Reklama

Pokud marně sháníte ten správný chléb dle vašeho gusta, řešením je domácí pekárna. Bez námahy, dlouhých příprav, špinavého nádobí může být na vašem stole kdykoliv čerstvý a voňavý chléb. Jak vybrat tu správnou?

pekárnaNa trhu jsou pekárny, které upečou chléb v rozmezí od půl kila až téměř do dvou kil. Důležitým kritériem při rozhodovaní jsou programy – nenechte se ohromit jejich množstvím, podstatné je, co všechno zvládnou.

Možná vás to překvapí, ale v domácí pekárně chleba lze připravit i různé koláče, sekanou, a některé zvládnou dokonce i marmeládu. Výhodou je funkce odloženého startu, díky které si jednoduše zvolíte, kdy chcete mít chléb hotový.pekárna

Pečení v domácí pekárně zvládne i naprostý amatér. Nejjednodušší je hotovou chlebovou směs ze sáčku nasypat do nádoby na pečení, zalít vodou, vybrat program a zmáčknout tlačítko. K dostání jsou i bezlepkové směsi pro celiaky. Výzvou je příprava chleba podle vlastní receptury. Čištění pekárny je jednoduché, stačí umýt houbičkou teplovou vodou s trochou čisticího prostředku.

Velký výběr domácích pekáren chleba najdete na www.gorenje.cz