Vaření

Vepřové maso na majoránce

pork

Suroviny

1 vepřová panenka
trochu másla a trochu olivového oleje
1 menší cibule
150 g drcených rajčat
majoránka
sůl

Postup

Panenku nakrájíme na silnější plátky, které osolíme a zprudka opečeme na másle a oleji. Vyjmeme z pánve a dáme zapékací nádoby. Do výpeku na pánvi dáme cibuli, nakrájenou na půlkolečka a krátce osmahneme.
Cibulí a výpekem zalijeme maso, okořeníme majoránkou, podlijeme trochou vody a zasypeme drcenými rajčaty.
Pečeme asi 40 minut v troubě při 200 °C. Zhruba v polovině pečení plátky otočíme.
Podáváme s vařeným bramborem.

Dobrou chuť přeje Janča.

   
14.04.2010 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [2] hubajda [*]

    hm laka to

    superkarma: 0 14.11.2012, 23:55:59
  2. avatar
    [1] arminka [*]

    něco podobného jsem dělala s krůtou... dobrota Sml16

    superkarma: 0 24.09.2012, 22:32:49

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa na téma osteoporóza
Anketa na téma: Zubní zdraví

Náš tip

Doporučujeme