Vaření

Valentýnské vaření: Pekly jsme s láskou a testovaly produkty z Mlékárny Valašské Meziříčí

Na valentýnské kulinářské akci s našimi čtenářkami a spřátelenými blogerkami jsme se pustily do pečení sladkých dobrot. Snad do každého receptu patří nějaký mléčný produkt, tak jsme měly radost, že jsme mohly otestovat produkty z Mlékárny Valašské Meziříčí, které vám často představujeme v našich článcích.

valmez

Láska prochází žaludkem a my jsme rády, že jsme si mohly vyzkoušet valentýnské dobroty, které na Valentýna určitě obstojí u našich drahých poloviček. Partnerem naší akce byla Mlékárna Valašské Meziříčí, která nám na akci poskytla svoje produkty.

Co jsme se čtenářkami a bloggerkami testovaly?

Kysanou smetanu jsme využily při výrobě krémů na valentýnský perník a valentýnské cupcaky. Smetanový jogurt jsme zase použily do těsta na bábovku, takže těsto bylo krásně vláčné. Jak jogurt, tak smetana mají příjemnou sametovou chuť, jogurt se navíc hodí i pro snídaňové menu – třeba jen tak s müsli a ovocem, případně na svačinu. Oba produkty jsme si hned oblíbily, obstály na jedničku!

Náš tip, co musíte vyzkoušet na Valentýna: Jahodový pohár a Valentýnský dort – recepty najdete v našem článku Valentýnské recepty  

Seznam dalších valentýnských receptů – všechny najdete v rubrice Vaření.

 Na naší akci byly i milé blogerky, které píší zajímavé recepty. Jsme rády, že přišly:

 

Kysaná smetana z Valašska – proč sáhnout po této smetaně při vaření?

Kysaný mléčný výrobek má hustou, valmezkrémovou konzistenci. Vyznačuje se jemnou, lahodnou chutí a obsahuje 15 procent tuku. Kysaná smetana je surovina, která má v gastronomii opravdu široký záběr. Lze ji využít pro přípravu pokrmů teplé i studené kuchyně. Může být součástí pomazánek, salátů, dortů, omáček, a dalších kulinářských skvostů. Prodává se v balení 180 gramů za 12,90 Kč. V loňském roce tato smetana získala ocenění Regionální potravina Zlínského kraje. Více informací o mlékárně naleznete na: www.mlekarna-valmez.cz.

Podívejte se na fotogalerii, jak jsme si akci užily:

/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-102.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-95.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-99.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-100.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-97.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-96.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-94.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-88.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-92.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-91.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-89.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-86.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-55.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-85.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-53.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-3.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-51.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-34.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-17.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-18.jpg
/users/1/galerie/files/img/PR/9_2_2017/middle_Haribo-16.jpg
 

   
09.02.2017 - Vaření - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [7] Kašparka [*]

    Sml67Sml67Sml67

    superkarma: 0 09.02.2017, 14:55:32
  2. [6] Andreadornova [*]

    To bych si nechala líbit ...Sml59

    superkarma: 0 09.02.2017, 13:46:14
  3. avatar
    [5] jarka1234 [*]

    Klára Křížová — #3jsou opravdu vynikajícíSml22Sml22Sml22.

    superkarma: 0 09.02.2017, 13:45:07
  4. [4] babinka [*]

    Sml67Sml67Sml67

    superkarma: 0 09.02.2017, 12:40:06
  5. [3] Klára Křížová [*]

    Sml67 kysané smetany a bílé jogurty

    1. na komentář reaguje jarka1234 — #5
    superkarma: 0 09.02.2017, 11:23:02
  6. [2] Darmovzalova [*]

    vypadá to dobře

    superkarma: 0 09.02.2017, 11:16:09
  7. [1] eelliinnkkaa9 [*]

    Vypadá to krásně Sml25

    superkarma: 0 09.02.2017, 11:07:44

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme