Domácnost

SOS - jak na ryby?

Moc prosím, víte někdo, jak zasterilovat ryby v oleji, které jsme vyudili? Máme jich hodně a je to škoda vyhodit.

Moc děkuji.

J.


Tak já tedy nevím. Jak se "sterilují" ryby? :) A co Vy, ženy-in? Poradíte?

redakce@zena-in.cz


   
28.08.2006 - Dům a byt - autor: Ivana Kuglerová

Komentáře:

  1. [37] benik-31 [*]

    Ale to jsou tolstolobici ty jsou tuční,takže jedině v udírně a pak snima do nálevu.Dík vše za vaše reakce už mám super recept..9.9. budeme udit a pak bude hokus pokus.Doufám,že se povede monca13 ten vede a už nám dal stejný tip známý moc dík

    superkarma: 0 28.08.2006, 20:14:33
  2. avatar
    [36] Stana55 [*]

    mám doma sice dva rybáře ale ryby jsme nikdy nesterilovali

    superkarma: 0 28.08.2006, 19:35:35
  3. avatar
    [35] lenkasegra [*]

    Cotakhle udělat hromadnou párty pro ženy-in?

    superkarma: 0 28.08.2006, 19:30:21
  4. avatar
    [34] lenkasegra [*]

    Já ti je zkonzumuji když jich máš tolik.

    superkarma: 0 28.08.2006, 19:29:29
  5. avatar
    [33] nikpat [*]

    Ryby mám ráda, moc, ale nikdy mě to ani nenapadlo, že bych je sterilovala

    superkarma: 0 28.08.2006, 15:16:17
  6. avatar
    [32] Dedida [*]

    Napíši ti adresu, přebytečné pošli, mňam, mňam, mňam...

    superkarma: 0 28.08.2006, 13:48:19
  7. avatar
    [31] algidda [*]

    Já bych je dala do mrazáku.

    superkarma: 0 28.08.2006, 12:39:27
  8. avatar
    [30] Zzuzzka [*]

    To fakt teda netuším

    superkarma: 0 28.08.2006, 12:32:41
  9. avatar
    [29] xjannickax [*]

    ryby nepapáme

    superkarma: 0 28.08.2006, 12:28:46
  10. avatar
    [28] monca13 [*]

    tak jsem našla recept na Internetu:
    Sterilace uzených ryb

    Uzené ryby jsou vynikající pochoutkou k rychlé konzumaci. Chceme-li je uschovat delší dobu, zbavíme je kůže a kostí a rozdělíme na menší kousky, které urovnáme do sklenic asi 1 cm pod okraj a zalijeme olivovým olejem. Sklenice uzavřeme víčky s červenou těsnicí vložkou a sterilujeme 40 minut při teplotě 90 °C.
    Dobrou chuť!

    superkarma: 0 28.08.2006, 12:13:39
  11. avatar
    [27] edith1975 [*]

    w4ceva:tak ten je dobrý

    superkarma: 0 28.08.2006, 12:07:55
  12. avatar
    [26] lilithheta [*]

    Marcelín: Takové uzené šproty jsou taky naložené v oleji a jaká je to

    superkarma: 0 28.08.2006, 12:07:43
  13. avatar
    [25] aiša [*]

    ryby mymoc nemáme

    superkarma: 0 28.08.2006, 12:02:11
  14. avatar
    [18] zanetinka [*]

    to fakt netuším

    superkarma: 0 28.08.2006, 11:40:53
  15. [17] markousek [*]

    zmrazit

    superkarma: 0 28.08.2006, 11:36:11
  16. avatar
    [16] paviocko [*]

    J.: zkuste www.recepty.cz - tam je spousta zajímavých rad a receptů a je tam i rozsáhlá diskuse speciálně o receptech

    superkarma: 0 28.08.2006, 11:31:11
  17. [13] sabi7 [*]

    Tak o tomhle jsem opravdu neslyšela. Já vše většinou mrazím.

    superkarma: 0 28.08.2006, 11:17:13
  18. avatar
    [10] Majdinka [*]

    Papriky se sterilují také v oleji, čili ryby bych dala do lahví a cca 15-20 minut na 80 stupňů? Asi tak.

    superkarma: 0 28.08.2006, 11:08:41
  19. [9] jitkamarsalkova [*]

    superkarma: 0 28.08.2006, 11:07:45
  20. [6] Olca [*]

    ja bych je taky dala spis do mrazaku

    superkarma: 0 28.08.2006, 10:55:57
  21. avatar
    [5] Janecka [*]

    Taky jsem o tom neslyšela. jednou jsem jedla uzené ryby,móóc dobré, ale hned se vše snědlo

    superkarma: 0 28.08.2006, 10:51:28
  22. [4] Matelka [*]

    Uzené ryby sterilovat v oleji? To se mi nějak nezdá... Já bych vyuzené ryby spíš hodila na mrazák

    superkarma: 0 28.08.2006, 10:51:08
  23. [1] FAXÍK [*]

    to jsem nikdy nedělala,ani o tom neslyšela

    superkarma: 0 28.08.2006, 10:45:22

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme