Tefal Easy Soup dýňový krém

Máte rádi chytré pomocníky do kuchyně? Pak vás Tefal Easy Soup nadchne stejně jako mě. Jak už název napovídá, připravíte v něm velice snadno nejrůznější polévky. Ale nejen ty! Také třeba ovocné přesnídávky nebo koktejly.

Ráda zkouším novinky mezi kuchyňskými spotřebiči. Proto jsem se s chutí pustila do testování novinky od Tefal. Easy soup. Přístroj je trochu větší než rychlovarná konvice. Nezabere tedy moc místa. A k čemu je dobrý? Podle názvu je určený především na snadnou přípravu polévek. Krémových i těch s kousky surovin. Můžete v něm však připravit také kompot, krémový nápoj nebo některé dezerty.

Hned při přípravě první polévky - dýňové, jsem byla nadšená. Má jediná práce byla nakrájet cibuli a dýni. Zbytek za mě udělala chytrá mašinka. Milujeme doma krémové polévky, ale nebaví mě je mixovat. Trvá to dlouho, někdy polévka šplíchá všude kolem. Celou polévku musím většinou nalít do mixéru. Ušpiním tak hrnec a ještě mixér.

S Tefal Easy soup ušpiníte pouze jednu nádobu. V té se totiž celá polévka uvaří, míchá i rozmixuje. Po zvukovém signálu polévku naservírujete a do přístroje nalijete vodu. Funkce samočištění za vás udělá i další práci, umyje vašeho pomocníka. Někdy je potřeba ještě trochu otřít houbičkou a utěrkou. Hotovo.

Já osobně jsem Easy soup nadšená. Mám ráda pomocníky, kteří mi usnadní práci. A to tahle novinka od Tefalu opravdu udělá.

Tefal Easy soup

Suroviny

  • 600 g máslové dýně
  • 200 ml vody
  • čerstvá šalvěj
  • 2 stroužky česneku
  • 1 pomeranč
  • 500 ml kokosového mléka
  • sůl

Postup

Máslovou dýni zbavte ostrým nožem slupky. Nakrájejte na malé kousky. Česnek nasekejte nadrobno.

dýňová polévka

Dýni i česnek dejte do Tefal Easy soup. Přidejte šťávu a dužinu z pomeranče, dva lístky šalvěje, kokosové mléko a ochuťte solí.

dýňová polévka

Zapněte funkci „creamed soup“ - krémová polévka. A od této chvíle se o nic nemusíte starat. Jen po dvaceti minutách servírovat horkou krémovou polévku.

Tefal Easy soup

Čím můžete hotovou dýňovou polévku ještě vylepšit?

  • Na pánvičku nalijte trochu olivového oleje. Rozpalte pánvičku a vhoďte na ni pár lístků šalvěje. Opečte je dokřupava. Křupavými lístky potom ozdobte polévku. Jsou výborné!
  • Polévku posypejte čerstvě rozemletou špetkou chilli.
  • Výborně nám k polévce chutnal dokřupava opečený pita chléb ochucený rozmarýnem a tymiánem.

Dobrou chuť přeje Elly.

Vyzkoušejte i další polévky:

Reklama