Vaření

Víte, že čerstvá zelenina po sklizni dramaticky ztrácí na hodnotě?

Hlídáte každou minutu? Nemůžete si dovolit domácí vaření? Nemáte čas chodit pravidelně nakupovat? Mražená zelenina na Vás počká v mrazáku a pak už můžete jen vesele tvořit. Mražená zelenina vždy podá 100% výkon, tj. maximum vitamínů, vždy po ruce k dispozici, žádné omývání, krouhání, krájení, vždy jen tolik, kolik potřebujete. Žádné vyhazování unavené zeleniny.

Mražená zelenina je to nejlepší, co můžete na trhu dostat, pokud jde o chuť a bohatství vitamínů. To je prokázáno dvěma nezávislými studiemi, které ukázaly, že mražená zelenina má lepší nutriční hodnoty a chuť než dostupná čerstvá zelenina.

vegetable

Proč jsem ekologicky v plusu?

+          Mražená zelenina se nekazí. Vydrží v mrazáku několik měsíců v 100% kondici.

+          Mražená zelenina si uchovává nutriční hodnoty a chuť ze dne, kdy byla sklizena.

+          Mražená zelenina se sklízí na vrcholu své zralosti. Obsahuje nejvyšší nutriční hodnoty a má nejlepší chuť.

+          Pro zpracování se vybírá jen ta nejlepší zelenina.

+          Rozmanitá zásoba po celý rok. Nemusíte spoléhat na sezónnost zeleniny.

+          Znáte původ. Pokud kupujete anonymní zeleninu, nevíte, kde a za jakých podmínek byla vypěstována a skladována. U mražené zeleniny Vám výrobce garantuje kvalitu.

+          Časová úspora – nemusíte každý den chodit na nákupy, trávit čas plánováním, mytím, loupáním, krájením. Místo toho si můžete užít jiné radovánky a to už za to stojí J

Recept na Quiche se špenátem, mandlemi a kozím sýrem

Hlavní jídlo pro 4 osobybonduelle

Ingredience:

  • 1 balení sekaného špenátu Bonduelle (450 g)
  • ½ lžíce másla
  • 1 lžíce mouky
  • 5 plátů křehkého nebo listového těsta
  • 5 vajíček
  • Muškátový oříšek
  • Sůl, pepř
  • 125 ml krému
  • 200 g kozího sýra
  • 100 g mandlí, nahrubo nasekaných

Postup:

Předehřejte si troubu na 200°C. Dejte si rozmrazit špenát. Vytřete pečící formu máslem a poté ji vysypte moukou. Všechno těsto spojte v jedno a vytvořte z něj kulatý základ o průměru 30 cm. Rozklepněte vejce, přidejte trochu nastrouhaného muškátového oříšku, pepř, sůl, krém a řádně rozmixujeme. Rozdrobíme kozí sýr a spolu s rozmrazeným špenátem jej přidáme do vaječné směsi. Vaječnou směs nalijeme do pečící formy s připraveným těstem a dáme péct doprostřed trouby. Necháme péct 20 minut. Poté vyndáme a rovnoměrně posypeme nasekanými mandlemi. Vrátíme zpět do trouby na 8 – 10 minut dokud Quiche nezezlátne.

bonduelle

Více na www.bonduelle.cz

!!!POZOR SOUTĚŽ!!!

Zapojte se i do soutěže, kterou najdete ZDE.

   
23.11.2015 - Gastronomie - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [3] monkee [*]

    Ekologicky v plusu?Sml80 Kolik stojí ta energie spotřebovaná na zamražení a následné skladování (mražení)? Je to hlavně o POHODLNOSTI spotřební společnosti. A výrobci se předhánějí v nabídce, ono to totiž sype.Sml22

    Zamražení vlastních přebytků je o něčem jiném než o navyšování tržeb.

    superkarma: 0 23.11.2015, 20:16:13
  2. avatar
    [2] RenataMor [*]

    já mám vlastní ze zahrádky

    superkarma: 0 23.11.2015, 11:06:03
  3. [1] bobani [*]

    věřím tomu a taky ji kupuji

    superkarma: 0 23.11.2015, 09:25:05

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme