Co posunulo myšlenkové pochody čtenářky Monkee směrem k tomu, že si již dovede představit Vánoce bez doma napečeného cukroví? To se dočtete v této novince...

Další příspěvek k dnešnímu tématu je tu od čtenářky s nickem Monkee.


Pěkný poslední pracovní den všem.

  • 1. ano, peču
  • 2. mokka
  • 3. ne
  • 4. vánočku ano, koblížky ne

A teď normálně:
Bez domácího vánočního cukroví si už Vánoce (díky úrazu) umím představit. Ale i přes tu zlomenou ruku se u nás tehdy peklo, zastala mě „omladina“. O tu vůni a mlsání se prostě nechtěli nechat ošidit.
Peču podle toho, jak to stíhám, zatím vždycky ke spokojenosti příbuzenstva. Od mého dětství se u nás každoročně pekla i domácí vánočka, bývala na Štědrý den k obědu. V poslední době ale, co jsem vyzkoušela tvarohovou štólu, mám dilema - chtěla bych obojí. Jak to letos dopadne, bůhví... Fotku cukroví neposílám, starší je tady někde k dohledání a letos ještě nebylo co fotit.
Monkee

Pozn. Red.: Text neprošel jazykovou korekturou.

Téma dne 30. 11. 2012: Vánoční pečení

  • Pečete o Vánocích?
  • Jaké je vaše nejoblíbenější cukroví?
  • Kolik pečete druhů?
  • Už jste s pečením začala?
  • Děláte také vánočku a koblížky?

Své příspěvky k tomuto tématu mi zasílejte (a můžete třeba i s fotkou, když budete už z letoška mít) na e-mailovou adresu redakce (viz níže), a to nejpozději 30. 11. 2012 do 14.00 hodin. Příspěvky ať jsou dlouhé alespoň jako tento odstavec textu, tedy chcete-li mít šanci na uveřejnění a možné získání pěkného dárku: balíčku Hera máslová příchuť a knížky Atmosféra Vánoc (iKAR).

HERA

Nová Hera máslová příchuť si snadno najde místo ve vaší kuchyni. Nejen že se skvěle hodí na přípravu krémů a krémových dezertů, ale je vhodná také jako přísada do běžného pečení.

atmosfera vanoc

Reklama