.tm [*]

    gerda — #3Já mám nejstarší,a nejdražší (na tu dobu) :nová domácí KUCHAŘKA ,,J.BŘÍZOVÁ -M.KLIMENTOVÁ Sml22Sml22Sml22Sml22

    1. na komentář reaguje gerda — #7
    superkarma: 0 29.04.2015, 11:42:59
  10. avatar
    [5] rumcajs.tm [*]

    gerda — #2JJ.Gerdo, nouze naučila Dalibora housti.Sml30Sml30Sml30 Ale! Můj zeťák,je kuchař v Tatra kopřivnice,a jeho velké děvuchy,připálí aj čaj. Já enem předloni zelí.Sml22Sml22Sml22Sml30Sml30

    superkarma: 0 29.04.2015, 11:33:21
  11. avatar
    [4] gerda [*]

    gerda — #3eh, musí se to povéstSml30 - to je tak, když u psaní obědvám.

    superkarma: 0 29.04.2015, 11:30:01
  12. avatar
    [3] gerda [*]

    rumcajs.tm — #1Kuchařek mám sbírku, vlastně všecky prověřené tituly, Naše kuchařka, Vaříme zdravě chutě a hospodárně, Vaříme účelně pro zdravé i nemocné....ono se to v podstatě dost opakuje, ale jsou propracované tak, že když se jich kuchař drží, musí se to umět. Cenné je na nich to, že vycházejí z našich tradic, dokážou poradit, předcházet chybám a využívat tradičních surovin. Co je internet, nepotřebuju už vlastně nic - pokud tápu, najdu recept, představím si ho a vařím. Stejně dělám spíš osvědčené recepty, kdybych měla vařit všecko, co kdo doporučí, vařím 48 hodin denně a kdo by to jedlSml52 Jinak souhlasím s tím, že čas jsou peníze, a kdo se chce královsky nadlábnout za pár minut, musí počítat s výdaji. Možná je pak lepší jít na jídlo do hospody.Sml57

    1. na komentář reaguje gerda — #4
    2. na komentář reaguje rumcajs.tm — #6
    superkarma: 0 29.04.2015, 11:29:05
  13. avatar
    [2] gerda [*]

    Proč ke kováříčkovi, když je zavedený kovář?Sml80 Dneska už opravdu vaří každý.

    1. na komentář reaguje rumcajs.tm — #5
    superkarma: 0 29.04.2015, 11:05:25
  14. avatar
    [1] rumcajs.tm [*]

    Hezké dopoledne.Dívám se na něho velice rád,Protože taky rád vařím.Sice mi to netrvá jak jemu 15 nebo 30 minut,ale je tu jeden velký rozdíl.Vytáhne jednu plechovku,druhou sklenku,chřest, zázvor atd.To bych musel mít důchod 20 000,abych tak mohl vařit.Nikdo mi nevysvětlí, že je to levné. Snad jen pro "horní" vrstvu obyvatel.Nezatracuji to, je to slušná cena,a nevím co v ní je. Já sám, mám hodně kuchařek.a dvě hodně drahé.poslední ,mám : OTTOVÁ : Kuchařka naší vesnice,699Kč.

    1. na komentář reaguje gerda — #3
    superkarma: 1 29.04.2015, 10:19:46

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme