Bulvár

To bude silný kafe! Zítra o kuchařských botách

Těšte se na zítřejší vydání našeho magazínu, milé čtenářky! Tématem totiž nebude nic menšího než kuchařské průšvihy. Pochlubte se svým vlastním neúspěchem, pobavte ostatní čtenářky! Nebojte se, taková věc se stane každé...

Vaření může být vášní a poskytovat člověku nepřeberné množství dobrých pocitů, ale když se nedaří, je to pěkně k vzteku! Zítra si budeme povídat, milé dámy, právě o té odvrácené kuchařské tváři...

Téma dne 8. září 2011: Kuchařské průšvihy

I mistr tesař se někdy utne. Tedy, jste-li geniální kuchařky, milé čtenářky, jistě máte zkušenost i s nějakým nepovedeným pokrmem. A je-li pro vás kuchyně spíše mučírnou, myslím, že k historce na dnešní téma nebudete muset příliš dlouhou brouzdat po stezkách paměti.

  • Jaký byl váš největší kulinářský průšvih?

Své příspěvky zasílejte na e-mailovou adresu redakce (viz níže). Chcete-li mít šanci k uveřejnění a získání dárku, zasílejte své příspěvky do 8. 9. 2011 15.00 hodin. Pozor! Uveřejním pouze příspěvky, které budou dlouhé alespoň jako tento odstavec textu. A ještě ten dárek... tentokrát jím budou dvě knížky: BioAbecedář Hanky Zemanové (vydalo nakladatelství Smart Press) a Kniha o kávě od Petry Veselé (taktéž Smart Press).

bio kava

   
07.09.2011 - Blog redakce - autor: Jakub D. Kočí

Komentáře:

  1. avatar
    [5] kobližka [*]

    Jako mladá novomanželka (kdysi),jsem nepolíbená kuchařským uměním,uvařila svoje první rizoto.Manžel mě asi velmi miloval a chtěl tu hrůzu sníst,jenže to nešlo ani vyklopit z hrnce,dokonce to bylo tak silně připálené,že to letělo i s hrncem rovnou ke slepicím.A ty potvory to přežily....Sml30

    superkarma: 0 07.09.2011, 19:40:12
  2. avatar
    [4] HANÝŠKA [*]

    Sml30 Strýc mého manžela vařil polévku a přitom koukal na fotbal,místo soli přidal cukr.

    superkarma: 0 07.09.2011, 15:36:31
  3. avatar
    [3] peetrax [*]

    Tak to se těším! Když jsem byla ve třetí třídě, tak jsme s o dva roky mladším bráchou kuchtili tajně pro babičku dort - samozřejmě, že byl nepoživatelný, už jen kvůli těm kusům skořápek, co z toho vyčnívaly. Měla jsem vysoké sebevědomí a troufla jsem si na tvoření bez receptu... Sml54

    superkarma: 0 07.09.2011, 13:49:26
  4. avatar
    [2] ToraToraTora [*]

    To bude veselé téma Sml67

    superkarma: 0 07.09.2011, 13:37:12
  5. avatar
    [1] selinka [*]

    Vzpomínám, jak ve svých kuchařských začátcích švagrová dochucovala guláš ... trošku se přehmátla a místo papriky tam dala skořici .. ne, jíst se to fakt nedalo Sml30

    superkarma: 0 07.09.2011, 13:07:40

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme