Vaření

Treska s kuskusem

treska s kuskusem

Suroviny

3 filety z tresky nebo jiné ryby
250 g kuskusu
svazek řapíkatého celeru
1 zelené jablko
1 cibule
sůl a pepř
můžeme přidat tvrdý sýr na posypání
slunečnicový olej

Postup

Filety nakrájíme na kostičky. Cibuli nadrobno a osmahneme ji na troše oleje. Přidáme na kousky nakrájený celer a „honíme“ po pánvi asi pět minut. Přidáme tresku. Osolíme a opepříme a mícháme dalších pět minut. Přidáme jablko nakrájené na kostičky. Promícháme.
Nasypeme suchý kuskus, znova promícháme a nalijeme asi 300 ml vody. Zakryjeme pokličkou a ztlumíme teplotu. Necháme jen velice lehce hřát, občas promícháme. Kuskus bude hotový asi za 10 minut.
Ihned podáváme, můžeme posypané nastrouhaným sýrem.

Dobrou chuť přeje elly.

   
31.12.2009 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [4] hubajda [*]

    tak to me neoslovilo

    superkarma: 0 14.11.2012, 01:18:10
  2. avatar
    [3] arminka [*]

    Sml16 kuskus zrovna nemusím ...

    superkarma: 0 22.09.2012, 23:45:53
  3. avatar
    [2] spiderlorka [*]

    Barevně nic moc dojem, ale kuskus máme rádi, tak to určitě vyzkoušímeSml22Sml22Sml22

    superkarma: 0 31.12.2009, 18:17:38
  4. [1] ILONESA [*]

    Kuskus mám ráda, ale doma připravený to není ono. Chybí tomu moře, cikády a teplíčko.

    superkarma: 0 31.12.2009, 11:10:10

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme