S blížícím se Valentýnem jsme s našimi čtenářkami a blogerkami společně prožily milé odpoledne a vyzkoušely jsme si přípravu romantických dezertů. Akce se konala na konci ledna v krásných prostorách kuchyňského studia Tančící kuchyně.

haribo

Láska prochází žaludkem, a to nejen tím, jak jídlo chutná, ale také proto, jak vypadá. Krásně připravené a nazdobené jídlo dokáže ještě před ochutnáním nastartovat lahodný proces chutí. Proto jsme si vyzkoušely nejen přípravu samotných receptů, ale ještě jsme chtěly, aby dortík, bábovka či cupcakes krásně vypadaly. K tomu nám napomohla srdíčka Haribo – stala se tou „třešničkou na dortu“, malým detailem, který rozsvítí vytvořený celek. Srdce a láska, to k sobě neodmyslitelně patří, srdce je symbolem citu, který chceme vyjadřovat a předávat.

Můžete se podívat na snímky, jak jsme si se vším vyhrály, jak dopadla naše čokoládová bábovka, roztomilé cupcakes, sladký perník nebo chutné banány v čokoládě – to všechno jsme za jedno odpoledne stihly připravit. Sladkosti vypadaly krásně a náramně chutnaly. Věříme, že inspirujeme i vás k přípravě valentýnského dezertu.

Hlavním partnerem naší akce „Pečeme s láskou“ byla značka Haribo a její ovocná želatinová srdíčka, která jsme využily při zdobení sladkých dezertů.

Seznam receptů:

 

 Na naší akci byly i milé blogerky, které píší zajímavé recepty. Jsme rádi, že přišly:

 

Podívejte se na fotogalerii, jak jsme si akci užily:

Reklama