Vaření

Telecí játra marinovaná v klasickém balzamikovém krému Kalamáta Papadimitrou

Sezona grilování je tu! Vyzkoušejte netradiční chuť telecích jater ve spojení s klasickým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou. Uvidíte, že si ji zamilujete.

Ingredience:

  •  Kalamáta Papadimitriou500 g telecích jater
  • 1500 g brambor
  • 1 mrkev
  • půlka celeru 
  • 300 g zakysané smetany
  • 100 g majonézy
  • 1 větvička tymiánu a rozmarýnu
  • 5 lžíc klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
  • 1 stroužek česneku
  • 20 g másla
  • olivový olej
  • sůl

Kalamáta Papadimitriou

Postup:

1.       Telecí játra nakrájíme na tenké plátky široké asi 1cm a dáme je marinovat na 20 minut do balzamikového krému.

2.       Takto připravené plátky jater zprudka opečeme z obou stran. Před podáváním nezapomeneme osolit.

3.       Vařené brambory a uvařenou kořenovou zeleninu nakrájenou na malé kostky opečeme na olivovém oleji, ke konci pečení přidáme najemno nakrájené bylinky a lžíci másla. Ze zakysané smetany, majonézy a rozdrceného stroužku česneku připravíme dresink.

Více informací na www.papadim.com/cs

   
11.08.2015 - Sezona - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [6] manislava [*]

    tak to musí být dobrotaSml67

    superkarma: 0 11.08.2015, 13:14:54
  2. [5] alenabl [*]

    tak to bych mohla udělatSml67

    superkarma: 0 11.08.2015, 11:20:37
  3. avatar
    [4] RenataMor [*]

    Sml15

    superkarma: 0 11.08.2015, 11:15:55
  4. avatar
    [3] 135evik [*]

    Sml67Sml22Sml22

    superkarma: 0 11.08.2015, 10:51:51
  5. [2] bobani [*]

    mňam

    superkarma: 0 11.08.2015, 10:30:08
  6. avatar
    [1] reditelka [*]

    Sml67

    superkarma: 0 11.08.2015, 09:20:46

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme