Chcete každý den připravit rodině teplou večeři, ale schází vám inspirace a času také nemáte nazbyt? Máme pro vás tipy na jednoduché a chutné recepty, kterými potěšíte každého člena vaší rodiny! Dnes zkuste vepřový guláš

guláš

Ingredience:
800 g vepřové plece (nebo kýty) - může být i prorostlejší, 800 g cibule, 3 stroužky česneku, 3 dl vody, 1 lžíce hořčice, 1 rajský protlak, 1 lžička cukru, 4 lžíce oleje, drcený nebo mletý pepř, 1 lžička MAGGI Vegga klasik

Postup:
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji dohněda. Cibuli občas podlijeme naběračkou vody, aby se nám nepřipálila. Mezitím si nakrájíme maso na kostky. Když je cibule dostatečně tmavá, přidáme rajský protlak, zarestujeme a přidáme opepřené kostky masa. Zalijeme vodou, dochutíme MAGGI Veggou a vaříme do změknutí masa, přibližně 50 minut. Nakonec dochutíme rozdrceným česnekem, hořčicí a lehce osladíme. Vaříme ještě 10 minut. Omáčku je možné zahustit nastrouhaným chlebem či bramborem.

Tip:

Guláš podáváme s chlebem nebo bramborami.

Více na www.maggi.cz

MAGGI Vegga klasik a MAGGI Vegga s kuřecí příchutí jsou nové sypké směsi vyrobené z těch nejkvalitnějších surovin. Obsahují kousky zeleniny a koření se solí a dohromady tvoří všechny tyto ingredience jedinečnou kořenící směs vhodnou pro vaše polévky, omáčky, těstoviny, rizota i masové směsi.

Reklama