Bulvár

Téma na zítra: Hmyzí menu – dáte si taky?

Mám pro vás opravdu bonbónek a to doslova. Téma pro vaše zítřejší příspěvky zní:

Co nejodvážnějšího jste kdy ochutnali a do čeho byste šli?

V tematickém článku o hmyzu se můžete ráno dozvědět, jakou velikou chybu děláme, když je pro nás myšlenka hmyzího menu nepřijatelná.

Jak moc jsou zdraví třeba takový cvrčci, nebo mravenci, jak je pro nás stravitelný mravenec a podobně.

A to není všechno.

Mě znalosti a doporučení lékařů i odborníků přesvědčili. Zítra s tím začnu.

A Radek Kříž, jako správný šéf a odvážný i rozumný člověk se mnou zítra u hmyzího menu usedne.

Máme na lístku cvrčky a sarančata.

s

Jsem zvědavá, jak chutnají. Všechno se dozvíte, všechno zdokumentujeme.

A vy pište už od této chvíle na redakce@zena-in.cz, co jste kdy ochutnali a jestli byste do toho šli s námi. Zítra jsem zvědavá, jestli vás článek přesvědčí a jestli to zkusíte.

Těším se na vaše názory a příběhy, hezký den!

   
09.09.2010 - Blog redakce - autor: Michaela Kudláčková

Komentáře:

  1. avatar
    [7] Japina [*]

    Tak ať zítra krovky a nožičky neškrábou v krku.

    superkarma: 0 09.09.2010, 21:39:19
  2. avatar
    [6] mio [*]

    SENSITIVESKIN — #5 omylem jsem před pár lety ochutnala psí granule v rizotu (matka vařila bez brýlí) a musím říct, že nic moc..

    superkarma: 0 09.09.2010, 17:26:37
  3. avatar
    [5] SENSITIVESKIN [*]

    vzhledem k tomu, že nevíme, co jíme v hospodách, je tohle brnkačka...můj kámoš vozil do Německa do hospody konzervy pro psy, ve kterých bylo super maso a majitel z toho dělal pro lidi gulášek a jak si šmakovali. Akorát možná, že jim za pár let zhoustla srst Sml30

    1. na komentář reaguje mio — #6
    superkarma: 0 09.09.2010, 15:42:30
  4. avatar
    [4] catcat [*]

    Já se přiznám, zdá se mi to lákavé, ale nemám odvahu. Ta moje odvaha končí u žabích stehýnek (mořské potvory mám ráda, ty mi nevadí). Potřebovala bych, aby mi to někdo pěkně upravené podstrčil k ochutnání a třeba se mi výrazně sníží náklady na vaření v domácnostiSml30

    superkarma: 0 09.09.2010, 15:00:41
  5. avatar
    [3] mio [*]

    Statisticky vzato, každý člověk sní za život určité množství hmyzu - teď to nevím přesně na kusy ani na kilogramy - je to myšleno samozřejmě omylem či mimoděk (ve spánku, nečučení do talíře s jídlem, vtipní kamarádi, atd..) - ale vědomě bych do toho NIKDY nešla. Nepřipouštím si teď ovšem extrémní situace, kdy by NIC jiného k snědku nebylo..

    superkarma: 0 09.09.2010, 14:57:35
  6. avatar
    [2] richada [*]

    Až budete křoupat,nebudou se cukat?Co na to ochránci přírody?Sml52Sml52

    superkarma: 0 09.09.2010, 14:51:48
  7. avatar
    [1] Odemětobě [*]

    věřím tomu,že jednoho dne to bude běžné jídlo,lidí je jak kobylek a místo obylí pěstujeme fotovoltaické články.Sama mám k téhle havěti odpor,stejně jako k chobotnicím,krevetám a ostatnímu z moře kromě ryb. Ale vám v redakci přeji dobrou chuť.

    superkarma: 0 09.09.2010, 14:07:17

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme