Vaření

Vaření podle žen, které jsou IN

Mnohé z čtenářek našeho magazínu jsou nejen vášnivé čtenářky, ale také vášnivé kuchařky. Pro ně je tady pravidelná rubrika Vaření, kde najdou každý den nový recept, jednou týdně také zajímavý článek.

Ty z vás, které znají recepty na chutná jídla, o které se chtějí podělit s ostatními čtenářkami, můžou svůj recept vložit do naší databáze TADY. Recept se objeví ve vaší složce Moje recepty a je viditelný pouze pro vás, až do doby, než je schválen v redakci. Poté je přístupný i pro ostatní čtenářky.   

Za jak dlouhou dobu bude recept schválený? Záleží na tom, o jaké jídlo se jedná. Pokud je to jídlo sezónní, čeká na své zařazení až do doby, kdy je nejvhodnější ho uvařit. Navíc, pokud se ke schválení sejde hodně zajímavých receptů najednou, může uveřejnění právě vašeho receptu chvíli trvat.
Nejzajímavější recepty najdete každý den jako Recept dne.

Každý týden si také můžete přečíst zajímavý článek o jídle. Představujeme vám nejrůznější bylinky, zeleninu, ovoce, přinášíme povídání o pokrmech, které se připravují na Velikonoce, Vánoce, Valentýna a nejrůznější sváteční i všední příležitosti, zaměřujeme se na stravu pro děti, přinášíme zajímavé rady a tipy, jak zpestřit každodenní vaření. V létě grilujeme a konzervujeme, v zimě se věnujeme houbám. Každý z vás si určitě najde to, co jej zajímá.
Všechny články najdete v rubrice Zajímavosti. Odkaz na ni najdete na hlavní straně Vaření, hned nad světle zeleným rámečkem s receptem dne.

V databázi receptů najdete v současné době přes 1 600 receptů! A většina z nich pochází od vás, našich čtenářek. U některých z nich je dokonce více než jasné, která z vás je do databáze vložila...

Václavkový guláš ala Sandy  si oblíbí především sběratelé a milovníci hub.

Drůbeží jatýrka podle Milušky jsou jednoduchým tipem na rychlý oběd. Recept je od mé bývalé kolegyně, která je občasnou čtenářkou magazínu.

Ošizené perníčky od Jeremi jsou jedny z nejpopulárnějších perníčků na Žena-in.cz.

Ferdiččin tvarožník je dílem naší korektorky :-)             

Jajíčkův jablkový koláč bez tuku uvítáte, když držíte dietu...

Merylčin fofrník pochází z dob, kdy naše milá Meryl ještě nebyla šéfredaktorkou. Teď už nepeče, nemá čas ;-) 

Pedigová buchta paní Oravové připomíná oblíbený koníček mnoha čtenářek.

Pudinková Silveig  je snad nejpopulárnější recept na Vaření. Vyzkoušejte a vaše rodina vás bude milovat!  

Carolans Centrix je vynikající nápoj.

Pečená jablíčka podle Vallhally - jeden z prvních receptů od našich čtenářek.

Špenátová polévka od Anezsky je zdravá a chutná.

Sašenčino papáníčko je vynikající pomazánka vhodná především na topinky.

Medvědí špenátové rizoto je pochoutka, která vám nezabere moc času.

Paella Silveig. Snad žádná čtenářka u nás není na Vaření tak známá jako Silveig :-)

Hermelín od medveda ocení zvláště labužníci.    

Pajdí čočka pro milovníky luštěnin.

 

Který recept pojmenujeme po vás?

           

       
   
15.04.2005 - Sezona - autor: elly

Komentáře:

  1. [20] jithule [*]

    hubajda — #19 já taky

    superkarma: 0 24.12.2012, 22:29:49
  2. avatar
    [19] hubajda [*]

    Lojen — #17 take ji delam

    1. na komentář reaguje jithule — #20
    superkarma: 0 07.11.2012, 23:47:15
  3. [17] Lojen [*]

    ta pudingová buchta na plechu je moje , kde jsou autorská práva?

    1. na komentář reaguje hubajda — #19
    superkarma: 0 17.04.2005, 11:57:57
  4. avatar
    [16] Jeremi [*]

    werka: Ale houbelec. Jen chci zabránit zmatkům.

    superkarma: 0 16.04.2005, 18:06:55
  5. avatar
    [14] Silveig [*]

    Snad žádná čtenářka u nás není na Vaření tak známá jako Silveig :-) to je dobrý vzhledem k tomu že Silveig nevaří

    superkarma: 0 16.04.2005, 06:44:34
  6. avatar
    [13] werka [*]

    Jeremi se bojí, že bych ji mohla žalovat kvůli autorským právům A to tak, že je ochotná být uvedena pod názvem oboru, jehož přestavitel upřímně nenávidí A co werčin falešný sacher?

    superkarma: 0 15.04.2005, 15:42:37
  7. avatar
    [12] Jeremi [*]

    sunny - nešly by ty perníčky přejmenovat na Legislativní perníčky? Jsou tady pod tím jménem už tak profláklé, že před Vánocema je pravidelně takhle pár lidí hledá.

    superkarma: 0 15.04.2005, 12:38:15
  8. avatar
    [11] sunnynka [*]

    JK: sypu si popel na hlavu To jako tvoje kousky?

    superkarma: 0 15.04.2005, 12:32:11
  9. avatar
    [10] JK [*]

    a Janiny zapečené kuřecí kousky

    superkarma: 0 15.04.2005, 12:30:57
  10. avatar
    [9] sunnynka [*]

    alko: není na povrchu, ani na fotce .Vždycky se ti propadne. To co vypadá na fotce jako pudink je zakysanka. Lhasa: ježíšku promiň, jak jsem mohla tvůj krémeček přehlídnout

    superkarma: 0 15.04.2005, 12:28:53
  11. avatar
    [8] alko [*]

    Sama: podle té fotky to vypadá, že puding je napovrchu

    superkarma: 0 15.04.2005, 12:27:38
  12. avatar
    [7] Sama [*]

    Já bych tedy neřekla, že je na povrchu - ba naopak - taky se mi propadá - a to je dobře - alespoň potřebuji více zakysanky :-)

    superkarma: 0 15.04.2005, 12:23:50
  13. avatar
    [6] alko [*]

    Jste tu odbornice na Pudingovou Silveig? Proč mi ten puding nezůstal na povrchu, jako je na té fotce? Nepravidelně se mi propadl, ale ne úplně na dno pekáče a ty "vlny" vytvořilo piškotové těsto. Ale i tak vypadal dobře a byl VYNIKAJÍCÍ

    superkarma: 0 15.04.2005, 11:51:45
  14. avatar
    [5] Lhasa [*]

    Já už mám Lhasí dortový krémeček

    superkarma: 0 15.04.2005, 09:15:50
  15. avatar
    [4] sunnynka [*]

    tak to si to musíte dát do názvu, když zadáváte recept

    superkarma: 0 15.04.2005, 09:13:46
  16. avatar
    [3] Clerenc [*]

    A co takhle Kureci placicky podle Clerenc??? Citim se nedocenena

    superkarma: 0 15.04.2005, 07:55:58
  17. avatar
    [2] šája [*]

    A aky nikde nevidím šájin bigos

    superkarma: 0 15.04.2005, 07:37:57
  18. avatar
    [1] Landriel [*]

    no přece sýrové buchty od Landriel, ne?

    superkarma: 0 15.04.2005, 07:28:43

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa na téma: Zubní zdraví

Náš tip

Doporučujeme