Reklama

Mnohé z čtenářek našeho magazínu jsou nejen vášnivé čtenářky, ale také vášnivé kuchařky. Pro ně je tady pravidelná rubrika Vaření, kde najdou každý den nový recept, jednou týdně také zajímavý článek.

Ty z vás, které znají recepty na chutná jídla, o které se chtějí podělit s ostatními čtenářkami, můžou svůj recept vložit do naší databáze TADY. Recept se objeví ve vaší složce Moje recepty a je viditelný pouze pro vás, až do doby, než je schválen v redakci. Poté je přístupný i pro ostatní čtenářky.   

Za jak dlouhou dobu bude recept schválený? Záleží na tom, o jaké jídlo se jedná. Pokud je to jídlo sezónní, čeká na své zařazení až do doby, kdy je nejvhodnější ho uvařit. Navíc, pokud se ke schválení sejde hodně zajímavých receptů najednou, může uveřejnění právě vašeho receptu chvíli trvat.
Nejzajímavější recepty najdete každý den jako Recept dne.

Každý týden si také můžete přečíst zajímavý článek o jídle. Představujeme vám nejrůznější bylinky, zeleninu, ovoce, přinášíme povídání o pokrmech, které se připravují na Velikonoce, Vánoce, Valentýna a nejrůznější sváteční i všední příležitosti, zaměřujeme se na stravu pro děti, přinášíme zajímavé rady a tipy, jak zpestřit každodenní vaření. V létě grilujeme a konzervujeme, v zimě se věnujeme houbám. Každý z vás si určitě najde to, co jej zajímá.
Všechny články najdete v rubrice Zajímavosti. Odkaz na ni najdete na hlavní straně Vaření, hned nad světle zeleným rámečkem s receptem dne.

V databázi receptů najdete v současné době přes 1 600 receptů! A většina z nich pochází od vás, našich čtenářek. U některých z nich je dokonce více než jasné, která z vás je do databáze vložila...

Václavkový guláš ala Sandy  si oblíbí především sběratelé a milovníci hub.

Drůbeží jatýrka podle Milušky jsou jednoduchým tipem na rychlý oběd. Recept je od mé bývalé kolegyně, která je občasnou čtenářkou magazínu.

Ošizené perníčky od Jeremi jsou jedny z nejpopulárnějších perníčků na Žena-in.cz.

Ferdiččin tvarožník je dílem naší korektorky :-)             

Jajíčkův jablkový koláč bez tuku uvítáte, když držíte dietu...

Merylčin fofrník pochází z dob, kdy naše milá Meryl ještě nebyla šéfredaktorkou. Teď už nepeče, nemá čas ;-) 

Pedigová buchta paní Oravové připomíná oblíbený koníček mnoha čtenářek.

Pudinková Silveig  je snad nejpopulárnější recept na Vaření. Vyzkoušejte a vaše rodina vás bude milovat!  

Carolans Centrix je vynikající nápoj.

Pečená jablíčka podle Vallhally - jeden z prvních receptů od našich čtenářek.

Špenátová polévka od Anezsky je zdravá a chutná.

Sašenčino papáníčko je vynikající pomazánka vhodná především na topinky.

Medvědí špenátové rizoto je pochoutka, která vám nezabere moc času.

Paella Silveig. Snad žádná čtenářka u nás není na Vaření tak známá jako Silveig :-)

Hermelín od medveda ocení zvláště labužníci.    

Pajdí čočka pro milovníky luštěnin.

 

Který recept pojmenujeme po vás?