V našem seriálu Vaříme s Otmou Vám dnes nabízíme recept, který se dá určitě použít i při venkovním grilování. Počasí se konečně zase lepší, tak si ještě užívejte léta a zpříjemněte si posezení grilovačkou venku!

MARINOVANÁ KUŘECÍ PRSA S OMÁČKOU S KŘUPAVOU CIBULKOU A ČESNEKEM

otma gurmánIngredience:

Omáčka s křupavou cibulkou a česnekem OTMA GURMÁN

Kuřecí prsa

Bílý jogurt

Chilli koření

Olej

Sůl

Česnek

Kuřecí prsa lehce naklepeme a necháme marinovat (ideálně přes noc) ve směsi bílého jogurtu, oleje s trochou chilli koření, pepře a soli. Poté osmahneme maso na pánvi z obou stran. Servírujeme spolu s Omáčkou s křupavou cibulkou a česnekem OTMA GURMÁN. Jako přílohu doporučujeme opečené brambory s česnekem.

Reklama