Jak naše testování dopadlo? Přečtěte si naše redakční recenze:

Žaneta Podlahová

Musím říct, že mi nejvíce chutná rozpečený sýr. Obecně sýrům moc neholduji, ale pokud si mohu vybrat, tak právě v této rozpečené variantě. Proto jsem se nemohla dočkat na naši akci, až sýry ochutnám. Nejvíce mi chutnal Président Na gril farmářské bylinky. Velmi jemná krémová chuť s bylinnou směsí z česneku, libečku, celerové a petrželové nati s pažitkou. Tomu říkám dokonalá souhra. Druhý favorit byl Président Na gril medvědí česnek. Ten mé chuťové buňky také rozhodně nezklamal. Byl pro mě méně chuťově výrazný než směs farmářských bylinek, ale opět to byla skvělá vyvážená chuť sýru a bylinek. Sýry se skvěle doplňují s opečenou bagetkou a letním salátkem. Značka ideální letní večeře ve společnosti skvělých lidí!

Klára Křížová

Grilované sýry, to je moje slabost, mám je velmi ráda! Proto mi udělalo radost, že můžeme testovat všechny varianty camembertů Président Na gril. Chutnal mi zejména Président Na gril medvědí česnek a Président Na gril pikantní koření. Kombinace chutí všech druhů je velmi dobrá, myslím, že si najde každý tu svou chuť, která mu vyhovuje. Camemberty jsme grilovali i doma a všechny čtyři varianty slavily úspěch – dětem chutnala příchuť farmářských bylinek, manželovi Président Na gril pikantní koření. Pokud se chystáte s přáteli grilovat, rozhodně je vyzkoušejte – jen vám pak možná zbyde připravené maso... Příprava je jednoduchá, pokud dodržíte snadný návod, vaše chuťové buňky zažijí koncert chutí.

Hanka Růžičková

Protože miluji česnek, tak jsem zvolila jako pro testování první President Na gril medvědí česnek. Musím uznat, že celá příprava a výsledek je fantasticky jednoduchá a rychlá. Co je ale hodně důležité při přípravě, tak dodržení množství oleje na smíchání bylinek. Opravdu stačí max 2-3 lžíce slunečnicového oleje. Protože, když dáte více, tak se bylinky špatně uchycuji na sýru. Pak stačí zabalit do alobalu, podle návodu grilovat 5 min z každé strany. A výsledek? Super!  Krásně jsem po rozbalení grilovaný sýr vyklopila na talíř a čekala mě báječná sýrovo-česnekobylinková mňamka. K tomu lehce ogrilovaná bagetka, dobré suché bílé vínko, milí lidé kolem … prostě krása. Nejvíce mi chutnal Na gril medvědí česnek a pak, protože mám ráda ostřejší výrazná jídla, jsem si pochutnala na sýru Président Na gril pikantní koření. Zbylé dvě varianty jsou také dobré, mají jemnější chuť.

Klára Wimmerová

Minulý týden se u nás v redakci na našem příjemně chladném „dvorku“ uskutečnila hezká akce – Grilování se sýrem Président Na gril. Moc ráda jsem se zúčastnila a vzala jsem s sebou i svého dvouletého syna. Horkému letnímu odpoledni a setkání s milými lidmi vévodil samozřejmě „pan Président“. Nejdříve jsme se seznámili se všemi čtyřmi příchutěmi Présidenta Na gril. Mohli jsme ochutnat všechny, což se vám běžně nepoštěstí.

Všichni jsme si zároveň mohli vyzkoušet i samotnou přípravu camemberta na gril, která je velmi jednoduchá. Stačí vám k tomu miska, vidlička, olej a pak už jen balení 2 ks sýra, u kterého najdete pytlík s kořením dle vašeho výběru. Až sýr řádně připravíte v olejové koupeli s bylinkami nebo kořením, zabalíte ho pečlivě do alobalu a pak už šup s ním na gril. Omamná vůně se linula z grilu a nám už se sbíhaly sliny. Já jsem nejdříve ochutnala Président Na gril farmářské bylinky, a ten u mne nakonec i zvítězil, protože vyvážená chuť koření nejvíce lahodila mým chuťovým pohárkům. Ale moc mi chutnaly i další varianty z nabízených: Provensálské bylinky připomenou letní přímořskou atmosféru, pikantní koření je pro ty, kdo dávají přednosti ostřejším pokrmům a medvědí česnek zase je ideální variantou pro milovníky této velmi oblíbené byliny.

Président na gril mě nezklamal, ostatně značku Président velmi dobře znám a její výrobky jsou mé oblíbené díky vysoké kvalitě a skvělé chuti. Sýr na gril doporučuji všem, kteří si léto bez spojení lahodného camembertu a grilu nedokážou představit.

Lukáš Kučera


Měl jsem možnost ochutnat všechny camemberty Président Na gril, ale nejvíc mi chutnala varianta s farmářskými bylinkami a s medvědím česnekem, který používáme i doma. Bylinkový i česnekový z grilu chutnaly opravdu báječně, koření bylo tak akorát a skvěle se k camembertu hodí. Další varianty vypadaly a chutnaly taky moc dobře, zvlášť provensálské bylinky se sušenými rajčaty. Přípravu camembertu zvládne na grilu opravdu každý, stačí jednoduchý gril a kus alobalu. Sýry doplněné o lehký salát a bagetku jsou fajn varianta letní večeře.

Michaela Malečková

Vyzkoušela jsem všechny varianty camembertů Président Na gril – pikantní, farmářské bylinky, provensálské koření i medvědí česnek. Všechny mají lahodnou chuť a úžasnou konzistenci, navíc je Président Na gril velmi lehký. Již jsem stihla pozvat na grilování kamarády a rodinu a měla jsem s těmito sýry velký úspěch a všem moc chutnalo a každý se ptal, co to je za sýr.

Mohu ho všem milovníkům sýrů na gril doporučit, při jeho koupi nesáhnou vedle.

Vyzkoušejte grilování sýrů stejně jako my v redakci. Ideálním tipem jsou chutné camemberty, určené právě pro tepelnou úpravu. Představte si, jak krásně změknou, jejich krémová chuť dostane teplem ještě výraznější chuť a díky kořenícím směsím se stane z ugrilovaného camembertu kulinářská lahůdka.

Jaké camemberty jsme testovaly?  Vyberte si podle své chuti:

Président Na gril farmářské bylinky

Bylinkový camembert s tenkou vrstvou bílé ušlechtilé plísně na povrchu se vyznačuje jemnou krémovou chutí. Přiložené grilovací koření obsahuje voňavou zelenou směs složenou z česneku a bylinek – libečku, saturejky, celerové a petrželová nati a pažitky. V balení jsou 2 ks camembertu (2x 90 g) a sáček s grilovacím kořením.

Président Na gril provensálské bylinky

Bylinkový camembert s tenkou vrstvou bílé ušlechtilé plísně na povrchu se po urgrilování vyznačuje „letní“, jemnou krémovou chutí. Přiložené grilovací koření obsahuje voňavou, pestrobarevnou směs složenou ze sušených rajčat a bylinek – tymiánu, oregana a bazalky. V balení jsou 2 ks camembertu (2x 90 g) a sáček s grilovacím kořením.

Président Na gril pikantní koření

Tento camembert s tenkou vrstvou bílé ušlechtilé plísně na povrchu se po ugrilování vyznačuje jemnou krémovou chutí s nádechem pikantnosti, kterou mu dodává přídavek zeleného pepře. Lehce pálivou chuť lze ještě umocnit přiloženým sáčkem s grilovacím kořením, které sestává z červené pálivé papriky, česneku, koriandru a kajenského pepře. V balení jsou 2 ks camembertu se zeleným pepřem (2x 90 g) a sáček s grilovacím kořením.

Président Na gril medvědí česnek

Česnekový camembert s tenkou vrstvou bílé ušlechtilé plísně na povrchu se vyznačuje jemnou krémovou chutí. Přiložené grilovací koření obsahuje oblíbený medvědí česnek, který krásně doplňuje červená paprika, cibule, černý pepř, kurkuma a chilli. V balení jsou 2 ks česnekového camembertu (2x 90 g) a sáček s grilovacím kořením.
Budeme rádi, když naše inspirace bude pro vás dobrým tipem pro vaší grilovací párty. Léto právě začíná a my se v redakci těšíme, že tyto sýry vyzkoušíme!

Více informací naleznete zde.

Naše články:

Uložit

Reklama