Inspirujte se s Bonduelle. Recept na polévku s poetickým názvem Sluneční krém není složitý a zvládnou ho i sváteční kuchařky.

Sluneční krém

BonduellePolévka pro 6 osob

Ingredience: 50 g mražené mrkve Bonduelle, 1 x 212 ml Zlaté kukuřice Bonduelle, 1,5 l vody, 100 g smetany100 g kukuřičného škrobu (Maizeny), 50 g másla, sůl

Postup: Mraženou mrkev necháme rozmrazit a nakrájíme na plátky. Do 1,5 litru vody dáme polovinu kukuřice, krátce povaříme a rozmixujeme. Přidáme druhou půlku kukuřice a mrkvičku Bonduelle. Zahustíme kukuřičným škrobem. Zjemníme smetanou a krátce povaříme. Ochutíme máslem, osolíme a podáváme.

BonduelleBudeme rádi, když nám pošlete své vlastní ozkoušené recepty, které budou obsahovat alespoň jednu ze zimních zeleninových stálic - hrášek, mrkev či kukuřici.

Reklama