Novinky

To, co mi schází, je trpělivost

Čtenářka Jitka Švecová sice ráda griluje, ale nám trpělivost nechat pochutiny na grilu dlouho. Děkuji Vám jitko za Váš příspěvek. A pamatujte: trpělivost skvělé steaky přináší… A s těma marinádami Vás chválím. tak to má být!

Dobrý den,
dnešní téma grilování.

Na grilování nemám dost trpělivosti
Co k tomu dodat, asi bych to vystihla tak, že spíše ráda jím, než dělám pána grilu. Nemám dost trpělivosti na to, až se všechno prodělá tak, jak má, aspoň mě se to zdá, že když griluji, trvá ta příprava nějak dlouho.

Většinou se všichni nacpeme chlebem s hořčicí a pak už není ani takový hlad.

Onehdy jsem dělala třeba cukety, papriky, cibuli, a taky jsem to měla jakýsi tvrdý. Přitom cuketa má trvat jen chvilinku. A to jsem ji nakrájela na tenounký plátečky.

Pokud něco nakládáme, tak vždy do doma připravené marinády. Nikdy jsme nekoupili už naložené maso, nebo polotovary. To nikdy nevíte, jak starý to maso je a tak.

Jo a když jsem rozbalovala brambory v alobalu ještě jsem si popálila prst od horké páry, tak pozor na to!

Hezký den
Jitka Švecová 
Text nebyl redakčně upraven


Dnes pomalu končí téma: Grilujete ráda?

Za příspěvek, který mne nejvíce oslovil, jednu z vás dnes v 16 hodin odměním. Mám tu dvě velmi zajímavé kuchařky Zdeňka Pohlreicha. Bravo šéfe i s vybranými recepty na přiloženém DVD a Prostřeno bez servítků, 100 pokrmů současné kuchyně. A přiznám se, že osobně se mi obě kuchařky velmi líbí…

   
12.07.2012 - Čtenářské příspěvky - autor: Radek Kříž

Komentáře:

  1. avatar
    [13] black.bird.third [*]

    Také nekupujeme naložené maso. Když vidím ty červnené kotlety, či co to je, jímá mě hrůza, co se za tou červenou barvou asi tak schovává.

    superkarma: 0 15.07.2012, 22:28:30
  2. avatar
    [12] tajnostii [*]

    Většinou griluje manželSml22

    superkarma: 0 12.07.2012, 20:42:54
  3. [11] Saritka [*]

    My málo grilujem.Sml30

    superkarma: 0 12.07.2012, 18:52:11
  4. [10] magic11 [*]

    ladouch — #9 Sml22Sml22 tak tak, nevěřit

    superkarma: 0 12.07.2012, 18:43:30
  5. avatar
    [9] ladouch [*]

    Předem marinované maso koupené, se mě zdá být vždy podezřelé, a tak ho nekupuju, třeba se za marinádou skrývá masíčko, které má už  své lepší časy za sebou.Sml22Sml22

    1. na komentář reaguje magic11 — #10
    superkarma: 0 12.07.2012, 18:10:37
  6. avatar
    [8] daska59 [*]

    Taky bych nekoupila předem naložené maso. Nevěřím tomu, co všechno chtěli skrýt marinádou Sml15

    superkarma: 0 12.07.2012, 17:45:59
  7. avatar
    [7] LudPa [*]

    my se ségrou kecáme a chlopci grilují, občas je trochu popoženem, když je dlouhá chvíle, zaženeme žízeň a pak se už papá

    superkarma: 0 12.07.2012, 17:03:13
  8. avatar
    [6] Jindriska8 [*]

    Brambory jsou vynikající s porkem a v alobaluSml22

    superkarma: 0 12.07.2012, 16:04:17
  9. avatar
    [5] SNÍŽEK [*]

    griluje manžel a já konzumuju Sml30

    superkarma: 0 12.07.2012, 15:42:47
  10. avatar
    [4] Eliana [*]

    Cuketa  a lilek se potírají olejem, nejlépe olejem s česnekem či bylinkami, pak to změkne v cuku letu

    superkarma: 0 12.07.2012, 15:22:28
  11. avatar
    [3] hubajda [*]

    brambory jsem delala to je dobrutka a nebo paprika

    superkarma: 0 12.07.2012, 15:22:01
  12. avatar
    [2] Hanula [*]

    Sml16také ji nemám ....

    superkarma: 0 12.07.2012, 15:22:00
  13. avatar
    [1] Jana Michalovičová [*]

    to musí být Sml30

    superkarma: 0 12.07.2012, 15:17:13

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme