Většina z vás už má asi napečeno a ráda se pochlubí svým vánočním cukrovím. Pokud patříte (stejně jako já), k opozdilcům, nic není ztraceno. Na pečení vám zbývá celý týden a třeba se ještě můžeem inspirovat. Tak jdeme na to?

Doufám, že vám pondělní téma přijde vhod. Myslím, že je ideálně naplánované. Pro ty, které věnovaly víkend pečení a rády se s vými výrobky pochlubí. A't už receptem, nebo fotografií. Ale pro ty, kterým na pečení zatím nezbyl čas a můžou se inspirovat. Mají ještě celý týden na to, aby svůj rest dohnaly.

A když ne, také se nic neděje a svět se kvůli tomu nezhroutí. Jsou tady ještě babičky, tetičky a maminky, které pečení možná stihly a rády se svámi o nějaké cukroví podělí. To darované je přece jenom nejlepší.

Pokud vůbec žádné cukroví nepečete, a nikdo vám žádné nedá, můžete i v této možnosti najít nějakou výhodu. Nepřiberete, nenadrobíte a přebytky nevyhodíte.

Ať už patříte ke kterékoliv skupině, věřím, že si v tom předvánočním shonu uděláte na Ženu-in čas a napíšete alespoň pár řádků o tom...

Co pro vás znamená vánoční cukroví.

  • Dokážete si bez něj představit Vánoce?
  • Proč ho pečete?
  • Už máte hotovo? Kolik děláte druhů? Máte nějaký recept, který se v rodině dědí a na který jste obzvlášť pyšná?
  • Nebo se na pečení teprve chystáte?
  • Ráda experimentujete a sbíráte nové recepty, nebo se držíte tradice?
  • Jaký druh cukroví u vás nesmí rozhodně chybět?
  • Co děláte s přebytky po vánocích?
  • Pošlete nám fotku svého cukroví? Nebo dokonce recept vašeho nejoblíbenějšího?

Na vaše příspěvky a fotky se moc těším na adrese:

redakce@zena-in.cz

Na co se můžete těšit vy?

Připravila jsem si pro vás moc zajímavou kuchařku s jednoduchými recepty z celého světa, hlavně z Itálie. Takže pokud máte rády středomořskou kuchyni, můžete se o ni utkat v dnešném cukrovíčkovém klání. Bude se losovat, takže šanci na výhru má opět každá.

k

 

Reklama