Bulvár

SOS - kde udělali soudruzi z NDR chybu :-)


Recept na Havajské cukroví

 

 

  1. Otevři magazín Žena-in na stránce „Vaření“.
  2. Najdi recept Havajské cukroví (zaslala Karolína).
  3. Kup všechny suroviny (to nevadí, že ty zpropadené makadamové oříšky nemůžeš sehnat, že kandovaný ananas je děsně kalorický a že je to všecko je drahé jako prase…).
  4. Uhňácej těsto podle dispozic a dej odpočinout do lednice. Odpočiň si také, budeš to potřebovat.
  5. Vyndej těsto z lednice a zapracuj do něj ananas a oříšky nakrájené na kousky.
  6. Uplácej roztomilé kuličky a dej péci do trouby na stanovený čas.
  7. Otevři troubu, napočítej do deseti, pak seškrábni z plechu ten rozlitý slepenec a zeptej se děvčat na Ženě-in, kde udělali soudruzi z NDR chybu :-))))))

  

S heslem „Za stálého míchání vyléváme do záchodu“ se loučí

 

Kadla


Milá Kadlo,
a zkoušela jste z toho udělat třeba leštěnku na parkety nebo lepidlo?
Recept z Rudolfovy alchymistické kuchyně.
   
18.12.2006 - Společnost - autor: Dana Svobodová

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [72] tomáš [*]

    Podle receptu ze školy jsme kdysi se synem pekli anglický vánoční puding. S LOJEM !! Ostatní ingredience pěkně drahé (sušené ovoce, ořechy) a výsledek - příšerný fujtajbl. Bylo mi to líto vyhodit, tak jsem to rozřezala na malé kostičky, usušila, a po dlouhý čas po částech přidávala do biskupského chlebíčka, který to "snesl".
    Vánoční puding jsem později ochutnala originál (zeť = Angličan), bylo to jiné, a taky nic moc - ale on si bez toho vánoce naprosto nemohl představit.Zblajznul to skoro sám, ostatní osazenstvo (české) to nedokázalo jíst.
    Možná že ten extra Havajský moučník by domorodcům taky chutnal mlasky mlask...jiný kraj, jiná chuť...

    superkarma: 0 19.12.2006, 12:26:34
  2. [71] jitkamarsalkova [*]

    co dodat!!!

    superkarma: 0 19.12.2006, 07:01:27
  3. avatar
    [70] fodorka [*]

    ;-))) to nepotrebuje nic dodat, stava se to kazdemu;-)

    superkarma: 0 19.12.2006, 06:42:47
  4. avatar
    [69] Jupíí [*]

    X-tá: pracky se vždycky dávají po dně .-)))A měly by se nechat aspoň týden dojít.

    superkarma: 0 18.12.2006, 22:31:47
  5. avatar
    [67] vora [*]

    to když se někomu zachce havajské cukroví, tak ať se nediví!!!
    u vanilkáčů by se ti to nestalo - tedy předpokládám

    superkarma: 0 18.12.2006, 19:27:21
  6. avatar
    [66] folkart [*]

    tak to také znám, takhle jsme jednou dělali super marokánky od tchýně, větší blevajs si fakt nedovedete představit

    superkarma: 0 18.12.2006, 19:20:38

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [65] 1Mona [*]

    Majucha: Nemáme náhodou společnou kamarádku?Ta moje je nemlich to samé!Všecko ví, a když neví,tak si vymyslí!

    superkarma: 0 18.12.2006, 18:57:04
  2. avatar
    [64] man-mimo [*]

    Meander: takhle zamilovaně mě ještě žádná neoslovila

    superkarma: 0 18.12.2006, 18:36:19
  3. avatar
    [63] Meander [*]

    Už ani nevím, kde to bylo. Chtěli po mně recept a pokud možno hned. Neznám z hlavy žádné recepty, vařím většinou podle oka, nosu a toho, co mám v lednici. Tak jsem si vymyslela nějakou ukrutnou hnusopatlaninu. To se ví, že mi to sežrali. Jestli podle toho zkusil někdo vařit, pomáhej mu Pánbůh.

    superkarma: 0 18.12.2006, 17:36:57
  4. [62] standa1 [*]

    I to se občas stává ...

    superkarma: 0 18.12.2006, 17:33:37
  5. [60] agent007 [*]

    dobrý.

    superkarma: 0 18.12.2006, 16:04:11
  6. avatar
    [58] Vivian [*]

    Nastrouhat na drobno a používat jako tělový peeling

    superkarma: 0 18.12.2006, 15:38:08
  7. [57] jatunka [*]

    sunshine: já jsem jednou v nějakém záchvatu nadšení z úrody zavařovala cukety ( na kyselo, jako okurky ). Jen jsem zapomněla vypnout troubu a kamsi jsme odjeli. Po návratu neskutečný zápach octa po celém domě, z cuket zbylo asi sva cm smrsklé hmoty v každé sklenici, tak to rovnou komplet všechno letělo ...

    superkarma: 0 18.12.2006, 15:31:38
  8. avatar
    [56] Meander [*]

    man-mimo: Držko drzá!

    superkarma: 0 18.12.2006, 15:21:07
  9. [55] Natálka73 [*]

    taky znám takové pokusy

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:52:19
  10. avatar
    [54] komár [*]

    Ananas mám ráda,ale né v těstě

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:45:49
  11. avatar
    [53] man-mimo [*]

    Meander:

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:39:28
  12. avatar
    [52] xjannickax [*]

    to by mě ani nebralo kandovaný ananas?fuj

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:25:41
  13. avatar
    [51] MEK [*]

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:19:33
  14. avatar
    [50] sunshine [*]

    Jednou jsem podle receptu, který jsem tady našla dělala slaný koláč z cukety a byl výborný, akorát jsem ho nechala v troubě kratší dobu než bylo doporučeno. Ale to je mimo téma vánočního pečení.

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:11:29
  15. avatar
    [49] Kadla [*]

    ami30: No, mě zmátlo, že v diskusi pod tím pár děvčat psalo, že už to taky dělaly a že je to super

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:10:19
  16. avatar
    [48] Kadla [*]

    Helik: No vždyť proto jsem to sem psala, abyste se zasmály

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:09:27
  17. [47] ami30 [*]

    Kadlo, nebude to tím, že země původu tohoto receptu je Amerika ?
    Jiná mouka, tuk .... Ale rozesmálas mě dokonale.

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:07:11
  18. avatar
    [46] Helik [*]

    Kadla: promiň, ale to jsem se nasmála

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:05:00
  19. avatar
    [45] sunshine [*]

    tak to mi zvedlo náladu

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:04:40
  20. [43] Matelka [*]

    Kadla: Když už se s něčím pachtím 2 hodiny, tak chci, aby to bylo k jídlu.
    Tragicky to neberu, už jsem párkrát nakrmila pražské potkany žijící v kanalizaci.

    superkarma: 0 18.12.2006, 14:00:20
  21. avatar
    [42] Kadla [*]

    Matelka: To nesmíš brát tak tragicky

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:50:49
  22. avatar
    [41] ALUDNEV [*]

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:49:52
  23. [40] Matelka [*]

    Aha, tak z receptů na ženě-in radši nic zkoušet nebudu.
    Pekla jsem podle receptů z www.recepty.cz a všechno cukroví je výborný.

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:48:50
  24. avatar
    [39] pajda [*]

    gerda: já dělám ze zlomků litou buchtu - spojím to Herou, nechám vychladnout na plechu a až to ztuhne, přeliji čokoládovou polevou. Většinou zmizí úplně první ze všech.

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:30:52
  25. avatar
    [38] Kadla [*]

    Já jsem z Žena-in dělala ještě citrónové hvězdičky a ty jsou v pořádku (jen jsou ještě trochu tvrdé).

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:25:15
  26. avatar
    [37] Meander [*]

    Hele, kachny, házejte si ty smajlíky na svoje vlastní auditka a nezasírejte to tady.

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:25:08
  27. avatar
    [36] Lendinka [*]

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:23:03
  28. avatar
    [35] dzijana [*]

    taky jsem zkoušela jeden recept z zena-in.Tvar zůstal,ale chuť se odstěhovala do Humpolce.

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:22:53
  29. avatar
    [34] Lendinka [*]

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:22:36
  30. avatar
    [33] Kadla [*]

    novinka: Jestli chceš, tak mám jedinečný recept na rohlíčky. Nedrolí se, nespečou a v puse se úplně rozplývají.... Těsto je tak super, že rohlíčky běžně vytváří můj mladší synek - a jsou dokonalé.

    superkarma: 0 18.12.2006, 13:21:03

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme