Čekáte návštěvu a nechce se vám vyrábět pořád ty stejné chlebíčky se salátem? Nechte se inspirovat netradičními, zato velmi jednoduchými recepty.

tunakNA 6 KRAJÍCŮ

Příprava: 10 minut

  • 160 g tuňáka v oleji, slitého
  • kůra z 1 dobře omytého citronu
  • 6 plátků veky
  • 3 lžíce extra panenského oleje + trocha na zakápnutí topinek
  • ½ malé cibule, nejlépe červené
  • 1 lžička kaparů
  • 1 stroužek česneku
  • sůl a pepř

ROZMIXUJTE RYBU
Tuňáka dohladka rozmixujte spolu s citronovou kůrou (rybu také můžete jen hrubě pomačkat). Přilijte olej, vmíchejte jemně nasekanou cibulku a kapary. Okořeňte pepřem, nejlépe čerstvě mletým. Ještě teplé topinky potřete česnekem, zakápněte olivovým olejem a navršte na ně pomazánku.

 

OCHUTNEJTE TAKÉ
Slané laskominySlané laskominy Rajčata plněná sýrem cottage, olivami a parmazánemRajčata plněná sýrem cottage, olivami a parmazánem Toust se žampionem a špenátemToust se žampionem a špenátem
Reklama