Novinky

Stylová restaurace v srdci Prahy

Restaurant KOBE otevřel novou pobočku na Ovocném trhu přímo v srdci Prahy. A čím je tento restaurant tak výjimečný? Zejména proto, že se hlásí svým konceptem k odkazu toho nejkvalitnějšího a odborníky nejvíce ceněného masa na světě, které pochází z japonského plemene Wagyu a nazývá se Kobe.

Díky decentně laděnému interiéru, který vám a vašim přátelům či obchodním partnerům navodí příjemnou a nerušenou atmosféru pro pracovní oběd či významnou událost, si budete moci v klidu vychutnat jedinečný kulinářský zážitek v podání profesionálního kuchařského týmu restaurantu KOBE. O to, abyste se cítili pohodlně se zároveň postará i odborný personál a příjemná hudební kulisa. Můžete tak v klidu zapomenout na shon všedního dne a dopřát alespoň krátkou potěchu zejména Vašim chuťovým smyslům, které budou hýčkány tím nejlepším co nabízí japonská a jihoamerická kuchyně.

kobe

Na co se těšit?

Specialitou restaurantu KOBE je úprava světově nejkvalitnějšího a odborníky nejvýše ceněného masa Kobe. To pochází z japonského plemene Wagyu, jehož chov je znám již přes 100 let a vyznačuje se nesmírným komfortem, který je poskytovaný chovaným zvířatům. Maso se vyznačuje charakteristickým nitkovitým mramorováním prostupujícím celou tkání masa. To je způsobeno vysokým podílem tuku a již na první pohled jej odlišuje od jiných typů mas.

kobe

Kobe maso je tím nejideálnějším masem na přípravu jakéhokoliv masového pokrmu, ale nejvíce se hodí pro přípravu steaků, právě tak, jak je připravují v restaurantu KOBE. Pokud však nejste milovníci steaků, můžete si zde dopřát i jiné masové speciality či hamburgery.

Druhou tváří restaurantu KOBE je asijská kuchyně a všechny speciality, které k ní patří. Je to zejména pak celosvětově oblíbené, kaloricky nenáročné, sushi. Pro jeho přípravu se zde používají výhradně čerstvé suroviny a je připravováno až v okamžiku zákazníkovy objednávky tak, aby svou čerstvostí a barevnou kombinací potěšilo nejenom Vaše chuťové buňky, ale i zrak.

kobe

Odborník v kuchyni

Práce s takto drahocennými surovinami vyžaduje um, zkušenosti a notnou dávku profesionality. Vždyť kilogram masa Kobe se na trzích pohybuje v tisícových částkách a každý nesprávný krok může vést k nenávratnému poškození takovéhoto drahocenného masa. Proto se v restaurantu KOBE setkáte s profesionálním týmem kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jaroslava Křenka.

kobe

Jaroslav Křenek je nad míru povolaným a světem protřelým odborníkem. Své profesi se věnuje přes dvacet let a v restaurantu KOBE pracuje již čtvrtým rokem. Své předchozí zkušenosti získával ve Francii a vařil v různých francouzských restauracích. Jeho oblíbenou činností v rámci kuchyně je příprava steaků a rybích specialit.

kobe

Více informací naleznete na www.koberestaurant.cz, případně na www.facebook.com/KobePrague.

   
24.10.2013 - Redakční novinky - autor: Lucie Paličková

Komentáře:

  1. [15] Lukaško [*]

    Praha je fajn ale v nejlépe se se zatím najedla při návštěvě Brna.

    superkarma: 0 25.01.2015, 14:57:57
  2. [14] slávenka [*]

    Sml20 ale ty ceny.Sml15

    superkarma: 0 04.03.2014, 14:18:18
  3. avatar
    [13] buldok [*]

    Vypadá to dobře.

    superkarma: 0 04.03.2014, 08:54:16
  4. [12] radjah [*]

    to bych zkusila, ale kdo mne pozve?

    superkarma: 0 03.03.2014, 18:46:04
  5. avatar
    [11] simpina [*]

    Stylové,ale stylová bude asi i cena jídla Sml52

    superkarma: 0 03.03.2014, 12:12:15
  6. avatar
    [10] vopis [*]

    Tak tady by mi asi nestačila výplata Sml23

    superkarma: 0 15.02.2014, 09:05:02
  7. [9] Foggy [*]

    Nedávno jsme také s manželkou zavítali na Vyšehradu do pěkné restaurace - Kandelábr

    Myslím, že cenově budete na polovině a prostředí je také pěkné. :)

    superkarma: 0 19.12.2013, 20:27:48
  8. [8] makakela [*]

    Vypadá to dost dobře a asi to musí být pálka

    superkarma: 0 09.12.2013, 20:36:26
  9. avatar
    [7] SoniO [*]

    Dala bych si Sml59

    superkarma: 1 26.11.2013, 10:15:07
  10. [6] dominikakolarova [*]

    Sml59

    superkarma: 0 22.11.2013, 18:32:16
  11. [5] helešicová [*]

    TO MUSÍ BÝT PĚKNĚ MASTNÉ.

    superkarma: 0 19.11.2013, 20:10:00
  12. [4] ova9 [*]

    .................jeste tak, kdyby mne  nekdo pozval

    superkarma: 0 19.11.2013, 16:17:23
  13. [3] Zuza70 [*]

    malá ukázka

    SPECIALITY Z NAŠEHO GRILU

    Hovězí svíčková ve dvou kusech, výběr chovu dle šéfkuchaře, 200 g

    490 Kč

    Hovězí svíčková, výběr chovu dle šéfkuchaře, 200 g

    540 Kč

    Hovezí svíčková Kobe, chov Wagyu 200 g

    1490 Kč

    Beef teriyaki, hovězí svíčková s teriyaki omáčkou, 200 g

    470 Kč

    Rump steak z hovězího zadního, Aberdeen Angus - Jižní Amerika

    470 Kč

    Steak z nízkého roštěnce, Jižní Amerika, 200g

    470 Kč

    Steak z vysokého roštěnce, Jižní Amerika, 200g

    470 Kč

    Steak z nízkého roštěnce Kobe, chov Wagyu, 300 g

    1390 Kč

    Telecí svíčková ve dvou kusech s pečeným Foie Gras, 180 g

    590 Kč

    Velký masový špíz se zeleninou

    hovězí svíčková 50g, hovězí z nízkého roštěnce 70g, kuřecí

    prsa 70g, chorizo klobáska 70g, slanina, cibule, paprika, kukuřice

    590 Kč

    Mix grill pro dvě osoby

    hovězí svíčková 200g, kuřecí prsa 200g, vepřová žebra 300g, chorizo klobáska 150g, kukuřice, 2x mini porce omáček

    1390 Kč

    Kobe mix grill pro jednu osobu

    hovězí svíčková ve dvou kusech Kobe chov Wagyu 100 g, nízký

    roštěnec Kobe 100 g, 1x mini hamburger Kobe, 1x kukuřice, 2x mini porce

    omáček

    1490 Kč

    Kobe mix grill pro dvě osoby

    hovězí svíčková Kobe chov Wagyu 100g, nízký roštěnec Aberdeen

    Angus – Jižní Amerika 250g, hovězí svíčková výběr dle šéfkuchaře 200g,

    2x mini hamburger Kobe, 2x kukuřice,2x mini porce omáček

    2100 Kč

    superkarma: 0 17.11.2013, 18:14:41
  14. avatar
    [2] dasena [*]

    tak tam musí být drahoSml22

    superkarma: 0 30.10.2013, 08:57:04
  15. avatar
    [1] hubajda [*]

    pekna restaurace urcite bych zasla

    superkarma: 0 24.10.2013, 21:59:01

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?
Anketa pro maminky

Náš tip

Doporučujeme