Bulvár

Víkendová soutěž: Do hodiny bude anketa!

tchibo

Tento víkend jste mohli celkem jednoduše soutěžit o kávovar a zadělat si na parádní, fungl novou mikrovlnnou troubu za poměrně slušné peníze ve výborné kvalitě.

To jsme hodní, co?

A tady je: Je to ruční presovač na kávu

Kávovar French press
Ruční presovač pro snadnou a rychlou přípravu kávy
s intenzivním aromatem. Dvouplášťová ušlechtilá ocel.
Objem 1 litr.
Cena: 599 Kč

Pěkný, ne?

k

Co po vás tentokrát chci?

Fotky už jste se vkládat naučily, vaříte a pečete také rády, a tak jestli se nebudete hněvat, u těchto bohulibých činností ještě zůstaneme.

Stejně musí vaše rodina něco jíst, tak proč vedle uznání spolubydlících nevyfasovat také něco hmotného?


Pravidla pro konvici

kNejsou nijak složitá.

Stačí, když připravíte nějaký zajímavý pokrm, přičemž musí asistovat vaše v mikrovlnka, krmi pěkně vyfotografujete a obrázek s receptem vložíte tradičně sem pod tuto novinku do diskuse.

To je všechno.

Připravit, vyfotit, popsat a poslat.

Vybírat budete zase vy, hned od pondělí, 12. 4.


Pravidla pro hlavní výhru - dvě mikrovlnky a multifinkční troubu

Jsou ještě jednodušší

Ten stejný obrázek a recept na přípravu soutěžního díla následně prostě vložíte ještě SEM.

Když už budete v tom.

Takhle výhry vypadají

TROUBA

l

MIKROVLNKA

m

Mikrovlnky a multifunkční trouba se losují později (v květnu), ale konvice odejde za vítězem po víkendu.


Vařili jste a posílali obrázky k oběma výhrám.

Během hodinky se objeví anketa, kde budete moci v tajném hlasování určit, který pokrm je podle vás nejvydařenější. Kritéria výberu jsou plně na vás.

Hraje se zatím o kávovar!


 

Ještě nehlasujte!

ČEKEJTE NOVINKU S ANKETOU!!

 

   
12.04.2010 - Blog redakce - autor: Michaela Kudláčková

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [186] dasena [*]

    syrrit — #185 nová nejsem, ale Ty budeš blbější, když dokážeš toto napsat, myslím, že by měli zakázat tyto prostředky k nařčení jiných lidí

    superkarma: 0 15.04.2010, 09:49:21
  2. avatar
    [185] syrrit [*]

    dasena — #184 hehe nikde, žádnou lorhan nevidím. Koukám, ty ses taky nějaká nová. / a blbá/

    1. na komentář reaguje dasena — #186
    superkarma: -1 14.04.2010, 11:48:15
  3. avatar
    [184] dasena [*]

    Tak ten recept Lohran musím vyzkoušet, fakt zajímavý, miluju rychlé pečeníSml30

    1. na komentář reaguje syrrit — #185
    superkarma: 0 14.04.2010, 08:29:45
  4. avatar
    [183] Tanzi [*]

    Brenda Volšová — #52 http://zena-in.cz/clanek/vikendova-soutez-hlasovaci-anketa/kategorie/blog-redakce#com

    tady ti to vysvětluju, resp ukazuju v praxi

    superkarma: 0 13.04.2010, 16:04:13
  5. [182] LusyZ [*]

    [181 máme toho hodně společného jsme nerozlučitelná dvojka již od narozeníSml52jsme dvojčataSml57Sml30Sml22Sml67

    superkarma: 0 12.04.2010, 10:33:20
  6. avatar
    [181] kominice [*]

    MarciZ — #160 Marci ty máš něco společného s LusyZ ?

    superkarma: 0 12.04.2010, 06:45:23

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [180] mio [*]

    vodfon — #164 díkySml16

    superkarma: 0 11.04.2010, 23:01:54
  2. avatar
    [179] mio [*]

    ToraToraTora — #97 hehe, nebyla jsi to náhodou u mé matky??Sml52Sml52 to jsou vždycky tipovačky jedna báseň, tudle nás pozvala na vepřové řízečky a pak se z toho vyklubaly hovězí. Jsem se divila, že smažila hovězí, to jsem snad ještě nejedla, no ona se prý zas divila, když maso rozmrzloSml52 a jednou zas vytáhla rajskou, že si dáme a pak jsme si tu rajskou lily leda tak přes zmrzlinu, protože to byly propasírovaný jahody..a to je furt..Sml24

    jo a teď mám chuť na tu tvou svíčkovou. Jdu zpracovávat muže, u nás ji nikdo jinej nevaříSml54

    superkarma: 0 11.04.2010, 23:00:55
  3. [178] Hana Lorencová [*]

    Kakaový LABUŽNÍK za 7 minut

    Ingredience:150 g polohrubé mouky, 100 g cukru, 20 g kakaa, 1/2 prášku do pečiva, 50 g másla, 1 vejce, 125 ml mléka, 2 lžíce oleje, kokos

    Máslo, vejce, mléko (teplejší), olej, cukr ušleháme šlehačem. Poté

    lehce vmícháme mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva. Vymažeme formu do MT a vysypeme kokosem. Pečeme při 700 W 4-5 minut a

    2 minuty necháme stát v MT.

    POLEVA:50 g másla, 100 g cukru, 1 lžíce rumu

    Pomažeme dort polevou. Posypeme kokosem a zdobíme dle vlastní

    fantazie.

    Tento moučník je výborný, hlavně bleskový a oslníte jím nejednu

    návštěvu a rodinu a to vše jen za pár minutek Dobrou chuť!

    superkarma: 0 11.04.2010, 23:00:10
  4. [177] Hana Lorencová [*]

    enka1 — #171 děkuji, já jsem to tak dělala, obrázek se objevil a při uložení se načetl jen odkaz. Omlouvám se ostatním v diskusi za opakování receptu.

    superkarma: 0 11.04.2010, 22:57:16
  5. [176] Hana Lorencová [*]

    Kakaový LABUŽNÍK za 7 minut

    superkarma: 0 11.04.2010, 22:42:57
  6. [175] Terikass [*]

    Pavluuu — #58 moc chutné

    superkarma: 0 11.04.2010, 21:10:45
  7. [174] Terikass [*]

    Dnes jsem vařila recept

    58 VAJEČNÁ OMELETA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM

    vřele doporučuji, velmi chutné a rychlé jídlo

    superkarma: 0 11.04.2010, 21:09:37
  8. avatar
    [173] Tanzi [*]

    MarciZ — #170 njn už tě nechám být

    myslela jsem, že není problém udělat fotoSml80ale, když stařeček nechceSml57

    superkarma: -2 11.04.2010, 18:23:07
  9. avatar
    [172] enka1 [*]

    Čověk si na chvíli schrupne a tady je dobrotSml16

    superkarma: 0 11.04.2010, 18:20:30
  10. avatar
    [171] enka1 [*]

    Hana Lorencová — #169 Sjeď si na 159

    1. na komentář reaguje Hana Lorencová — #177
    superkarma: 0 11.04.2010, 18:18:36
  11. [170] MarciZ [*]

    [167] Tanzánie [*]ano, ale tento mám jen není už bílý je trochu  obarvený od jídla a zašedlý stářímSml30 i přesto , že ho dávám do myčkySml15mám ho přes 4 roky .a proto se můj stařeček nechtěl fotitSml30.Koupila jsem ho v Německu.Ráda používám i skleněný hrnec s poklicíSml16

    1. na komentář reaguje Tanzánie — #173
    superkarma: 0 11.04.2010, 18:14:49
  12. [169] Hana Lorencová [*]

    Holky, vidíte obrázek? Nedaří se mi ho tam vložitSml15

    1. na komentář reaguje enka1 — #171
    superkarma: 0 11.04.2010, 17:48:52
  13. [168] Hana Lorencová [*]

    Kakaový LABUŽNÍK za 7 minut

    /media/komentare/5906/kakaovy_labuznik.J...

    Ingredience:

    150 g polohrubé mouky

    100 g cukru

    20 g kakaa

    1/2 prášku do pečiva

    50 g másla

    1 vejce

    125 ml mléka

    2 lžíce oleje

    kokos

    Máslo, vejce, mléko (teplejší), olej, cukr ušleháme šlehačem. Poté lehce vmícháme mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva.

    Vymažeme formu do MT a vysypeme kokosem. Pečeme při 700 W 4-5 minut a 2 minuty necháme stát v MT.

    POLEVA:

    50 g másla

    100 g cukru

    1 lžíce rumu

    Pomažeme dort polevou. Posypeme kokosem a zdobíme dle vlastní fantazie.

    Tento moučník je výborný, hlavně bleskový a oslníte jím nejednu návštěvu a rodinu a to vše jen za pár minutek Dobrou chuť!

    superkarma: 0 11.04.2010, 17:47:04
  14. avatar
    [167] Tanzi [*]

    MarciZ — #166 ale to je fotka z netu, já myslela at vyfotíš ten svůj.Sml30

    superkarma: 0 11.04.2010, 17:44:07
  15. [166] MarciZ [*]

    Tanzánie — #162 Tanzánie [*] je už pár let starý ale je skvělýSml67 file:///C:/Users/Dvojcata/AppData/Local/...file:///C:/Users/Dvojcata/AppData/Local/...

    1. na komentář reaguje Tanzánie — #167
    superkarma: 0 11.04.2010, 17:40:57
  16. [165] Hana Lorencová [*]

    Kakaový LABUŽNÍK za 7 minut

    /media/komentare/5906/kakaova_labuznik1....

    Ingredience:

    150 g polohrubé mouky

    100 g cukru

    20 g kakaa

    1/2 prášku do pečiva

    50 g másla

    1 vejce

    125 ml mléka

    2 lžíce oleje

    kokos

    Máslo, vejce, mléko (teplejší), olej, cukr ušleháme šlehačem. Poté lehce vmícháme mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva.

    Vymažeme formu do MT a vysypeme kokosem. Pečeme při 700 W 4-5 minut a 2 minuty necháme stát v MT.

    POLEVA:

    50 g másla

    100 g cukru

    1 lžíce rumu

    Pomažeme dort polevou. Posypeme kokosem a zdobíme dle vlastní fantazie.

    Tento moučník je výborný, hlavně bleskový a oslníte jím nejednu návštěvu a rodinu a to vše jen za pár minutek Dobrou chuť!

    superkarma: 0 11.04.2010, 17:33:26
  17. avatar
    [164] vodfon, kolie [*]

    mio — #153 Sbíhají se mi sliny.Sml59Máš, to moc lákavé!Sml59

    1. na komentář reaguje mio — #180
    superkarma: 0 11.04.2010, 17:16:17
  18. [163] schnaxy [*]

    MarciZ — #160 To je chutné,vypadá to moc dobře.Sml25Sml25Sml25

    superkarma: 0 11.04.2010, 16:46:38
  19. avatar
    [162] Tanzi [*]

    MarciZ — #160 ty ten hrnec máš?Sml57vyfot hoSml58

    chtěla bych vidět jestli máš stejný jako já, nebo už něco novějšího.

    1. na komentář reaguje MarciZ — #166
    superkarma: 0 11.04.2010, 16:45:44
  20. [161] MarciZ [*]

    moc děkuji za pomocSml16Sml59Sml79

    superkarma: 0 11.04.2010, 16:43:35
  21. [160] MarciZ [*]

    file:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPG

    "RYBÍ KOKTEJL" Z TILÁPIE A PANGASIUSE

    INGREDIENCE :

    150GR. TILÁPIE (FILET)

    150GR. PANGASIA (FILET)

    200GR. TAVANÉHO SÝRA

    2 LŽÍCE FLORY

    2 LZIČKY MAJONÉZY

    5KS NAKL. OKUREK

    2 VEJCE

    LIMETKOVÁ ŠŤÁVA DLE CHUTI,PEPŘ

    1/2 lžičky OLIVOVÉHO OLEJE

    1 LŽIČKA PAŽITKY

    MUŠLIČKY , VEJCE A CITRONOVÉ PLÁTKY NA ZDOBENÍ

    PRÍPRAVA:

    Rybí filety osolíme, zakapeme citronovou nebo limetkovou šťávou,

    1/2 lž.olivového oleje a přidáme vodu tak , aby filety byly

    ponořeny.Vložíme do tlakového hrnce (určeno pro přípravu jídel v

    mikrovlnné troubě) Vaříme 10 minut do měkka.

    Po té zcetíme a necháme vychladnout.Rozmačkáme vidličkou

    Z taveného sýra, másla, majonézy vyšleháme pěnu.Přidáme na jemno

    nakrájené vejce a okurky.Opepříme a osolíme dle chuti. Do této pěny

    lehce vmícháme kousky rybičky.

    Zdobíme: vejcem, okurkami, mušličkami a pařitkou atd.

    Podáváme vychlazené

    1. na komentář reaguje Tanzánie — #162
    2. na komentář reaguje schnaxy — #163
    3. na komentář reaguje kominice — #181
    superkarma: 0 11.04.2010, 16:41:19
  22. avatar
    [159] Tanzi [*]

    MarciZ — #157 Povolený formát: GIF, JPG, PNG.

    klik u smajlů na ten malý modrý obdelníček..pak klik vlevo nahoře na modrou šipku směřující dolů..vlož foto, dej uložit, následně klik znova na tu modrou šipku a jako poslední klik na to foto tebou právě uložené. 

    superkarma: 0 11.04.2010, 16:39:42
  23. [158] Věra Forejtová [*]

    MarciZ — #157 Hezký den, prosím, fotky s receptem vkládejte do této soutěže: http://zena-in.cz/kategorie/souteze-vareni/soutez/mutifunkcnitroubawhirlpool?detail

    Dole pod obrázkem je Soutěžní otázky najdete zde. Po rozkliknutí najdete pole, kam vložíte recept + foto.

    superkarma: 0 11.04.2010, 16:37:49
  24. [157] MarciZ [*]

    nevím jak vložit fotografieSml15.prosím, pomoc

    1. na komentář reaguje Věra Forejtová — #158
    2. na komentář reaguje Tanzánie — #159
    superkarma: 0 11.04.2010, 16:33:41
  25. avatar
    [156] Tanzi [*]

    MarciZ — #155 dáváš odkaz K SOBĚ do PC tam se fakt nedostaneme.

    superkarma: 0 11.04.2010, 16:32:16
  26. [155] MarciZ [*]

    "RYBÍ KOKTEJL" Z TILÁPIE A PANGASIUSE

    INGREDIENCE :

    150GR. TILÁPIE (FILET)

    150GR. PANGASIA (FILET)

    200GR. TAVANÉHO SÝRA

    2 LŽÍCE FLORY

    2 LZIČKY MAJONÉZY

    5KS NAKL. OKUREK

    2 VEJCE

    LIMETKOVÁ ŠŤÁVA DLE CHUTI,PEPŘ

    1/2 lžičky OLIVOVÉHO OLEJE

    1 LŽIČKA PAŽITKY

    MUŠLIČKY , VEJCE A CITRONOVÉ PLÁTKY NA ZDOBENÍ

    PRÍPRAVA:

    Rybí filety osolíme, zakapeme citronovou nebo limetkovou šťávou, 1/2 lž.olivového oleje a přidáme vodu tak , aby filety byly ponořeny.Vložíme do tlakového hrnce (určeno pro přípravu jídel v mikrovlnné troubě) Vaříme 10 minut do měkka.

    Po té zcetíme a necháme vychladnout.Rozmačkáme vidličkou

    Z taveného sýra, másla, majonézy vyšleháme pěnu.Přidáme na jemno nakrájené vejce a okurky.Opepříme a osolíme dle chuti. Do této pěny lehce vmícháme kousky rybičky.

    Zdobíme: vejcem, okurkami, mušličkami a pařitkou atd.

    Podáváme vychlazené

    file:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPG

    file:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPGfile:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPG

    file:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPG

    file:///E:/DCIM/101_PANA/P1010246.JPG

    1. na komentář reaguje Tanzánie — #156
    superkarma: 0 11.04.2010, 16:29:52
  27. avatar
    [154] mio [*]

    Tanzánie — #150 ahaSml54 zde je zakopaný pes, u nás jedna porce rozhodně nestačí. Před chvíli náš nemocný synek sežral i manželovu porci..

    superkarma: 0 11.04.2010, 16:21:28
  28. avatar
    [153] mio [*]

    Mikrovlnka mi byla při dnešním obědě malou asistentkou.

    Recept:

    Pojedete do Norska, chytnete si rybu, nejlépe tresku.  Pokud vlastníte strejdu - nadšeného rybáře stejně jako já, máte určitou výhoduSml54. Rybu rozmrazíte, pokud ji zapomenete včas vyndat z mražáku, stejně jako já, použijete mikrovlnku. Prosím, pohlídejte si čas rozmražování, jinak vykouzlíte stejně nevzhledné kousky, stejně jako se to povedlo mně. Ryba se rozpadala poněkud více než jsem chtěla..Pokapete citronem, posolíte, mrsknete na pánev s rozpuštěným máslem, okmínujete, opečete po obou stranách a je to. Nové brambory s pažitkou by mi klidně stačily jako samotný pokrm, ale když je ta neděle, ryba přišla vhod. Vymetené talíře od odstatních strávníků jsou tou největší odměnouSml16

    1. na komentář reaguje vodfon — #164
    superkarma: 0 11.04.2010, 16:20:09
  29. avatar
    [152] vodfon, kolie [*]

    LusyZ — #142 perfektníSml59

    superkarma: 0 11.04.2010, 16:15:41
  30. avatar
    [151] Dása [*]

    Tanzánie — #148 děkuju, už zbyl fakt jen ten jedenSml52Sml52Sml52

    a vynález nápadu pudinku v MT miluju a jinak už nevařím

    superkarma: 0 11.04.2010, 16:06:13

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?
Anketa pro maminky

Náš tip

Doporučujeme