Vaření

Špekáčky s cibulí

Špekáčky s cibulí

 

Ingredience: špekáčky podle počtu strávníků, cibule (na jednu osobu 1 ks), mletá paprika,

sůl, pepř, křenová tatarská omáčka.

 

Postup: špekáčky nařežeme, cibuli nakrájíme na kolečka. Položíme na

rozložený alobal, posypeme kořením a zabalíme. Grilujeme na roštu. Jako

přílohu podáváme křenovou omáčku a pečivo.

 

Dobrou chuť vám přeje www.kand.cz

   
12.08.2004 - Sezona - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [18] terezalah [*]

    hmm, zkusíme:)

    superkarma: 0 16.06.2013, 22:31:11
  2. [17] jithule [*]

    ivory — #16 muže to být dobrý

    superkarma: 0 24.12.2012, 21:51:17
  3. avatar
    [16] ivory [*]

    tak to bych ani nemusela..špekáčky ne

    1. na komentář reaguje jithule — #17
    superkarma: 0 14.11.2012, 11:51:58
  4. avatar
    [15] hubajda [*]

    tak to nemusim Sml23Sml23

    superkarma: 0 07.11.2012, 22:51:05
  5. avatar
    [14] aninas [*]

    Chtela jsem tady vlozit foto, ale sem nic nejde vkladat

    superkarma: 0 15.08.2004, 06:20:29
  6. avatar
    [13] aninas [*]

    evusche - nejsou to sice utopenci, ale urcite to bude chutnat
    CINSKY RAPL

    - nekolik spekacku - smoukies sausage [cca5]
    - 2-3 tvrdsi rajcata
    - 2 papriky [1 zelena, 1 treba pomerancova]
    - 3 slakdodysle okurky
    - 2 cibule
    NALEV: do kastrulku dame za staleho michani varit a nechame vychladnout:
    - 6 lzic plnotucne horcice
    - 6 lzic kecupu
    - 6 lzic oleje
    - 6 lzic vody
    - 6 lzicek cukru [popripade sacharin]
    - 3 lzice worchestru
    - 3 lzice sojovky

    Do misy nakrajime - burty a okurky na kolecka, papriky na nudlicky, rajcata na kousky, cibuli na 1/4 a pak na nudlicky, vse zalijeme prochladlym nalevem. Ja pridala par kapek Tabasca - ale opatrne, je to hodne palive, jenom prichutit. A da se vychladit. podava se ve sklenene mise, ozdobene petrzelkou a k tomu nejakou tu veku nebo buns.

    superkarma: 0 15.08.2004, 06:15:43
  7. avatar
    [12] Vivian [*]

    No tak takhle buřty teda nemusím Nanejvýš klasicky opečený nad ohněm, napíchnutý na klacku Z receptu výše uvedeného bych asi měla dost těžký trávení... Hlavně je ale škoda, že opravdu dobrý špekáčky je dnes umění sehnat. To je samej tuk, separát, mouka, papírovej obal...

    superkarma: 0 12.08.2004, 21:35:24
  8. avatar
    [11] emma [*]

    Žábina: to abys to nepřehlídla!

    já taky myslela, že to budou nakládaný buřty neboli utopenci!

    superkarma: 0 12.08.2004, 15:39:18
  9. avatar
    [10] Žábina [*]

    a proč je stejný nadpis pod sebou 2x...

    superkarma: 0 12.08.2004, 14:33:25
  10. avatar
    [9] JK [*]

    Já myslím, že se to zase zlepší, asi jde o placenou reklamu, i když

    superkarma: 0 12.08.2004, 13:55:28
  11. avatar
    [7] evusche [*]

    tak jsem se těšila na obdobný recept jako jsou utopenci a ono zatím zas propagace tatarek
    Ale když už jsem tu, poraďte, jak správně naložit utopence, aby byly eňo ňuňo

    superkarma: 0 12.08.2004, 10:35:11
  12. avatar
    [3] skolacka [*]

    jako příloha křenová omáčka

    superkarma: 0 12.08.2004, 08:00:42

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme