Vaření

Vepřové kotlety s fazolkami

Chcete každý den připravit rodině teplou večeři, ale schází vám inspirace a času také nemáte nazbyt? Máte rádi vepřové maso? Nechte se inspirovat skvělým receptem!

Vepřové kotlety s fazolkami

bolonpro 4 osoby

příprava 20 minut

  • 600 g vepřových kotlet bez kosti (asi 8 plátků)
  • olivový olej
  • sůl
  • 1 sklenice Dolmio boloňská omáčka s česnekem a cibulí
  • 125 ml suchého červeného vína
  • 600 g zelených fazolových lusků
  • drcený pepř

Maso potřete z obou stran olivovým olejem, posolte a opečte na suché pánvi po obou stranách do zlatova. Omáčku Dolmio smíchejte s vínem a povařte pár minut do požadované konzistence. Fazolky vhoďte do vroucí osolené vody, vařte 3 minuty (na skus) a sceďte. Na talíře rozložte fazolky, zalijte omáčkou, přidejte kotlety, zalijte šťávou z výpeku a posypte drceným pepřem.

kotlety

   
01.09.2014 - Recepty s návodem - autor: Komerční článek

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme