Bulvár

Steak jako peřinka doporučuje čtenářka lalica

Čtenářka lalica má s restauracemi spíš špatné zkušenosti. Ale by zase něházela všechny do jednoho pytle, našla si i jednu, kterou by vám určitě doporučila. Hovězí steak jako peřinka. Jak se restaurace jmenuje se dočtete v jejím příspěvku, za který děkujme.

Milá redakce, srdečně zdravím. Najít dnes opravdu dobrou restauraci je skoro umění. Poslední zážitek stál za to. V selském talíři zcela chyběly klobásky. Obsluhující číšnice nám řekla, že prý žádné v kuchyni nenašli! Hned jsem si představoval, kde asi všude hledali- pod stolem, ve skříni pod parapetem? Údajně nám dala větší porci masa jako kompenzaci!

V další restauraci byly zvěřinové hody. Každý z nás si dal něco jiného- divočáka, srnčí a jelení maso. Když jídlo číšník přinesl, bylo maso ve všech talířích identické.

Varieté

varieté

Ale abych nebyla jen kritická. Moc jsme si pochutnali na steaku z pravé svíčkové v restauraci Varieté. Byl jako peřinka- medium, jak máme rádi, pohádka chutí s doporučením si jej dát s fazolkami jsme určitě neprohloupili. Útulné  a příjemné prostředí jako bonus.

lalica

Mohla jste klidně upřesnit místo, kde se restaurace Varité nachází, také bychom rádi ochutnali. Při pohledu na steak se mi sbíhají sliny. Jen je mi divné, že si k němu dáváte bílé, ale proti gustu...

Také máte nějakou dobrou restauraci, kterou byste doporučily, milé ženy-in? Kde jste si pochutnaly a byly spokojené? A kde to nestálo za nic? Klidně restaurace jmenujte, ať jsme v obraze a buď do nich zajdeme, nebo se jim obloukem vyhneme.

Pište své tipy, příhody a zkušenosti s restauracemi českými i zahraničními na adresu: redakce@zena-in.cz

 

   
25.07.2011 - Blog redakce - autor: Dana Haklová

Komentáře:

  1. avatar
    [19] kareta [*]

    zeleninu mám ráda studenou a ne ohřátou v omáčce..taky nemám ráda ty ozdobné přílohy, salát podávám zvlášť a s dresingem.

    superkarma: 0 25.07.2011, 16:18:50
  2. [18] Anai [*]

    Já jsem zas schopná pít i k rybě (zvláště tuňáku či lososovi) červené... Proti gustu žádný dišputát Sml80Sml16

    superkarma: 0 25.07.2011, 15:54:45
  3. avatar
    [17] Lukáš Čejka [*]

    catcat — #16 nekde proste umi Sml54

    superkarma: 0 25.07.2011, 15:27:16
  4. avatar
    [16] catcat [*]

    tuhle jsem prožila asi vrcholSml28. Dala jsem si svíčkovou, knedle byly koupené asi tak loni, maso přední hovězí, kolem obloha jak zahrádka a na dovršení všedho šlehačka ze speje... vanilkového...

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #17
    superkarma: 0 25.07.2011, 13:49:45
  5. avatar
    [15] lalica [*]

    I my navštívili středověkou krčmu v Praze. Dostala jsem tento zážitkový certifikát od dětí. Jídla neměla chybu, například jáhlová kaše s jablky , kterou jsme jedli dřevěnou lžící...

    superkarma: 0 25.07.2011, 13:48:39
  6. [14] Rikina [*]

    Samozřejmě jsou jídla, kde je to na místě. Tuňák se zeleninou by bez té oblohy byl poněkud nudný. Sml57 Ale mělo by to mít nějaké přiměřené hranice...

    superkarma: 0 25.07.2011, 13:08:48
  7. [13] Rikina [*]

    vodfon — #10 to mě stačí ten holej základ. Kupříkladu kančí guláš má obsahovat maso, omáčku a počet knedlíků dle osobního vkusu. Sml57 Snítky máty nebo co to do toho zapichujou, a kukuřici na okrajích talíře, to si můžou odpustit, a kompot k tomu též nepotřebuji, radši Sml77 

    superkarma: 0 25.07.2011, 13:05:33
  8. avatar
    [12] Lukáš Čejka [*]

    vodfon — #8 tak to me mrzi a preju aby v restauracich meli i jidla ktera budes moc snist bez omezeni Sml16

    superkarma: 1 25.07.2011, 12:59:42
  9. avatar
    [11] Lukáš Čejka [*]

    Rikina — #6 tak treba to zeli nebo mrkev by k tomu sla, ne? Sml54

    superkarma: 0 25.07.2011, 12:57:09
  10. avatar
    [10] vodfon, kolie [*]

    Rikina — #6 Bez přílohy, nebo kompotu se dusímSml23

    1. na komentář reaguje Rikina — #13
    superkarma: 0 25.07.2011, 12:55:19
  11. avatar
    [9] vodfon, kolie [*]

    Rikina — #6 Bez přílohy, nebo kompotu se dusímSml23

    superkarma: 0 25.07.2011, 12:55:13
  12. avatar
    [8] vodfon, kolie [*]

    Dante Alighieri — #2 Lukáš Čejka — #1 Bez oblohy bych se udusilaSml58Já z toho vyjmenovaného můžu na slinivku jenom ten salát a rajče si musím odslupit.Sml16Sml16Sml16

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #12
    superkarma: 0 25.07.2011, 12:53:10
  13. avatar
    [7] catcat [*]

    Rikina — #6 teda, ale tady v tom případě by výslovně seděla strouhaná mrkev a salátkový lístek by to tak podepíral... Červené zelí bych si vzhledem k  barvě meruňek odpustila, ale nílé s koprem bych asi neopustiila...

    superkarma: 0 25.07.2011, 12:52:47
  14. [6] Rikina [*]

    Lukáš Čejka — #3 že jo? Mě ta zelenina taky překvapuje. Občas výslovně upozorňuju, že to nechci. A tuhle jsem si někde objednala meruňkové knedlíky, a upřímně mě překvapilo, že tohle jídlo se vůbec nesnažili takhle barevně dozdobit. Sml67 Sml57 Sml30 

    1. na komentář reaguje catcat — #7
    2. na komentář reaguje vodfon — #9
    3. na komentář reaguje vodfon — #10
    4. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #11
    superkarma: 0 25.07.2011, 12:43:41
  15. avatar
    [5] Barbucháč [*]

    Lukáš Čejka — #3 EU stopu poznáš snadno, z druhé strany listu by byla samolepka s logemSml57

    Oblohu si objednávám na samostatném talířku, nebo misce. Protože jakmile mi přinesou zeleninu utopenou ve šťávě, nebo omáčce, mám po chuti.

    Úžasně to dokumentuje lilicina fotka talíře s vepřovou rolkouSml68

    superkarma: 0 25.07.2011, 12:05:52
  16. avatar
    [4] lalica [*]

    Sml16  Ještě přidávám steak - kuřecí, který jsme si dali , když jsme tam byli na víkendovém pobytu. Steak byl přelitý liškovou omáčkou a hranolky nebyly ty známé mražené jehly, ale klasika z čerstvých brambor. Byla to velká bašta. Další papáníčko byla plněná vepřová rolka , i ta byla moc dobrá. Chválím Mariánky a hotel Sonátu.

    superkarma: 0 25.07.2011, 12:00:11
  17. avatar
    [3] Lukáš Čejka [*]

    Dante Alighieri — #2 tak ja myslel par let dozadu, az mam podezreni, jestli nejde o nejaky predpis EU  Sml54

    nic proti te zelenine, ale kdyz vidim, ze napr. na kraji talire s nejakou omackou je narovana ta zelenina, tak opravdu nevim co si mam myslet

    jinak v posledni dobe se setkavam s jinym "hitem" - rajcata a okurky strida nebo doplnuje strouhane zeli, mrkev Sml80

    1. na komentář reaguje Barbucháč — #5
    2. na komentář reaguje Rikina — #6
    superkarma: 0 25.07.2011, 11:12:50
  18. avatar
    [2] Dante Alighieri [*]

    Lukáš Čejka — #1 V poslední době? Odjakživa!

    Ale mně vadí, pokud to tam není. Sml57

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #3
    2. na komentář reaguje vodfon — #8
    superkarma: 0 25.07.2011, 11:09:01
  19. avatar
    [1] Lukáš Čejka [*]

    steak je super, jen jsem nepochopil , proc v posledni dobe ke vsemu porad davaji ten listovy salat, rajcata, okurky Sml80

    1. na komentář reaguje Dante Alighieri — #2
    2. na komentář reaguje vodfon — #8
    superkarma: 0 25.07.2011, 11:06:57

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme