Vaření

Velikonoční tip: Telecí závitky s vaječnou nádivkou

Vyzkoušejte o Velikonocích výtečné telecí závitky s bohatou náplní. Pochutná si celá rodina.

telecí

Ingredience:

  • 4 plátky telecího masa
  • sůl a pepř
  • 4 vejce
  • 50 g anglické slaniny
  • kousek jarní cibulky
  • trocha másla
  • trocha medvědího česneku

Postup:

telecí

Telecí maso lehce rozklepeme a z obou stran osolíme a opepříme.

Z jarní cibulky odkrojíme bílou část. Tu nakrájíme nadrobno a spolu s nadrobno nakrájenou slaninou opečeme na trošce másla. Přidáme vejce, osolíme a opepříme a umícháme klasická míchaná vajíčka.

Do hotových vajíček vmícháme nadrobno nakrájený medvědí česnek a zelenou část jarní cibulky.

telecí

Vajíčky potřeme jednotlivé plátky telecího masa. Zavineme a spíchneme párátky.

Opečeme na trošce oleje, lehce podlijeme a podusíme doměkka pod poklicí.

/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-68.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-94.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-98.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-41.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-31.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-95.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-37.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-38.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-40.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-97.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-99.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-9.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-26.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-3.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-24.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-21.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/12_4_2017_1/middle_Globus-25.jpg
 

 

řeznictvích Globus se o veškeré maso a masné produkty starají naši řezníci. Maso a masné výrobky, které si v řeznictvích Globus koupíte, nevozíme z místa na místo. Maso do našich řeznictví přivážejí osvědčení dodavatelé jako půlky nebo čtvrtky, podle velikosti zvířete. Dále maso zpracovávají přímo na místě naši řezníci. Od bourání, přes porcování masa do kuchyňské úpravy pro domácí vaření, přípravu masových směsí až po masné výrobky, jako jsou nejrůznější druhy šunky, klobás, párků,  paštik, nářezů, ale třeba i zabijačkových specialit.

Protože masné výrobky připravují naši řezníci podle tradičních receptur, bez výrobu zlevňujících látek, je jejich naprostá většina vhodná i pro ty, kdo dodržují bezlepkovou dietu.

globus

www.globus.cz

   
12.04.2017 - Maso a ryby - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [5] babinka [*]

    Vypadají skvěleSml59Sml59...ale telecí maso nemám, do Globusu 50 km, tady na vsi ho nekoupímSml23...snad bych mohla zkusit z vepřového...Sml22

    superkarma: 0 12.04.2017, 15:04:03
  2. [4] dadma [*]

    Telátko neéééé.

    superkarma: 0 12.04.2017, 13:26:46
  3. [3] MalMína [*]

    Vaše recepty mě vždy inspirují a celé rodině moc chutná.Sml16

    superkarma: 0 12.04.2017, 11:41:11
  4. [2] Jůlijééé [*]

    Skvělý tip, ráda vyzkouším.Sml67

    superkarma: 0 12.04.2017, 11:37:10
  5. [1] bobani [*]

    vypadají nádherně

    superkarma: 0 12.04.2017, 09:23:17

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa na téma osteoporóza
Anketa na téma: Zubní zdraví

Náš tip

Doporučujeme